Horoscopul de weekend 13-15 AUGUST. Surprize și noutăți pe toate planurile!

59

Berbec

Berbecii se vor bucura de ceva liniște în acest weekend, după cum, de altfel, au nevoie. Nativii acestei zodii care au relații amoroase vor petrece momente frumoase alături de persoana iubită.

Aceste zile te vor pune în fața unei situații destul de complicată și nu știi exact cum ar trebui să o rezolvi astfel încât să nu aibă nimeni de suferit. Va fi nevoie să faci un compromis și să îți asumi acest lucru.

Taur

Taurii vor avea parte de un weekend plin de tensiuni și certuri cu familia ori cu persoana iubită, din diverse motive. Totuși, nu se întrevede o despărțire. La un moment dat, tensiunile se vor risipi.

Contextul astral te va ajuta să rezolvi aceste probleme, și tot ceea ce ți-ai propus, lucru care, într-un final, îți va da o stare de bine. Este o perioadă bună pentru a face planuri de viitor.

Gemeni

Amabili, distractivi și cu multă poftă de viață, Gemenii îi vor cuceri cu energia lor pe toți cei care le vor fi aproape în acest weekend. Orice vor alege să facă, nativii acestei zodii se vor simți excelent și toată lumea îi va privi cu admirație, prietenie și dragoste.

Ai o mulțime de lucruri pe cap și nu știi cum să te mai împarți pentru a te ocupa de fiecare în parte. De preferat ar fi să le iei în ordinea priorităților și să nu te apuci de mai multe sarcini în același timp.

Rac

Racii vor simți nevoia să își petreacă weekendul în casă. Acești nativi au nevoie să își dedice timpul liber pentru ei înșiși.

Însă un detaliu care părea nesemnificativ îți va da toate planurile peste cap. Va fi nevoie să faci mari eforturi pentru a restabili echilibrul. Nu îți va fi deloc comod să te adaptezi noului context.

Leu

Deși vor simți în acest weekend că au foarte multe lucruri de făcut, Leii nu vor avea nicio sarcină urgentă de îndeplinit. Cei care au parteneri vor ieși, de voie sau nu, la o plimbare, la o cină romantică ori chiar vor face o mică excursie, și se vor simți excelent.

Încearcă să nu mai cauți confirmări în stânga și în dreapta și să faci lucrurile așa cum crezi tu că este mai bine. Deși e bine să asculți sfaturile celor din jur, de multe ori, să apleci urechea la tot ce zic ceilalți nu este chiar cea mai bună idee.

Fecioară

Fecioarele vor avea parte de un weekend frumos, mai ales acei nativi care au parteneri/partenere, în special în zodiile Rac, Berbec sau Capricorn. Nativii în zodia Fecioară se vor bucura de relația lor amoroasă și de timp pentru ei înșiși.

Dorințele pot deveni realitate mult mai ușor. Te bucuri de viață și ai mulțumire în suflet. Poți pleca la evenimente sau vei avea parte de momente frumoase. Ai puterea să realizezi mult mai ușor ceea ce-ți dorești în această perioadă.

Balanță

Deși mai degrabă nu au planuri pentru acest weekend, Balanțele vor ajunge să petreacă momente plăcute și distractive alături de persoanele iubite ori de prieteni. „Spontaneitate” va fi cuvântul-cheie al acestui sfârșit de săptămână pentru Balanțe.

Din punct de vedere financiar, weekend’ul îți va aduce o mulțime de surprize. Este posibil să intri în posesia unei sume de bani la care nu te așteptai, lucru care îți va lua anumite griji de pe cap.

Scorpion

Deși simt nevoia să se odihnească în acest weekend, Scorpionii vor fi presați de familie ori prieteni să iasă din casă. Acestor nativi le este recomandat să refuze, totuși, planurile celorlalți, dacă nu au chef să participe, deoarece, altfel, nimeni nu se va simți bine.

Oricum ar fi, evită să alegi calea mai simplă pentru că nu va fi și cea mai eficientă. Chiar dacă va fi nevoie să faci un efort în plus pentru a rezolva o problemă, ulterior îți vei da seama că a meritat.

Săgetător

Săgetătorii nu se vor simți în stare de nimic în acest weekend. Acești nativi vor avea parte de un sfârșit de săptămână cu odihnă, singuri ori alături de familie.

Însă o serie de neînțelegeri aproape că îți vor distruge zilele și te vor face să renunți la anumite planuri pe care le aveai. Nu te descuraja și nici nu fugi de responsabilități. Încearcă să găsești o soluție cât mai repede. Lucrurile se vor așeza rapid la loc dacă dai dovadă de calmitate.

Capricorn

Capricornii vor fi ocupați în acest weekend – ori cu sarcini de la locul de muncă ori cu lucruri pe care trebuie să le rezolve în viața personală. Cei mai norocoși dintre Capricorni în acest sfârșit de săptămână sunt cei care au relații, deoarece partenerii le oferă ajutorul de care au nevoie.

Educația este foarte importantă în această perioadă. Nu-ți fie teamă să încerci lucruri noi, ești capabil de rezultate excelente.

Vărsător

Vărsătorii vor simți nevoia să iasă din casă în acest weekend și să facă lucruri noi. Important este ca acești nativi să nu cheltuie prea mult, deoarece este posibil ca în următoarea perioadă să aibă nevoie de bani.

De asemenea, sinceritatea va conta cel mai mult zilele acestea. Poți să îți spui părerea foarte clar și să ai o dispută. Nu uita de diplomație! Ai răbdare cu tine pentru că nu este un timp benefic. Lasă deciziile importante pentru altă dată, acum nu trebuie să dai curs acțiunii.

Pești

Deși simt nevoia să fie singuri și să își petreacă timpul liber în liniște în acest weekend, Peștii vor fi nevoiți să facă un efort să iasă din casă și să socializeze, deoarece li se instalează ideea că „viața trece pe lângă ei”.

Zilele acestea ar putea să apară anumite schimbări în relația cu o persoană din familie. Nu îți va fi ușor să faci față acestei situații, dar în cele din urmă o vei accepta, având în vedere că nu vei avea de ales. Vor fi câteva zile puțin mai dificile pentru tine, mai ales că tot ce îți dorești este să te odihnești.