Horoscopul DRAGOSTEI pentru saptamana 11-17 OCTOMBRIE. Vremea noilor inceputuri in iubire!

59

Berbec – Anumite resentimente pot ieși la suprafață. Dacă locuiți împreună cu persoana iubită, s-ar putea să existe niște neînțelegeri legate de modul în care aceasta se preocupă de casă. Este momentul să clarificați anumite lucruri, cu răbdare și compasiune pentru a menține un parcurs echilibrat. Sunteți încurajați să profitați de frumusețea care există în sentimentele de dragoste pe care le aveți. De asemenea, e bine să clarificați ceea ce credeți că este iubire sau doar o atracție temporară. Sunteți inspirați să vă arătați iubirea față de persoana iubită așa cum considerați voi, fie că e vorba de mici gesturi sau favoruri. Autenticitatea este esențială.

Taur – Săptămâna aceasta analizați mai profund conversațiile cu o anumită persoană specială. Dacă observați că aceasta nu arată la fel de mult interes precum voi, e cazul să vă îndepărtați sau cel puțin să evaluați altfel circumstanțele pentru a putea ajunge la o clarificare. Totuși, e posibil ca atitudinea unei anumite persoane speciale să mai greu de interpretat. Evitați să vă lăsați influențați emoțional de lipsa de previzibilitate și întrebați-vă dacă instabilitatea relației este ceea ce vă doriți. Cu toate acestea, vi se intensifică pasiunea și dorința de a da dovadă de gesturi romantice. Dacă extazul este profund, e bine să lăsați anumite decizii pentru un moment când veți avea mai multă claritate.

Gemeni – Săptămâna aceasta poate avea loc o conversație semnificativă cu o persoană specială care să scoată la suprafață niște subiecte sensibile, de aceea e bine să vă înarmați cu răbdare și faceți apel la maturitate. Dați dovadă de multă compasiune și bunătate, dar e bine să aveți grijă să nu grăbiți anumite lucruri dacă nu vă simțiți pregătiți. S-ar putea să vi se deschidă calea unui nou început alături de persoana iubită, mai ales dacă aveți de gând să vă mutați împreună, să duceți relația la un alt nivel.

Rac – Săptămâna aceasta vă conectați cu partea profundă a voastră căreia nu-i acordați atenție constant. Cu cât vă veți înțelege mai bine această latură, cu atât mai mult control veți avea asupra propriei persoane și inclusiv asupra emoțiilor. Sunteți îndemnați să aveți grijă să nu vă lăsați pierduți în dorința de a primi atenție de la o persoană specială și să uitați de voi în acest proces. E bine să vă mențineți echilibrul rațiunii chiar și atunci când sentimentele sunt intense. Sunteți încurajați să purtați conversații bazate pe empatie și compasiune. Aveți grijă să nu vă lăsați influențați de promisiuni dulci care ar putea fi total lipsite de fundament.

Leu – Săptămâna aceasta e posibil să fie scoase la suprafață anumite chestiuni ascunse. Totuși, ppate că este un indicator al faptului că voi și persoana iubită vă cunoașteți mai bine decât ați fi crezut în cazul în care nu există reacții negative. Pasiunea voastră este la cote maxime. Cu toate acestea, s-ar putea să vi se nuanțeze niște insecurități, poate că aveți nevoie de o încurajare de la persoana iubită, iar dacă credeți că e ceva mai profund, e bine să lucrați puțin cu propria persoană pentru a ajunge la niște concluzii favorabile și a vă dezvolta încrederea de sine.

Fecioară – Săptămâna aceasta e posibil să fie dezvăluite anumite chestiuni legate de cei apropiați. Dacă aveți sentimentul că o anumită persoană nu este ceea ce pare a fi, e cazul să vă ascultați intuiția și să fiți precauți până ajungeți la o clarificare. Cu toate acestea, vi se reamintește care sunt persoanele importante din viața voastră în care puteți avea încredere deplină, ceea ce poate fi un lucru liniștitor care să vă ofere pace în suflet. Sunteți îndemnați să aveți mai multă compasiune față de propria persoană și să vă conectați la latura voastră spirituală. Aura voastră este pozitivă și armonioasă, iar cei din jurul vostru sunt atrași de energia pe care o emanați.

Balanță – Sunteți determinați să fiți mai curajoși, mai ales dacă vreți să interacționați cu o persoană specială. Se anunță faptul că puteți avea parte de surprize, în special într-o relație stabilă sau pe care vi-o doriți să fie așa. Sunteți încurajați să nu mai fiți influențați de ego și să aveți compasiune față de voi dacă ați făcut greșeli. Este ceva omenesc, iar lecțiile din experiență sunt neprețuite. Sectorul vindecării este mai activ și vă oferă energie pozitivă, bunătate și empatie, prin urmare deschideți-vă inima și vedeți unde vă poartă aceasta.

Scorpion – Întâmpinați circumstanțe care vă ajută să aveți o minte mai deschisă și să depășiți anumite bariere limitative legate de dragoste și relații, deoarece acestea vă împiedică să fiți cu adevărat autentici. Aveți grijă ca orice ați face să nu vă uitați pe voi și nevoile voastre. Anumite conflicte se vor rezolva în această săptămână și s-ar putea să descoperiți că aveți mai mulți prieteni și persoane care țin cu adevărat la voi decât ați fi putut crede. E posibil să fiți surprinși sentimental dacă sunteți singuri, mai exact poate că veți observa că sunteți atrași de o persoană pe care o cunoașteți de ceva vreme, dar nu v-ați fi gândit niciodată că e posibil să fie ceva mai mult.

Săgetător – Sectorul intim și al transformării are o intensitate mai mare săptămâna aceasta, ceea ce vă determină să aveți o dorință de a vă aprofunda legătura cu o persoană specială. Aveți grijă să nu confundați iubirea cu obsesia. Sunteți încurajați să vă conturați propria voastră viziune și înțelegere asupra iubirii. Este o perioadă în care e bine să vă reamintiți că libertatea voastră este esențială într-o relație și e ideal să vă simțiți confortabili, atât voi cât și partenerul. Există mai multă energie romantică în jurul vostru și vă oferă o aură atractivă, iar ceilalți cel mai probabil vor discuta despre voi.

Capricorn – Săptămâna aceasta vi se intensifică legătura dintre voi și o persoană specială. S-ar putea să existe o confruntare minusculă legată de dominare în relație, dar nu este nimic ce nu poate fi rezolvat printr-o discuție. Vi se aduce în vedere faptul că poate abordarea voastră într-o relație nu este cea mai benefică, prin urmare este o perioadă prielnică să analizați situația. Sunteți încurajați să ștergeți cu buretele anumite percepții pe care le aveți despre relații și să vă îndreptați spre o nouă viziune.

Vărsător – Vi se accentuează dorința de armonie, dar în același timp anumite chestiuni care necesită o atenție mai mare în relațiile voastre ies la suprafață pentru a vă preocupa de acestea. Odată ce identificați acele lucruri, veți avea șansa să vă strângeți legăturile importante. Astrele vă îndeamnă să fiți mult mai deschiși și să aveți o comunicare semnificativă, de esență. Este o perioadă în care e bine să vă exprimați nelămuririle și ceea ce vă deranjează într-o anumită relație, mai ales că există o receptivitate mai mare. Aveți mai mult curaj de a vă aprofunda legătura cu o persoană specială. Dacă sunteți pregătiți să duceți relația la un alt nivel, este momentul oportun să faceți acest lucru.

Pești – Vi se intensifică sentimentele pe care le aveți față de o anumită persoană specială. Asigurați-vă că ceea ce simțiți este reciproc înainte de a face un pas spre aprofundarea relației. Sunteți inspirați să fiți mult mai darnici și generoși. Dacă sunteți într-o relație, există șansa unei vindecări emoționale împreună cu persoana iubită, dar amintiți-că că este important să comunicați onest și deschis. Ar putea avea loc un nou început în aria voastră romantică. Totuși, sunteți îndemnați să aveți răbdare și să analizați faptele înainte de orice altceva.

Sursa: ce-spun-astrele.ro