Horoscopul DRAGOSTEI pentru luna AUGUST. Zodiile favorizate pe plan amoros si zodiile in pragul despartirii.

305

Berbec

Astrele aduc multe momente pline de tandrețe pentru nativii din zodia Berbecului. După câteva eșecuri pe plan amoros, a sosit momentul să ai parte de iubirea pe care ți-ai dorit-o. Venus are un rol foarte important în relația de cuplu luna aceasta. De la planetă vei primi toată energia de care ai nevoie pentru a te simți în largul tău în jurul partenerului. Astrele știu ce îți dorești de la relația de cuplu și îți vor oferi toate oportunitățile de care ai nevoie pentru a aduce la realitate orice dorință.

Taur

Astrele anunță că relațiile amoroase ale nativilor din zodia Taurilor sunt destul de tensionate la începutul lunii. Există câteva discuții nerezolvate și din acest motiv conflictele au tendința să se aprindă din nou. Chiar dacă îți iubești partenerul, gesturie tale din ultima vreme au trădat o dorință de egoism. Îți dorești să experimentezi mai multe lucruri și nu ești hotărâtă cu privire la relația voastră în viitor. Cel mai bine este să purtați o discuție deschisă și să vă rezolvați conflictele împreună.

Gemeni

Luna august urmează să fie o provocare pentru nativii din zodia Gemenilor. Au tendința să trăiască în trecut și nu pot da uitării o dragoste pierdută. Chiar dacă mulți Gemeni deja se află într-o relație, trecutul le bântuie periodic gândurile. Cel mai bine ar fi să-i spui partenerului tău cum te simți. Negarea sentimentelor nu te va ajuta, ci îți va aduce mult mai multe probleme în relația actuală decât ai putea crede. Ascultă-ți sufletul și nu lua decizii impulsive. Cântărește bine situația și încearcă să redescoperi iubirea alături de cel pe care îl îndrăgești cu adevărat.

Rac

Pentru tine este foarte important să adaugi puțină sare și piper relației. Din păcate, partenerul nu pare la fel de deschis la ideile tale și ajungeți la neînțelegeri din orice lucru. Luna aceasta trebuie să fii mai atent la nevoile partenerului și să încerci să-i asculți dorințele. S-ar putea chiar să te surprindă plăcut și să descoperi că aveți mai multe lucruri în comun decât ai crede. Astrele te sfătuiesc să fii mai înțelegător și răbdător cu cel pe care-l iubești.

Leu

Ai parte de toată dragostea și atenția partenerului tău. Acesta știe ce îți dorești și vrea întotdeauna să te răsfețe. Fiind o zodie de foc, dragostea alături de tine este întotdeauna pătimașă și pasională. Persoana pe care o ai alături știe să te trateze foarte bine și vrea ca tu șă știi la fiecare moment cât de important ești pentru el. Ești o persoană extrem de norocoasă în dragoste și știi întotdeauna ce vrei de la partener.

Fecioara

A sosit momentul să pui câteva bariere în relația de cuplu. Se pare că nu ești fericit cu felul în care decurg lucrurile, iar acest aspect se remarcă în fiecare ieșire publică pe care o aveți. Oamenii au observat de mult tensiunile dintre voi doi, însă refuzi să rupi relația care oricum nu mai funcționează. Astrele te sfătuiesc să nu te implici într-o relație al cărui viitor nu-l mai poți vizualiza. Cel mai bine este să mergeți pe drumuri separate. Chiar dacă o să dureze o perioadă până ce-ți vei pune ordine în gânduri, astrele sunt întotdeauna alături de tine și îți vor aduce în cale partenerul pe care-l meriți.

Balanță

Dragostea pentru tine și partenerul tău va fi extrem de expresivă luna aceasta. Pare că vă întreceți în gesturi tandre și romantice. Partenerul tău este dispus să facă orice pentru a-ți atrage atenție și pentru a-ți câștiga încrederea. Ești o persoană fermecătoare și rafinată și își dorește să te aibă aproape în fiecare zi. Chiar dacă te simți măgulit de gesturile sale, încearcă să nu pierzi din vedere ceea ce-ți dorești cu adevărat de la această relație. Viitorul vostru împreună sună promițător la acest moment, dar ești cu adevărat pregătit pentru provocările următoare?

Scorpion

Pasiune și mister, acestea sunt lucrurile care te definesc. Partenerul este complet cucerit e tine, iar tu te bucuri de atenția sa. Pare că ți-ai găsit în cele din urmă liniștea alături de persoana pe care o consideri un om cheie în viața ta. Încearcă totuși să nu te atașezi mai mult decât trebuie. O persoană puternică cum ești tu trebuie să știe cât de importantă este independența. Astrele știu că ești complet îndrăgostit, iar în prima parte a lunii s-ar putea să ai tendința să vezi lucrurile întotdeauna în roz. Pe măsură ce timpul va trece, vraja ar putea dispărea, iar atunci va fi și primul punct de cotitură al relației tale.

Săgetător

Astrele te vor surprinde luna aceasta. În primele săptămâni vei avea parte de o invitație inedită din partea partenerului. Lasă-l să te surprindă și bucură-te de fiecare moment alături de el. Deși îți place să conduci relația, uneori este nevoie de un echilibru. Cuplul pe care îl formați este foarte dinamic și pare că pe termen lung dragostea voastră ar putea să dăinuiască. Cel mai important este să rămâneți amândoi la fel de implicați și să luptați întotdeauna împreună pentru ceea ce vă doriți.

Capricorn

Luna august este o lună a schimbărilor pentru nativii din zodia Capricornilor. Pare că nu este un moment oportun pentru tine pentru a începe o nouă relație. Ești mult mai concentrat să te dezvolți pe plan personal și profesional, iar dragostea a trecut de mult în plan secund. Poate ar fi momentul să reconsideri acest lucru. S-ar putea chiar să întâlnești o persoană care să fie la fel de implicată cum ești tu într-o relație. Lasă-ți inima deschisă și încearcă să fii mai sincer cu oamenii din jurul tău.

Vărsător

Vărsătorii au nevoie de mai multă libertate. În prima parte a lunii august s-ar putea să te simți sufocat de relația pe care o ai la acest moment. Partenerul nu a înțeles nevoia ta de independență și încearcă să te controleze în unele situații. Discută sincer cu el, înainte de a pierde orice șansă de împăcare. Ești o persoană creativă, cu un spirit liber care are nevoie de dragoste și independență într-o relație. Luna aceasta vine cu multe schimbări în viața amoroasă a Vărsătorilor, deciși să se afirme.

Pești

Așteptările pe care le ai de la partenerul tău au tendința să devină nerealiste. Dacă nu îi comunici ceea ce-ți dorești, el nu poate să ghicească și în consecință ajungeți tot timpul la neînțelegeri. Încearcă să fii mai deschis și să-i oferi toate informațiile de care are nevoie pentru a face această relație să funcționeze în continuare. Ești extrem de iubitor, iar partenerul tău prețuiește cel mai mult acest lucru la tine. Ai mai multă încredere în relația voastră și încearcă să purtați discuții sincere și deschise.