Horoscopul dragostei: top cele mai infidele zodii

240

Unele zodii insala din cauza caracterului lor aventuros, in vreme ce altele o fac din plictiseala sau pentru ca sunt nemultumite de relatia lor. Cert este ca unele zodii au tendinta sa insele mai mult decat altele si horoscopul dragostei iti spune care sunt cele mai infidele zodii

Top cele mai infidele zodii: BERBEC

Persoanele din zodia Berbec insala atunci cand apetitul lor pentru adrenalina si sex nu este satisfacut. Horoscopul dragostei ii descrie pe Berbeci ca fiind persoane energice, exhibitioniste si dependente de senzatii tari.

Top cele mai infidele zodii: GEMENI

Gemenii au o personalitate duala si de aceea sunt imprevizibili. Chiar daca sunt fideli si dedicati unei relatii, personalitatea lor ii indeamna la flirt. Horoscopul dragostei spune ca Gemenii isi insala partenerii doar atunci cand intalnesc o persoana interesanta si care sa ii stimuleze intelectual.

Top cele mai infidele zodii: LEU

Nativii din Leu sunt foarte orgoliosi si au tendinta sa insele atunci cand le este ingradita libertatea sau cand spiritul de aventura din relatia lor dispare. Horoscopul dragostei ii atentioneaza pe cei care au o relatie cu un nativ din aceasta zodie sa ii faca sa se simta venerati si admirati zilnic, pentru ca altfel Leii vor cauta atentie in alte parti.

Top cele mai infidele zodii: SCORPION

Scorpionii tind sa calce stramb atunci cand isi pierd increderea in partener. Horoscopul dragostei spune ca un Scorpion nu te va insela daca e angajat intr-o relatie serioasa, insa daca isi pierde interesul fata de relatie exista sanse mari sa cada prada tentatiei.

Top cele mai infidele zodii: PESTI

Pestii sunt o zodie duala, la fel ca Gemenii si au tendinta sa se lasa condusi de impulsurile de moment. Horoscopul dragostei spune ca Pestii nu isi vor insela partenerul care le va intelege personalitatea lor complexa si ii va iubi asa cum sunt.