Horoscopul FINANCIAR pentru saptamana 27 SEPTEMBRIE – 3 OCTOMBRIE. Decizii bune si perspective de succes!

115

Berbec

Ai ocazia săptămâna aceasta să îți crești veniturile, dacă îndrăznești să riști. Conducătorul tău, Marte, se află în Balanță, semn că planeta Venus guvernează, așa că parteneriatele vor fi dulci și fructuoase.

Este momentul să colaborezi cu ceilalți și să faci planificări atente pentru viitorul apropiat și vei vedea câteva rezultate foarte plăcute.

Jupiter și Saturn în Vărsător te influențează în această săptămână, dar și toată luna și îți fac realizările durabile. De asemenea, fă-ți timp pentru a obține ideile și asistența prietenilor și aliaților în timp ce mergi mai departe și obții ce îți dorești din punct de vedere profesional.

Taur

Lucrurile care debutează în această săptămână te vor lumina pentru tot restul lunii octombrie. Cu toate acestea, anumite situații de la locul de muncă te fac să te simți iritat și aceasta are legătură cu anumiți colegi, care nu sunt bine intenționați, solicitând să fii blamat pentru orice eșec.

Nu îți face griji, deoarece energia astrelor și a Universului te va ajuta să rezolvi orice situație și să nu te stresezi din cauza situației de la muncă. Deocamdată, alege să îți vezi de treabă, să o faci impecabil, astfel încât să eviți orice situații tensionate și potențiale conflicte cu colegii.

Gemeni 

Soarele, după ce s-a mutat din a patra ta casă de finaluri, îți oferă o nouă lovitură de stimulente în această săptămână și vei faptul că găsi că activitățile și investițiile care implică cea de-a cincea casă de distracție se plătesc foarte bine. Planifică lucrurile meticulos, fii organizat și încearcă lucruri noi. Adu schimbarea în viața ta, inclusiv în zona carierei și apoi, urmărește toate rezultatele și urmările care se petrec în urma acestor schimbări.

Nu ești mulțumit, ia-o de la capăt. Fă acest lucru de fiecare dată, până când vei fi mulțumit de tine și vei atinge succesul. Păstrează negocierile importante pentru după această săptămână, când va veni impulsul de care aveți nevoie pentru a persevera și totul va fi bine.

Rac

Ai parte de o săptămână plină de acțiuni și este necesar și important să îți faci timp pentru a rezolva toate problemele în așteptare. Este probabil să urci pe scara progresului în cariera ta, dar va trebui să ai răbdare și să nu lași orice situații care te afectează din viața personală, să îți afecteze capacitatea de a te concentra la muncă.

O abordare dinamică îți va face bine și trebuie să îți menții atitudinea energică pentru a atinge noi orizonturi în viața ta profesională, să nu te mulțumești cu puțin. Astfel, fii activ și caută noi surse de a-ți crește veniturile, nu mai stagna.

Leu

Soarele, Jupiter, Marte și Saturn te îndreaptă spre succes garantat la începutul săptămânii și toți nativii din zodia Leu implicați în afaceri sau parteneriate își vor arăta zâmbetul larg și bucuria, pentru că în această săptămână veți fi martori la un progres în ceea ce privește sursa voastră de venit, adică aveți parte de o săptămână favorabilă pentru a vă îndrepta pe drumul expansiunii și creșterii, pe măsură ce vă doriți să obțineți succesul.

Este o săptămână la fel de bună pentru noi oportunități de colaborare și parteneriate cu persoane noi, așa că participă la întâlniri și profită de noile șanse.

Fecioară

Ai parte de un început de săptămână cu activitate scăzută, pe măsură ce te afli cufundat în gânduri adânci pentru a te menține preocupat aproape toată ziua. Aceste gânduri sunt legate de o decizie pe care trebuie să o faci și nu știi ce să alegi. Nu lăsa gândurile să îți preia controlul asupra minții, deoarece aceasta te poate face să pierzi munca și să devii cu totul o zi cu „toate gândurile și fără muncă”.

În schimb, poți să te răsfeți cu orice cheltuieli legate de bani, deoarece lucrurile vor merge așa cum te aștepți și vei avea parte de câștiguri suplimentare.

Balanţă

Ai în față o lună de negocieri productive! Marte se află în prima ta casă de sine până pe 31 octombrie, care împreună cu Mercur retrograd în semnul tău, te fac să ajungi rapid la conducerea discuțiilor la locul de muncă. Dar, cu legendarul tău tact și diplomație, îți vei folosi puterea de convingere pentru a fi sincer, dar corect acolo unde contează cu adevărat și să obții ceea ce meriți și îți dorești.

Dacă trebuie să faci unele revizuiri legate de anumite aspecte, fă-o în primele zile ale săptămânii. Este un moment excelent pentru a privi lucrurile diferit și pentru a planifica viitorul. Cu toate acestea, nu te lăsa influențat de unele gânduri negative pe care le ai, elimină-le cu totul și atrage pozitivul.

Scorpion

Săptămâna aceasta planifică clar și cu atenție toate problemele pe care le-ai amânat și care necesită rezolvare acum, astfel încât să te eliberezi. Săptămâna aceasta marchează un progres semnificativ în cariera ta și la locul de muncă sau dacă îți conduci propria afacere. De asemenea, s-ar putea să lovitură pe umăr de la șeful tău, o recunoaștere oficială sau poate chiar o promovare, mai ales pentru munca depusă în trecutul apropiat.

Progresele ar putea veni și sub forma unei expansiuni sau a unor oferte mai mari și mai profitabile. Per ansamblu, te așteaptă o săptămână dinamică, plină de multă mișcare pe frontul carierei.

Săgetător

În această săptămână, anumite gânduri pot predomina mintea ta și este posibil ca acestea să nu lase timp pentru soluționarea problemelor importante care ar putea fi amânate în cele din urmă pentru o altă dată. Încearcă să scapi de aceste gânduri mohorâte, deoarece acestea îți vor aduce doar anxietate.

Fii pozitiv și lucrurile vor fi sub control, la urma urmei, tu ești cel care decide la ce vrei să te gândești. Lasă lumina Universului să te poarte acolo unde trebuie să fii. Evită să oferi spre sfârșitul săptămânii sume cu titlu de împrumut la persoane în care nu ai încredere prea mare.

Capricorn

Nori mici de anxietate navighează în mintea ta în această săptămână, dar, totuși, îți revine controlul sentimentelor. Pe plan profesional, vei rămâne îngrijorat din cauza diferitelor aspecte care îți scad productivitatea la locul de muncă. Mentine-ți calmul și te vei simți mai bine.

Uneori trebuie doar să aștepți și să ai încredere. Cu toate acestea, este o săptămână favorabilă pentru participarea la interviuri de angajare, dar și pentru primirea unor cadouri sau sume de bani de la familie. Fii calm și pozitiv și toate se vor rezolva, ai încredere.

Vărsător

Ai parte de o săptămână pozitivă la unison, dacă adopți o abordare diferită a modului cum te raportezi la viața profesională, aspect care îți poate aduce cu siguranță profituri mai bune. Dacă ai planificat să îți promovezi serviciile, marca sau afacerea, mergi mai departe și planifică tot ce poți pentru a-ți îmbunătăți activitățile de marketing și inițiativele comerciale, acum este momentul pentru aceasta!

Eliberează-te de toate inhibițiile și gândurile de superioritate, acestea pot sta în calea ta și a unui loc de muncă care să se muleze bine pe ceea ce ai nevoie, dacă ești în căutarea unuia. Fii corect, echilibrat și înțelept și mai ales, fii chibzuit.

Pești

Tot ceea ce îți stăpânește capul și inima în această săptămână este cariera și banii, întrucât cea mai mare parte a atenției tale va fi pusă strict pe probleme legate de aceste două lucruri.

Ai putea rezolva probleme, poți face noi planuri sau pur și simplu să discuți despre serviciu și problemele monetare, deoarece ambele ocupă un loc important în viața ta. Săptămâna se va dovedi a fi  una cu activitate scăzută, iar dacă ai parte de unele situații la locul de muncă, acceptă-le și nu te împotrivi. Vei găsi de asemenea și surse noi de a-ți crește și îmbunătăți veniturile.

Sursa: ce-spun-astrele.ro