HOROSCOPUL KABBALAH: Vezi ce zodie esti si descopera semnele mistice ale vietii.

7837

Kabbalah este o intelepciune antica care releva modul cum functioneaza universul. Kabbalah inseamna „a primi” si ne arata cum sa primim prosperitate in vietile noastre.

Nissan (Berbec)
Nativii nascuti in zodia Nissan sunt persoane curajoase, viguroase si au o personalitate foarte puternica. Cand vine vorba despre conflicte fac orice pentru a iesi invingatori. Nu accepta sa fie invinsi nici in ruptul capului, indiferent de situatie. In acelasi timp sunt calzi cu persoanele la care tin si pe care le iubesc cu adevarat.

Iyar (Taur)
Iyar este echivalentul zodiei Taur. Acest semn este guvernat de Zeita Noga. Nativii nascuti in acesta zodie au ca energie interioara focul, prin urmare sunt persoane pasionale si creative. Insa, focul interior al acestor nativi intra in conflict cu dorinta lor de stabilitate. Din acest motiv, Iyarii traiesc intre energia libertatii si energia dominatoare a nevoii de siguranta si stabilitate. Totodata, nativii nascuti in zodia Iyar sunt cunoscuti ca vindecatorii horoscopului, pentru ca au o energie placuta si calda, sunt iubitori si compasivi.

Sivan (Gemini)
Sivan reprezinta ce-a de-a treia luna a calendarului ebraic. Aceasta poarta energia aerului. Zodia Sivan este guvernata de Kochav, corespondentul planetei Mercur la romani. Nativii nascuti in zodia Sivan au o mare capacitate de a cumoniuca si de a se deschide in fata celorlalti. Nativii nascuti in aceasta zodie se descurca de minune in orice imprejurare si sunt diplomati cu cei din jur. Stiu cum sa puna problema astfel incat sa nu ii raneasca pe cei dragi, indiferent de situatie.

Tammuz (Rac)
Nativii nascuti in zodia Tammuz sunt guvernati de Luna. Au firi extrem de sensibile si au nevoie de multa atentie si dragoste de la cei din jur. Sunt persoane empatice si stiu cum sa-i consoleze pe cei care trec prin momente mai dificile. Au nevoie de stabilitate si de siguranta unei familii iubitoare. Au insa si defecte: obisnuiesc sa traiasca in trecut si uita sa se bucure de ce le ofera prezentul.

Av (Leu)
Zodia Av se afla sub domniatia Soarelui. Sunt persoane determinate, stiu intotdeauna ce vor si fac tot ce le sta in putinta pentru a obtine acel lucru. Au tendinta de a se considera superiori celorlalti. Trebuie sa invete sa-si controleze aceste porniri daca vor sa se inteleaga bine cu cei din jur.

Elul (Fecioara)
Elul este o zodie muncitoare si organizata. Acesti nativi se dedica cu tot sufletul societatii in care traiesc. Sunt persoane inteligente si ajung sa aiba succes in cariera, indiferent ce drum aleg in viata. Acest lucru se datoreaza bunei organizari si ambitiei de care dau dovada.

Ishrei (Balanta)
Zodia Ishrei, este guvernata de Noga (echivalentul planetei Venus, la evrei). Nativii nascuti in aceasta zodie sunt persoane romantice, pasionale si senzuale. Au o inclinatie catre arta si au tendinta de a incerca sa le faca tuturor pe plac, si isi irosesc foarte multa energie in acest sens. Nativii trebuie sa invete sa se respecte mai mult si sa se puna pe ei pe primul loc, daca vor sa fie fericiti.

Mar Chesvan (Scorpion)
Zodia Mar Chesvan este guvernata de planetele Pluto si Marte. O combinatie puternica si interesanta, ce detine energia extremelor si a curajului. Nativii nascuti in aceasta zodie sunt foarte siguri pe ei si determinati sa obtina tot ceea ce-si doresc. Din acest motiv ajung sa faca performanta in domenii precum afacerile si finantele. Au o intuitie puternica ce nu ii insala niciodata. Din acest motiv multi nativi nascuti in aceasta zodie dezvolta abilitati in zona spiritualitatii si pot face o cariera infloritoare din psihologie.

Kislev (Sagetator)
Persoanele nascute in zodia Kislev sunt persoane dinamice, dar optimiste in acelasi timp. Dau dovada de o creativitate debordanta si adora sa calatoreasca. Iubesc libertatea si adora sa fie inconjurati de oameni. Acestia sunt nativii care iubesc cel mai mult viata si pun distractia pe primul plan.

Tevet (Capricorn)
Zodia Tevet este guvernata de Saturn. Nativii nascuti in aceasta zodie sunt conectati cu pamantul si au nevoie sa se simta in siguranta atat din punt de vedere material cat si sentimental. Din acest motiv aleg sa-si dedice viata carierei si nu vietii personale. Sunt, totodata persoane sentimentale ce pun mare pret pe iubire si pe viata de familie, chiar daca putini reusesc sa-si intemeieze o familie.

Shevat (Varsator)
Nativii nascuti in zodia Shevat sunt persoane pline de energie. Sunt in acelasi timp persoane boeme ce adora sa afle in permanenta noi lucruri si sa fie la curent cu tot ce se descopera nou in materie de stiinta. Ajung adesea sa faca o cariera din arta, creativitate si chiar ca inventatori. Nativii nascuti in zodia Shevat reusesc adesea sa depaseasca limitari fizice si mentale, motiv pentru care sunt vazuti uneori ca fiind persoane “diferite”.

Adar (Pesti)
Nativii nascuti in zodia Adar, echivalentul zodiei Pesti, in horoscopul European, sunt guvernati de planetele Jupiter si Naptun. Persoanele nascute in aceasta zodie sau o mare capacitate de a abstractiza si de a se conecta la alte dimensiuni ale realitatii. Vad lucrurile dintr-o perspectiva diferita fata de restul lumii si cu o inteligenta deosebita. Sunt persoane romantice, dar magnetice in acelasi timp. Acest lucru ii face sa fie periculosi in relatiile romantice.