HOROSCOPUL RUNELOR pentru luna IULIE, realizat de Mihai VOROPCHIEVICI. Darurile pe care le primește fiecare zodie.

299

Berbec

Berbecii au o lună de protecție totală, sunt protejați de forțele malefice și de toate gândurile negre. Puteți face ceva năzdrăvănii, pentru că veți fi iertați, eventual puteți cheltui bani.

Taur

Taurii au o lună de bătălii, se vor certa mai cu toată lumea. Dacă rămân calmi, problemele se vor rezolva, dar au tendința să ”ia lumea în coarne.”

Gemeni

Nativii Gemeni trebuie să își consolideze poziția, atât acasă, cât și la locul de muncă și în societate. Aceștia vor găsi oriunde prilejuri de a se afirma.

Rac

Nativii Rac au o lună cu bani, cu cadouri și cu vești bune, fiind chiar ziua lui în această perioadă.

Leu

Nativii Leu au nevoie de răbdare în luna iulie. Lucrurile bune vin mai degrabă la cei care știu să aștepte. Surprizele plăcute sunt pregătite pentru cei răbdători.

Fecioară

Fecioarele au o lună de mesaje și de comunicări, însă unul singur este cu adevărat important, așa că trebuie să citească printre rânduri. Se anunță o lună încărcată pentru voi.

Balanță

Este Jupiter retrograd, așa că nativii Balanță ar putea parte de o dragoste nouă, pasională. Nativii tineri trebuie să își dea frâu liber sentimentelor în luna iulie.

Scorpion

Scorpionii sunt sfătuiți în luna iulie să rămână acasă, în așteptarea unei schimbări foarte importante. Fiți pregătiți pentru acest eveniment, pentru că nu se știe de ce natură va fi.

Săgetător

Săgetătorii au parte de fertilitate și belșug pe parcursul lunii iulie. Tot anul ați avut disensiuni și înțepături, chiar ați fost pe picior de ceartă, însă acum aveți un moment de împăcare, iar visele vi se vor împlini.

Capricorn

Nativii Capricorn vor să scape de locul de muncă actual. Veți acționa foarte favorabil dumneavoastră într-o problemă care vă preocupă.

Vărsător

Nativii Vărsător dau lovitura în luna iulie, fiind pe un trend ascendent. Aveți parte de o rampă de lansare pentru oportunitățile urmărite și plecați către câștig.

Pești

Peștii încă nu discută problemele care îi frământă, deoarece au senzația că pot rezolva totul de unii singuri. Vine totuși momentul adevărului și puteți găsi rezolvări numai într-un dialog sau un consiliu de familie.

Sursă articol: fanatik.ro