VOROPCHIEVICI: Horoscopul runelor pentru saptamana 29 IUNIE – 4 IULIE . Previziuni astrologice pentru fiecare zodie.

303

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, despre planurile horoscopului runelor pentru fiecare zodie în parte în perioada 29 iunie – 4 iulie 2021.

Berbec – Dă lovitura săptămâna viitoare. A ieșit din anonimat. Se produce un salt calitativ în existența lor. Solstițiul îl ajută, are o influență buna.

Taur – E anunțat că săptămâna viitoare intră în protecție divină totală. E protejat sub toate aspectele.

Gemeni – simbolul dragostei, ceva fierbinte pasional, o dragoste nouă pentru cei necesătoriți, pentru ceilalți s-ar putea să vă cadă solstițiul.

Rac –  e pe picior să înceapă o viață nouă. Revigorare în toate planurile și fizic și psihic. A avut multă apăsare pe mental, acum e foarte bine.

Leu – e de rău săptămâna viitoare. Păsește pe gheață foarte subțire și trebuie să fie foarte atent. Planeta Jupiter te pune să vorbești mai mult și scapi „portocale”. Atenție la ce vorbiți.

Fecioară – Chiar dacă are lucruri și mai puțin bune, încă face lupte cu cei din jurul ei, se ciondănește îi critică. Câștigă în toate certurile și toate problemele. Deci nu vă stresați că veți câștiga.

Balanţă – are o săptămână în care trebuie să le amintească celor din jur că ei sunt balanțele care trebuie să păstreze echilibrul. Consolidați-vă poziția!

Scorpion – forță, tărie și putere. E o săptămână puțin mai dificilă, dar fii puternic pentru că le duci la bun sfârșit.

Săgetător –  fertilitate și belșug. Dacă plecati de acasă peste puțin timp, visele se vor îndeplini. Dacă veniți acasă, la fel, visele se vor îndeplini. E un câștig pe toate planurile. E foarte bine.

Capricorn – intră într-o săptămâna de mesaje. Toată lumea va dori să vă transmită ceva. Veți primi mesaje importante.

Vărsător – trebuie să fie pregatit pentru o suită de schimbări majore și asta foarte foarte repede. Poate de duminică nu, dar de luni sigur!

Pești – are un gând: să schimbe serviciul, dar se pare că vrea să schimbe și casa. Ei nu discută, fac direct. Pe punctul de vă muta din casă sau de la serviciu. Poate fi și o vacanță.

Sursa: stiripescurt.ro