Horoscopul toamnei 2018. Din septembrie se produc evenimente majore in viata nativilor

235

Horoscopul de toamna 2018 anunta schimbari pentru toate zodiile! Astrele arata ca din septembrie se produc evenimente majore in viata nativilor pana la finalul anului.

HOROSCOP TOAMNĂ 2018 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

În timpul toamnei din 2018, atenția ta va fi îndreptată în mare parte asupra familiei, conform horoscopului. Indiferent de problemele apărute, îți vei trage energie din cei apropiați.

Mai mult decât atăt, Mercur e în zodia Scorpion și va avea o influență pozitivă asupra capacității tale de asimilare a informațiilror. Cât timp ești concentrar, niciun obstacol nu pare de neînvins. Vei fi mereu curios. Nu te va deranja să discuți despre unele subiecte considerate tabu.

La sfârșitul anului, Berbecii se vor concentra îndeosebi asupra educației. Vei simți responsabilitățile în această perioadă și va ieși la suprafață aspectul tău moral.

Acesta îți va afecta performanța la locul de muncă, dar și viața privată. Îți vei stabili prioritățile și vei afla ce e cu adevărat important pentru time, lucru care te va ajuta să începi anul nou cu mintea limpede și un obstacol bine stabilit.

HOROSCOP TOAMNĂ 2018 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Atmosfera generală a verii din 2018 va fi una foarte pozitivă. Poate din cauze relațiilor amoroase, dar poate are de-a face și cu realizările pe plan profesional, pe care această perioadă ți le va oferi.

Vei avea mare succes pe plan profesional și financiar. Vei mai observa că ai capacități bune de organizare. În această perioadă nu vei avea parte de surprize neplăcute în relații. Vei avea parte de armonie în întreaga familie. Ai grijă de sămătatea ta, chiar dacă e cald afară.

Conform horoscopului, zilele mai scurte vor avantaja cei născuți sub această zodie în relaționarea cu alți oameni. Datorită influenței planetei Venus din Balanță, vei fi plin de carismă pentru cei din jurul tău.

Cu toate acestea, nu trebuie să devii arogant, deoarece asta poate strica tot. Iarna aceasta vei fi nevoit să faci unele decizii serioase care te pot lăsa confuz. Poate cineva îți va afla slăbiciunile.

HOROSCOP TOAMNĂ 2018 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Conform horoscopului, Gemenii vor fi mereu cu probleme în mijlocul anului. Poți întâlni lume nouă și asta te poate afecta negativ. Indiferent dacă este sufletul tău pereche, un nou prieten sau o cunoștință de la locul de muncă.

Vă veți înțelege imediat. Nu e de mirare, deoarece Mercur din Leu te va influența pozitiv în relații pe toată durata verii. Datorită încrederii nou dobândite, vei avea succes și la locul de muncă.

Acum este timpul să faci schimbări dacă dorești. Probabil nu vei ști cu ce să începi, dar dacă reușești să îți eficientizezi timpul, îți vei atinge țelul.

Odată cu scurtarea zilelor, Gemenii vor începe să se calmeze din nou. După o perioadă cu succese pe plan profesional, acum poți să te concentrezi mai mult pe relații.

Ai grijă de persoana iubită. Trebuie doar să dai dovadă de inițiativă și să te revanșezi pentru tot timpul petrecut la locul de muncă. Vei găsi armonia din nou. Relațiile noi vor înflori și ele.

Horoscopul promite un sfârșit de an în armonie pentru Gemeni.

HOROSCOP TOAMNĂ 2018 RAC (22 iunie – 22 iulie)

Odată cu începutul toamnei în 2018, va începe o perioadă propice pentru carieră. Mercur va intra în Capricorn, deci nu vei duce lipsă de motivație. Vei avea un bun control de sine, lucru util în relaționarea cu oamenii. Totuși, trebuie să ai grijă la sănătate în această perioadă deoarece poți avea răni minore.

Când vine vorba despre viața personală, vei aprecia din plin prietenii și familia. Te vei strădui să păstrezi armonia în relații.

Acesta e o parte din motivul pentru care relațiile pe termen lung a Racilor în acest an vor prospera la finele anului. Totuși, ai grijă să nu devii dependent de cei dragi, acest lucru te-ar putea afecta emoțional.

HOROSCOP TOAMNĂ 2018 LEU (23 iulie – 22 august)

Toamna promite liniște pe plan profesional. Datorită peronalității tale, ai trecut deja peste ce era mai rău. Conform horoscopului, e timpul ca Leii să acorde atenție relațiilor.

Venus în Balanță promite armonie și fericire. Deci, relațiile pe termen lung for crește. Veți avea tot mai multă încredere unul în celălalt, nu te teme să treci la nivelul următor. Toamna din 2018 este perfectă – nu poți fi refuzat.

Sfârșitul nului promite succese în carieră, dar și armonie în relații. Leii sunt capabili să iasă în evidență și să foloseacă oportunitățile ivite. Nu rata șansa. Te poate aștepta chiar și o promovare. În timpul Crăciunului, te vei odihini în sânul familiei.

HOROSCOP TOAMNĂ 2018 FECIOARĂ (23 august – 22 septembrie)

Apropierea lunilor răcosoare vor aduce o nehotărâre în ceea ce privește întrebările importante. Dacă ai de luat o decizie majoră, mai bine o amâni, conform horoscopului.

Starea în realții pentru toamna din 2018 va fi una calmă și plină de armonie. Totuși, vei avea tendința de a te izola de restul lumii. Te vei exprima din ce în ce mai dificil.

E o perioadă perfectă pentru a învăța lucruri noi. Totuși, trebuie să ai grijă când faci sport, să nu ai răni minore. La sfârșitul anului, relațiile de lungă durată vor fi în floare.

HOROSCOP TOAMNĂ 2018 BALANŢĂ (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanța va întâmpina vara din 2018 într-un mod pașnic, la locul de muncă nu trebuie să te grăbești, dar nici nu poți rămâne în urmă. Ar atrage atenția nedorită din partea superiorilor.

Timpul liber îți e dedicat sporturilor, plimbărilor în natură sau cu cei dragi. Te vei încărca de energie pe care o vei dori în prima jumătate a anului.

Influența lui Mercus din Fecioară, începe din Septembrie și îți va fi foarte utilă în carieră, dar mai ales în relațiile personale.

Horoscopul îți sugerează că te vei descurca de minune să rezolvi problemele diverse care vor apărea, pe care le poți analiza instant și poți găsi repede soluția.

Odată cu sfârșitul anului 2018, relațiile pe termen lung vor înflori.

HOROSCOP TOAMNĂ 2018 SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)

Conform horsocopului, agitația din carieră va dispărea în toamna din 2018. Totuși, problemele minore vor apărea în relații. Nu uita nu e cea mai bună idee să îți verși furia de la locul de muncă asupra celor dragi. E posibil ca unii să nu îți înțeleagă temperamentul, deci e posibil să fie unele conflicte.

Finalul anului va fi o perioadă interesantă pentru Scorpionii fără parteneri. Te vei bucura de multe aventuri și flirturi. Vei avea parte și de ceva nemaiîntâlnit.

Horoscopul pe 2018 promite stabilitate în relațiile pe termen lung în timpul iernii. Relația ta este mai puternică ca oricând după disputele anterioare. În carieră, adevărul este că lucrurile pe care nu le-ai rezolvat până acum s-au pierdut. Va trebui să suporți posibilele consecințe.

HOROSCOP TOAMNĂ 2018 SĂGETĂTOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Pentru Săgetători, toamna din 2018 va fi o perioadă fără mari griji în care relațiile vor înflori. Horoscopul ne arată că potențialii parteneri ar putea apărea chiar în mediul tău normal.

Deci, cei singuri vor avea parte de distracții pe cinste. Influența lui Mercus în Venus îți poate încetini capcitatea de luare a deciziilor. Vei simți o tendință permanentă de a te gândi la totul, în cel mai mic detaliu. Deci, datorită vitezei tale reduse, vei rata câteva oportunități interesante.

Finalul anului 2018 va fi unul rațional pentru time. Conform horoscopului, este o energie în această perioadă care are o influență mai ales asupra intelectului tău.

HOROSCOP TOAMNĂ 2018 CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

Toamna din 2018 îți va aduce multe probleme, conform horoscopului. Datorită influenței lui Venus în Scorpion, vei fi atras de fructul interzis. Vei avea sentimente intense, dar te vei strădui să nu arăți asta nimănui.

În cazuri extreme, e posibil chiar să ducă la înșelat. Pe de altă parte, luând în considerare viața profesională, te așteaptă o perioadă liniștită. Vei putea analiza și rezolva repede problemele de orice tip. Dacă ești harnic și diligent, răsplata va fi a ta în mod categoric.

Odată cu sfârșitul anului, evenimentele din jurul tău se vor liniști. Deci, te poți gândi acum și să evaluezi cele întâmplate. Conform horoscopului, te vei simți cel mai bine în sânul familiei sau oriunde te simți în siguranță.

HOROSCOP TOAMNĂ 2018 VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 18 februarie)

Toamna va fi cu un ton serios pentru Vărsători. A trecut pasiunea de la început, dar asta nu înseamnă că sentimentele au scăzut – chiar invers. Ați devenit parteneri egali și serioși.

Această perioadă este bună pentru relațiile serioase, care vor avea parte de stabilitate și armonie. Situația în carieră e banală chiar. Ai avut deja oportunități, deci dacă le-ai irosit, nu mai ai ce să faci acum.

Conform horoscopului, sfârșitul lui 2018 îți va aduce o energie mentală enormă datorită influenței lui Mercur în Scorpion. Poți procesa o cantitate mare de informații cu ușurință.

Totuși, nu poți profita maxim de asta la locul de muncă. Ar trebui să te concentrezi la studiat și să te pregătești pentru viitor. Nu știi niciodată ce informație te poate ajuta. Gândește-te la sănătatea ta și nu subestima prevenirea în anotimpul rece.

HOROSCOP TOAMNĂ 2018 PEŞTI (19 februarie – 20 martie)

Toamna din 2018 va fi dominată de relații. Datorită influenței lui Venus din Balanță, aceste aspecte vor fi foarte valoroase pentru Pești.

Vei înerca să faci pe toată lumea fericită și vei dori să trăiești în armonie cu ei. Totuși, nu fi copleșit în așa hal încât să uiți adevărul. Poți avea de suferit, conform horoscopului.

Odată cu sfârșitul lui 2018, Peștii vor reveni și se vor concentra din nou la muncă. Ai încă timp să recuperezi munca pierdută, deci dacă vei aborda lucrul cu o atitudine optimistă, te vei bucura de Crăciun în pace, înconjurat de cei pe care îi iubești cel mai mult.

Te poți concentra și la educație și caritate.