Horoscopul toamnei | Află ce-ţi rezervă astrele în lunile septembrie, octombrie şi noiembrie

1023

BERBEC 21.03 – 20.04

DRAGOSTE: Cauţi pacea şi împăcarea, dar nu din dorinţa de armonie, ci pentru că ai obosit. Luna septembrie nu aduce liniştea de care ai nevoie decât dacă vei fi rezonabil( ă) şi nu vei cere de la ceilalţi mai mult decât pot oferi. În octombrie, situaţia poate scăpa de sub control. Noiembrie e o lună grea pentru tine, iar acest lucru se va vedea şi în calitatea relaţiilor pe care le stabileşti.
CARIERĂ: Septembrie este o lună de lucru în condiţii grele. În octombrie vei putea culege roadele muncii, cu condiţia să fi reuşit să te abţii de la a intra în conflict cu şefii. Noiembrie pune accentul pe dorinţa ta de putere – nu pentru a progresa în plan profesional, ci pentru că aşa crezi că te vei simţi în siguranţă.
SĂNĂTATE: În septembrie simţi nevoia de a schimba ceva esenţial în stilul de viaţă, mai ales în alimentaţie, ca să reglezi ce s-a stricat în lunile de vară. În octombrie treci la acţiune, pentru că vrei să-ţi recapeţi vitalitatea, însă în noiembrie începi să te consumi din nou.
BANI: În septembrie, munca poate aduce rezultate bune în plan financiar, dar vei risipi banii pentru a-i răsfăţa pe cei dragi. În octombrie cheltuieşti mai mult pentru recuperarea sănătăţii, iar în noiembrie tragi linie şi nu îţi va plăcea deloc ce vezi în bugetul personal…

TAUR 21.04 – 21.05

DRAGOSTE: În luna septembrie poţi greşi prin cuvinte, gesturi sau exces de autoritate. În octombrie obţii iertarea condiţionată din partea unor apropiaţi, dar luna următoare pui din nou paie pe foc, din dorinţa de a controla vieţile celor din jur.
CARIERĂ: În prima lună de toamnă realizezi că trebuie să-ţi schimbi stilul de lucru, pentru că te epuizează. Vei sesiza ce ai de făcut, dar vei trece la fapte abia în octombrie, forţat(ă) de împrejurări. Sunt posibile răsturnări de situaţie la locul de muncă. Nici noiembrie nu e o lună mai calmă, dar măcar vei înţelege la ce trebuie să renunţi.
SĂNĂTATE: Septembrie poate veni cu complicaţii cardiovasculare, dar şi cu afecţiuni cu debut rapid, provocate de nervozitate şi consum excesiv. În octombrie va trebui să te ocupi de ele, iar din noiembrie, timp de câteva luni bune, vei fi nevoit(ă) să cercetezi cu atenţie fiecare problemă de sănătate care vă apărea.
BANI: Visul tău de îmbogăţire te poate împinge la gesturi condamnabile în septembrie, în relaţia cu membrii familiei. În octombrie te mai domoleşti şi încerci să repari lucrurile, dar luna următoare te comporţi ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, riscând să pierzi respectul celorlalţi şi încrederea lor.

GEMENI 22.05 – 21.06

DRAGOSTE: Septembrie aduce posibile certuri, separări, dar şi dulci împăcări. În octombrie se anunţă mai multă stabilitate. Noiembrie reprezintă debutul unei perioade de schimbări în plan sentimental, cu despărţiri şi reveniri menite să sudeze relaţia sau să o îndepărteze definitiv din viaţa ta.
CARIERĂ: În septembrie vei înţelege că soarta în plan profesional e strâns legată de cea a echipei din care faci parte. Vei fi nevoit(ă) să faci unele sacrificii pentru a asigura bunul mers al grupului. În octombrie nu ţi se mai cer sacrificii, dar nici nu ţi se oferă compensaţii pentru cele făcute. Noiembrie se anunţă dificilă din cauza instabilităţii situaţiei de la serviciu.
SĂNĂTATE: În septembrie e posibil să revină o boală de care te credeai vindecat( ă) sau să debuteze o afecţiune de care ţi-a fost teamă. Octombrie pune în pericol buna funcţionare a digestiei. Noiembrie vine cu situaţii în care va trebui să te ocupi de starea ta fizică şi psihică.
BANI: Lunile de toamnă pun accentul pe muncă, dar nu promit venituri suplimentare decât ocazional. Doar în octombrie e posibilă o scurtă redresare, cu ajutorul unui partener. Din noiembrie vei începe să te gândeşti foarte serios la valorificarea unui talent nativ pentru a face rost de bani.

RAC 22.06 – 22.07

DRAGOSTE: Septembrie aduce situaţii decisive, provocate de dorinţa ta de a schimba ceva în viaţa celor dragi. În octombrie revii şi modifici iar traseul pe care merg relaţiile tale. Şi în noiembrie ai parte de numeroase evenimente, de la o posibilă căsătorie la o separare care a fost mult timp amânată.
CARIERĂ: În luna septembrie au loc schimbări în familie, ca urmare a unor decizii luate pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia de la locul de muncă. Octombrie e o lună aglomerată, dar profitabilă, cu numeroase ocazii de a te afirma. Noiembrie aduce provocări majore din partea asociaţilor sau colaboratorilor.
SĂNĂTATE: În septembrie, armonia din casă este esenţială pentru a te putea revigora. În octombrie ţi se deschid multe uşi şi poţi găsi rezolvarea simplă şi rapidă pentru anumite probleme, insuficient înţelese până acum. Noiembrie este însă o lună complicată, în care te poţi dezechilibra destul de mult, dacă nu te protejezi.
BANI: Septembrie e luna punerii în aplicare a unor idei la care te gândeşti de ceva timp, menite să îţi asigure o situaţie financiară mai bună. În octombrie pui cap la cap informaţiile care îţi lipseau pentru a reuşi. Noiembrie vine cu cheltuieli, obligaţii de plată sau cu tendinţa de a risipi banii pe mofturi.

LEU 23.07 – 22.08

DRAGOSTE: În septembrie lămureşti relaţiile cu cei apropiaţi de inima ta, care sunt din ce în ce mai puţini. Luna următoare, simţi nevoia de a-ţi exprima sentimentele şi de a înnoi sau de a lua de la zero o relaţie. În noiembrie va trebui să te concentrezi puternic pe selectarea celor care vor face parte din viaţa ta de acum înainte.
CARIERĂ: Septembrie este o lună de consolidare a poziţiei în plan profesional, prin muncă multă. Octombrie aduce şi şansa unor înţelegeri avantajoase, care luna următoare vor fi puse sub semnul întrebării şi vor fi renegociate. În noiembrie nu este indicat să iei decizii radicale.
SĂNĂTATE: Nivelul tău de vitalitate a scăzut constant, iar lunile de vară au lăsat urme serioase. Septembrie aduce o creştere a curajului, a dorinţei de acţiune, dar nu ai şi energia necesară pentru asta. Octombrie promite o revigorare, cu condiţia să-ţi recunoşti limitele. Noiembrie vine cu noi complicaţii, de această dată moştenite de la părinţi sau bunici.
BANI: În septembrie munceşti pe aceiaşi bani. Octombrie schimbă roata norocului, dar nici această lună nu este una spectaculoasă. În noiembrie te ocupi mai mult de nevoile celor apropiaţi, de casă şi de familie, ceea ce poate atrage cheltuieli importante.

FECIOARÅ 23.08 – 22.09

DRAGOSTE: Prima lună a toamnei se anunţă încărcată şi vei dori să reglezi ceea ce nu merge în relaţiile cu cei dragi. Octombrie consolidează rezultatele din luna anterioară, iar noiembrie vine cu un context mai avantajos.
CARIERĂ: Septembrie e o lună importantă pentru tine, fiindcă vei primi informaţii esenţiale, care te vor ajuta să iei decizii vitale. Octombrie te împinge la gesturi şi vorbe mari, asupra cărora vei reveni în luna următoare. Noiembrie este o lună de zbucium intens, în care înţelegi ce vei putea face şi ce nu.
SĂNĂTATE: Septembrie este o lună periculoasă pentru starea ta de sănătate. Este vizat mai ales aparatul circulator, dar şi tensiunea arterială, ochii şi coloana vertebrală pot să îţi facă probleme. După prima jumătate a lunii octombrie acest pericol se diminuează, dar va fi înlocuit de un altul, cel legat de deplasări, care sunt nerecomandate până la jumătatea lunii noiembrie, fiindcă rişti să îţi faci rău singur(ă), din cauza grabei sau a vitezei.
BANI: În septembrie cheltuieşti din cauza stării de sănătate. Octombrie aduce o şansă de redresare, dar de scurtă durată. Iar în noiembrie situaţia va deveni foarte complicată, în special pentru cei care au de returnat sume importante luate împrumut.

BALANȚĂ 23.09 – 22.10

DRAGOSTE: Eşti factorul principal de armonie sau de conflict în relaţiile cu cei dragi. În septembrie şi octombrie îţi ceri drepturile, riscând să obţii efectul invers. Noiembrie este luna regăsirii armoniei în familie, prin repliere şi gesturi favorabile bunei înţelegeri.
CARIERĂ: Septembrie aduce numeroase surprize, din care vei înţelege că nu e cazul să aştepţi ca altcineva să intervină pentru a-ţi asigura accesul pe o altă treaptă a ierarhiei profesionale. În octombrie treci la acţiune, iar şansele de reuşită sunt pe măsura curajului de care vei da dovadă. În noiembrie va trebui să faci o analiză foarte clară a stilului de muncă şi a şanselor de succes.
SĂNĂTATE: Septembrie aduce riscul unui consum nervos accentuat, care te poate şubrezi. În octombrie şi noiembrie se pot reactiva afecţiuni cronice, neglijate, provocate de greşelile de nutriţie.
BANI: Septembrie este luna deciziilor importante. Cobori cu picioarele pe pământ şi vezi pe ce te poţi baza, de unde vin rezultatele şi unde se ascunde risipa. Octombrie aduce şansa unui ajutor venit din anturajul apropiat, pe termen scurt. A doua jumătate a lunii octombrie şi prima jumătate a lui noiembrie pot aduce întârzieri la plată, rătăcirea unor sume de bani, pierderi sau pagube din neatenţie.

SCORPION 23.10 – 21.11

DRAGOSTE: În luna septembrie, anturajul te va dezamăgi, iar sentimentele vor fi confuze. În octombrie poţi simţi nevoia să te retragi din cele mai complicate relaţii, ca să te poţi gândi serios la soarta lor. În noiembrie sunt posibile evenimente deosebite, de la debutul unei poveşti de dragoste la conceperea unui copil.
CARIERĂ: Toată luna septembrie, dar şi prima jumătate din octombrie vei fi în centrul atenţiei la serviciu. Este cea mai intensă perioadă din acest an pe plan profesional. Noiembrie te va găsi în postura de om de acţiune, pregătit pentru orice, dar nu promite şi realizarea scopurilor pe care ţi le-ai propus. Se recomandă prudenţă maximă în decizii.
SĂNĂTATE: În prima lună de toamnă se pot instala afecţiuni circulatorii şi cardiace, iar în octombrie există riscul apariţiei unor probleme renale. Din noiembrie, sănătatea devine prioritară, din cauza numeroaselor complicaţii generate de bolile neglijate.
BANI: Septembrie nu aduce schimbări în statutul financiar decât în cazul unor răsturnări de situaţie în plan profesional. Norocul începe să te curteze din octombrie şi este posibil să te bucuri de o creştere a veniturilor din munca proprie. Noiembrie vine cu cheltuieli, din cauza stării de sănătate.

SÅGETÅTOR 22.11 – 20.12

DRAGOSTE: Şirul schimbărilor peste noapte Continuă, iar dorinţa de aventură şi de eliberare de orice condiţionare este maximă în noiembrie. În septembrie ai şansa unei relaţii departe de locurile natale, chiar în străinătate, iar octombrie te găseşte mai calm(ă).
CARIERĂ: Urmează o perioadă de foc în plan profesional. În septembrie şi la începutul lui octombrie vei fi solicitat( ă) să dai examene, să faci paşi importanţi înainte, să te informezi, poate chiar să schimbi domeniul de activitate. De la jumătatea lunii octombrie încolo vei fi în centrul atenţiei şi vei avea ocazia de a confirma valoarea pe care cei din jur ţi-o recunosc.
SĂNĂTATE: Starea de sănătatea e în declin, iar lunile de toamnă vor accentua această tendinţă. În septembrie vei primi o informaţie esenţială, care te va ajuta să te vindeci. Octombrie şi noiembrie te găsesc într-o formă mai bună, dar solicitările profesionale şi familiare vor pune în pericol rezistenţa organismului.
BANI: Nu s-au risipit norii negri din sectorul finanţelor, dar se contureză situaţii favorabile. Septembrie nu aduce variaţii mari, octombrie vine cu promisiuni care se pot concretiza, iar noiembrie e presărată cu momente bune.

CAPRICORN 21.12 – 20.01

DRAGOSTE: Septembrie e momentul maxim al intensităţii unor probleme din plan sentimental, de care va trebui să te ocupi cu atenţie. În octombrie, presiunea din partea anturajului creşte şi trebuie să decizi încotro mergi şi cu cine. Iar în noiembrie trebuie să preiei controlul asupra unor chestiuni de familie.
CARIERĂ: Septembrie vine cu o dorinţă aprigă de a trece la un alt nivel. Octombrie te mai domoleşte, fiindcă vei vedea că nu este suficient să doreşti, trebuie să te şi pui pe treabă. Noiembrie este luna schimbărilor în mai multe domenii din viaţa ta.
SĂNĂTATE: După zbuciumul din vară, în septembrie încerci să-ţi revii, dar trebuie să fii foarte atent(ă) la sporturi extreme, deplasări şi momente de risc. Octombrie aduce şansa unei vindecări, a unei revitalizări. În noiembrie vei consuma multe resurse personale, ceea ce poate antrena o oboseală accentuată.
BANI: Septembrie este o lună dificilă în acest domeniu, dar nu din cauza lipsei banilor, ci a riscurilor pe care ţi le asumi pentru a face rost de ei. Poţi fi tentat(ă) să te asociezi cu personaje dubioase, care vin cu un întreg cortegiu de probleme. În octombrie te mai domoleşti, dar persistă dorinţa de a trăi pe picior mare. Abia în noiembrie revii la realitate şi te pui pe muncă.

VÅRSÅTOR 21.01 – 20.02

DRAGOSTE: În luna septembrie, conflictele din cuplu pot ajunge la intensităţi cu care rar te confrunţi şi există pericolul de a lua decizii radicale. În octombrie vrei să ştergi cu buretele ce a fost, dar nu reuşeşti, pentru că partenerul nu vrea să uite. În noiembrie te vei retrage pentru a reflecta, în singurătate, la felul în care evoluează relaţiile tale importante.
CARIERĂ: În septembrie ai şansa de a schimba direcţia de evoluţie, apucând-o pe un drum care te va duce mai departe decât ai sperat. Octombrie este luna unei selecţii dure a preocupărilor în care vei investi timp şi energie. Iar din noiembrie te ocupi cu maximă atenţie de evoluţia profesională.
SĂNĂTATE: Ai nevoie de perioade de pauză, pentru a te echilibra. Lunile de toamnă accentuează această necesitate, dar semnalează şi problemele provocate de erorile de alimentaţie. Septembrie este o lună cu vitalitate scăzută, dar abia în octombrie începi să iei măsuri, iar în noiembrie te mobilizezi cu adevărat, pentru că problemele devin serioase.
BANI: Pe strada ta, soarele va răsări abia în a doua jumătate a lunii noiembrie. În septembrie abia vei reuşi săţi achiţi toate obligaţiile. Octombrie vine cu iritare pe plan financiar, inclusiv din cauza dorinţei excesive de economie a partenerilor de orice fel.

PEŞTI 21.02 – 20.03

DRAGOSTE: În septembrie vei fi ocupat(ă) cu alte probleme, iar asta te-ar putea salva de la decizii neinspirate în plan sentimental. În octombrie îţi oficializezi relaţia sau o dărâmi, ca să faci loc pentru ceva nou. Iar în noiembrie te trezeşti la realitate şi vezi ce ai făcut.
CARIERĂ: Toamna aceasta aduce nenumărate provocări în plan profesional. În septembrie beneficiezi de o atenţie specială din partea superiorilor, a colegilor, dar şi a celor care au dreptul să verifice activitatea ta. Situaţia se calmează în a doua jumătate a lunii octombrie. În noiembrie trebuie să revii la proiecte mai vechi, să urmezi un curs sau să obţii o diplomă.
SĂNĂTATE: Toată luna septembrie şi prima jumătate a lui octombrie reprezintă un interval greu de suportat în planul sănătăţii. Excesele alimentare pot să ducă la complicaţii ce vizează inima, cu tot ce implică acest organ – circulaţia şi tensiunea. În noiembrie îţi revii.
BANI: Dat fiind succesul de care te bucuri pe plan profesional, e de aşteptat şi o creştere a veniturilor. Septembrie e luna în care poţi obţine anumite beneficii, dar şi în octombrie vei avea parte de recunoaşterea valorii. Noiembrie este o lună a acumulărilor de orice fel, ceea ce poate atrage şi un progres financiar lent, dar sigur.