HOROSCOPUL VEDIC: totul despre zodia ta in horoscopul intelepciunii, consemnat dupa traditia hindusa!

720

Zodiacul Vedic datează încă de acum 5000 de ani, fiind considerat zodiacul înțelepciunii și al cunoașterii viitorului din astrologia indiană/hindusa, una dintre cele mai vechi forme de astrologie ale lumii. Denumirea sa vine de la „Vedas”, care semnifică înțelepciune și cunoaștere.

Horoscopul Vedic cuprinde 12 semne zodiacale – numite „Rashis” – care corespund perioadelor de timp în care sunt împărțite și cele 12 zodii din Horoscopul European.

Iată care sunt acestea:

Mesha (Berbec) – Nativii acestei zodii sunt persoane agile și competitive, trăsături care uneori se dovedesc a fi niște bune calități, dar care, alteori, conduc spre încăpățânare și orgoliu.  Sunt persoane războinice, lucru care înseamnă că vor lupta să-și atingă cu orice preț scopurile. În relațiile sentimentale, sunt persoane iubitoare și echilibrate, iar în viața profesională sunt muncitoare și norocoase.

Vrishaba (Taur) – Conservatori și romantici, nativii zodiei Vrishaba au foarte multă dragoste de oferit, deși sunt cam zgârciți în exprimarea sentimentelor. Sunt oameni prietenoși, calmi și muncitori, cărora le place să-și vadă de treaba lor și să se împace bine cu toată lumea. De aceea, cu greu îi faci să-și piardă firea sau să se enerveze, însă în puținele dăți în care vei reuși ai fi surprins să vezi ce fiară se ascunde în ei.

Mithuna (Gemeni) – Nativii zodiei Mithuna sunt considerați a fi maeștri în relațiile cu cei din jur. Iar asta pentru că debordează de energie, optimism și chef de viață. Le place să lege prietenii și sunt mari iubitori de frumos, astfel că trăiesc înconjurați de tot ce e mai bun. De asemenea, au o pasiune destul de mare pentru distracție și călătorii, fapt pentru care nici nu le este foarte greu să se înconjoare de prieteni și să se bucure împreună cu ei de tot ce le aduce bucurie.

Karka (Rac) – Persoanele născute sub semnul zodiacal Karka sunt familiste convinse și mari tradiționaliste, respectând cu sfințenie obiceiurile cu care au fost învățate de mici. Așadar, conservatoare din fire, aceste persoane au un echilibru greu de zdruncinat în toate relațiile inter-umane pe care le dezvoltă, indiferent că este vorba de viața personală, socială sau profesională, rămânând fidele partenerilor de orice tip (iubit/ă, prieteni, colegi, șef etc.).

Simha (Leu) – Ambiția și competivitatea sunt principalele trăsături care definesc nativii acestei zodii. De aceea, toată lumea le va remarca cu ușurință puterea de a cuceri și a domina, motiv pentru care deseori sunt doriți în poziții de lideri. Lucru care este de-a dreptul măgulitor pentru persoanele din zodia Simha, pentru că, practic, le dovedește faptul că au puterea de a conduce. Îi inspiră pe cei din jur, le câștigă încrederea tuturor, în timp ce au abilități foarte bune de a-și păstra independența neatinsă.

Kanya (Fecioară) – În Horoscopul Vedic, persoanele născute sub semnul Kanya sunt conștiincioase și inteligente. Dau dovadă de multă determinare în toate acțiunile lor și impresionează prin puterea lor de a-și duce tot ceea ce întreprind către perfecțiune. Sunt persoane empatice și sensibile, motiv pentru care se fac plăcute de toată lumea. De asemenea, au înclinații spirituale și dau dovadă de înțelepciune.

Tula (Balanță) – Astrologia indiană ne spune, despre nativii născuți sub semnul Tula, că sunt oameni ai echilibrului și ai rațiunii. Cântăresc foarte bine lucrurile înainte de a lua decizii sau a emite păreri, sunt persoane inteligente și carismatice și au un puternic caracter creativ. De aceea, reușesc să te cucerească încă de la prima discuție, făcând o impresie bună în fața oricui, indiferent de situație.

Vrschika (Scorpion) – Cei născuți în această zodie sunt oameni cu mult tact, care analizează totul în profunzime. Fapt pentru care sunt persoane față de care nu vrei să greșești vreodată, deoarece te vor ține minte toată viața. În schimb, câtă vreme nu îi calci pe coadă, nativii zodiei Vrschika sunt binevoitori și bucuroși să te ajute oricând pot. Investesc mult în dezvoltarea lor personală, sunt atrași de marele mistere ale lumii și au o intuiție puternică.

Dhanu (Săgetător) – Persoanele din această zodie sunt credincioase, bune la suflet și au un optimism incurabil. De aceea, toată lumea vrea să le câștige încrederea și prietenia. Sunt devotate, iubesc viața și au o atitudine pozitivă care îi ajută să se bucure de tot ce-i mai frumos. Adoră să călătorească, au idealuri înalte și muncesc oricât e nevoie pentru a le atinge. Le place independența și se îndrăgostesc greu, dar când o fac, o fac definitiv și irevocabil. Sunt persoane cu demnitate și recunoștință pentru toate lucrurile bune care li se întâmplă.

Makara (Capricorn) – Nativii zodiei Makara din Zodiacul Vedic sunt bine ancorați în realitate, pragmatici și ambițioși. Ușor orgolioși, pe de altă parte, însă dispuse să lase orgoliul la o parte atunci când vine vorba despre dragoste. Muncesc mult, ajung să aibă tot ce își doresc, însă nu cheltuiesc mai nimic, fiind reținuți când vine vorba de investit bani, chiar și dacă ne referim la propriul lor confort, distracție sau concedii.

Kumbha (Vărsător) – Creativitatea și generozitatea sunt principalele atuuri ale nativilor acestui semn zodiacal, deși se pot lăuda și cu minuțiozitate, un spirit de afaceri dezvoltat și cu bune abilități de comunicare. Le place să lupte pentru idealurile lor, sunt persoane visătoare și, totodată, puternice, și cuceresc prin atenția și dedicarea pe care sunt dispuse să ți le ofere.

Meena (Pești) – Romanticul Horoscopului Vedic, Meena este un semn al dragostei și al empatiei. Leagă relații solide cu ușurință, este o fire sensibilă și își exprimă fără probleme sentimentele puternice pe care le are. De aceea, nativii acestei zodii sunt considerați prieteni de nădejde și sunt apreciați pentru fidelitatea lor.

Sursa: zenivers.ro