Horoscopul WUYKU, conceput de tibetanii ce aveau puterea prezicerii viitorului.

14703

Horoscopul Wuykü are doar patru semne reprezentate de animale sacre pentru budisti. Acest horoscop se intoarce cu aproximativ doua mii de ani inainte de Hristos si a aparut in Tibet. Paianjen, Furnica, Scorpion si Broasca testoasa sunt cele patru semne si fiecare reprezinta cate trei luni ale anului.

Zodia Paianjen
In zodia Paianjen din horoscopul Wuyku se incadreaza persoanele nascute in lunile ianuarie, februarie si martie. O combinatie intre cei nascuti iarna si cei nascuti la inceputul primaverii, cand natura renaste printr-o explozie de viata si culoare! Nativii acestei zodii sunt in general persoane foarte spirituale, cu un spirit etic deosebit de dezvoltat, care iubesc dreptatea, dar si placerile vietii, iubesc ordinea, dar se pot lasa la fel de bine scufundati in haos asemenea unui artist in toiul creatiei. Sunt persoane de o frumusete interioara deosebita, cu firi imprevizibile, ce aduc lumii bogatii spirituale atat de diferite. Aceste persoane au nevoie de timp sa isi gaseasca ritmul interior propriu si sa isi descopere resursele renasterii si dezvoltarii, ale primaverii lor spirituale. Meditatia le este adesea de ajutor, la fel si sportul. Isi pot gasi tarziu drumul in viata, iar in adolescenta si tinerete par mistuiti de sens si avizi de cunoastere. Sunt persoane deosebit de inteligente, dar care pot cadea prada anxietatii si depresiei. Asemenea unui paianjen, panza lor este extraordinara in natura, dar dureaza pana gasesc locul potrivit si pana o vor tese. Nu se tem de singuratate, dar apreciaza prieteniile adevarate.

Zodia Furnica
Nativii Furnica din zodiacul Wuyku sunt nascuti in lunile aprilie, mai, iunie. Furnica este semnul asociat muncii, vointei si perseverentei, dar si bogatiilor materiale. Acesti nativi par plini de energie, nu obosesc niciodata, sunt firi foarte organizate si mai mereu au tot ce le trebuie. Prin vointa lor extraordinara, prin puterea mare de munca si prin perseverenta reusesc adesea sa isi atinga telurile. Buna organizare le permite sa aiba timp pentru tot ce isi propun, dar si resurse. Mai mult decat atat, sunt persoane foarte sociabile si darnice. Le place sa ofere cadouri celor dragi, sunt foarte familisti si atrasi de confortul si armonia caminului. Uneori, pot parea persoane prea incapatanate sau care se adapteaza mai greu in fata noului, insa odata ce si-au setat un ritm, acesti nativi au nevoie de timp si calcule pentru a face schimbari. De aceea capacitatea de reactie la schimbare poate parea greoaie, insa, indiferent de deciziiile luate, reusesc mai mereu sa aiba succes.

Zodia Scorpion
Nativii zodiei Scorpion din horoscopul Wuyku sunt nascuti in lunile iulie, august si septembrie. Scorpionul prezinta o semnificatie sacra in budism, acesta este asociat cu un intelect aparte, dar si cu o mandrie semnificativa. Scorpionul se poate descurca in orice situatie, poate castiga orice lupta sau cearta, orice negociere, fiind maestru in arta cuvantului. Stiu sa isi aleaga drumul in viata si sunt persoane deosebit de independente. Urasc tradarea si minciuna, dar reusesc sa depaseasca orice obstacol si orice durere. Pot parea firi impulsive, usor vulcanice, uneori prea directe. Daca un Scorpion isi propune sa raneasca sau sa intimideze pe cineva, nu ii trebuie decat o singura incercare si va reusi, pentru ca intuieste cele mai adanci slabiciuni ale unei persoane. Scoprionul poate citi personalitatea cuiva ca intr-o carte, stiind exact ce ar trebui sa faca sau sa spuna pentru a obtine ceea ce isi doreste de la acea persoana. In acest zodiac tibetan, Scorpionii sunt asociati cu persoane longevive si intelepte, cu abilitati in dezvoltarea locala, in afaceri si in negocieri.

Zodia Testoasa
Nativii Testoasa din zodiacul Wuyku sunt nascuti in lunile octombrie, noiembrie si decembrie. Nativii Testoasa se bucura de o viata lunga, sunt atenti la micile bucurii pe care le intalnesc zi de zi, dar au nevoie de confortul propriei case si totodata de prieteni si familie. Pot fi uneori exagerati intr-o anumita directie, punand prea mult pret pe ceva si creand disconfort pentru cei din jur. De exemplu pot fi acuzati ca sunt zgarciti, ca anumite obiceiuri sunt egoiste, ca nu le ofera celorlalti atentia sau respectul cuvenit. Nativii Testoasa pun binele personal pe primul loc, insa stiu sa pastreze legaturi stranse cu membrii familiei. Caminul, dar si resursele financiare sunt importante pentru acestia. Au nevoie de sustinerea celor dragi pentru a-si pastra ritmul si a ajunge departe.

Sursa: horoscop.garbo.ro