Horoscopul ZEN cu Mariana Cojocaru. Cum sa atragi linistea sufleteasca

200

Berbec: vrea independenta, va fi mandru
Berbecul are echivalent Dragonul in zodiacul chinezesc. Vrea independenta, va fi mandru, dar binevoitor. Dependentii pot avea probleme in dragoste in perioada urmatoare, dar si pe zona de cariera, business, strainatate.

Taur: cauta caile spre intelepciune
Taurul are echivalent Sarpele in zodiacul chinezesc. Cauta caile spre intelepciune si cunoasterea misiunii sale din aceasta viata, conform axei Dragonului la nastere.

Gemeni: activi si aventurosi, atrag puterea
Gemenii au echivalent Calul in zodiacul chinezesc. Sunt activi si aventurosi, puterea poate fi atrasa doar din corectarea energiilor.

Rac: sa fie calm si temperat, altfel strica tot
Racul are echivalent Capra sau Oaia in zodiacul chinezesc. Trebuie sa fie calm si temperat in perioada urmatoare, altfel risca sa strice si ce a construit deja. Fiti foarte atenti, tot ce construiti trebuie sa fie foarte solid.

Leu: trebuie sa reziste tentatiilor sentimentale
Leul are echivalent Maimuta in zodiacul chinezesc. Trebuie sa fie foarte rezistent si, mai ales, sa reziste tentatiilor sentimentale. Va trebui sa lucreze mult la sanatatea lui de structura karmica, acolo lucrurile pot scapa de sub control.

Fecioara: foarte secretoase, sfatoase, atente
Fecioara are echivalent Cocosul in zodiacul chinezesc, un soi de ceas desteptator. Da vesti si avertizeaza atunci cand este cazul. Aveti inscris, in perioada care urmeaza, ca veti fi mai secretoase, foarte confidentiale, sfatoase, articulate si foarte atente la nevoile celor din jur.

Balanta: loiali si protectivi, luptatori
Balanta are echivalent Cainele in zodiacul chinezesc. Cainele care nu musca, latra, si invers. Sunteti loiali si protectivi in perioada urmatoare, luptati pentru o cauza, un scop al vostru, care pare sa fie si justificat.

Scorpion: diplomatie si stabilitate
Scorpionul are echivalent Mistretul sau Porcul in zodiacul chinezesc. Diplomatie si stabilitate, cautati stabilitatea cu orice preti si, uneori, o cautati cu lumanare. Sau cautati un ajutor de specialitate, un sfatuitor care sa stie, sa va indrume pas cu pas spre atingerea unui obiectiv, care poate sa fie chiar interior.

Sagetator: cauta un ajutor ca punct de sprijin
Sagetatorul are echivalent Sobolanul in zodiacul chinezesc. Fiind semn zodiacal dublu, unul va fi foarte cuminte, singur, cu ideile sale fixe, dar stabile, statornice; altul e ca valul, practic neastamparat, jucaus, cauta sa se foloseasca in perioada care urmeaza de altii. Probabil cauta un ajutor, un suport, un sprijin real.

Capricorn: schimbatori pentru a atrage rezultatele dorite
Capricornul are echivalent Bivolul in zodiacul chinezesc. Schimbarea caracterului pentru a atrage cat mai mult bine. Tine de o masca pe care puteti sa o afisati in asa fel incat sa fiti perceputi ca niste persoane simpatice, joviale, descurcarete. Pe dealta parte, poate fi vorba de un caracter moracanos, putin melancolic, pesimist, si care trebuie sa schimbe ceva in punctele esentiale. Este o chestiune importanta!

Varsator: onoare, moralitate, tendinta de a fi protectori
Varsatorul are echivalent Tigrul in zodiacul chinezesc. Onoarea si moralitatea sunt in vizor in perioada urmatoare, dar si pasiuni si tendinta de a fi foarte protectori cu cei din jur. Exista si varianta subsidiara, care destabilizeaza si poate sa spuna despre lipsa de moralitate, nonconformismul in amor. Dar acolo este altceva.

Pesti: dorinta de altruism va poate distrage atentia
Pestii au echivalent Iepurele sau Pisica in zodiacul chinezesc. Dorinta de altruism, faptul ca sunteti foarte sensibili si atenti la nevoile celor din jur ar putea sa va distraga atentia. Atunci cand esti darnic, milos, marinimos, abia atunci se spune ca esti om in adevaratul sens al cuvantului. Pestii care nu stiu sa isi plece capul pe umarul cuiva sau nu accepta ca cineva sa le spuna un pas, un of, practic nu sunt Pesti, ci sunt atipici si apartin unei alte zodii. Asa au fost ei construiti in Univers. Egoismul este o caracteristica pe care nu ai voie sa o intalnesti la Pesti. Cand impartim zodiacul, la final, aceasta zodie ia pe umeri toata durerea si povara lumii. E singura zodie care stie ce sa faca, unde sa duca aceasta povara, cum sa o elibereze, eliberandu-se pe ea! Starea de bine nu ti-o da decat faptul ca ai facut acea mare fapta, stare de bine. Practic, cand faci bine altuia iti faci bine tie. Cei care nu functioneaza asa sunt naivi, au impresia ca, nelasand pe altul sa isi spuna oful, se protejeaza. Dar nu e asa! Pestii trebuie sa tina cont de suferinta la nivel micro si macro, sa intinda o mana de ajutor celor care sunt la necaz. Macar sa ii asculte, necriticand si gasind cai de a-le linge ranile.

Sursa: https://playtech.ro/stiri/