Iată coafura potrivită în funcție de zodia ta?

272

Aceasta nu este doar frumusețe. Aceasta este și o stare de spirit.

Alegerea corectă a tunsorii este una dintre cele mai dificile sarcini pentru o femeie și uneori este chiar imposibil s-o găsim pe cea ideală. Astrologii ne sugerează să ne orientăm după semnul zodiacal și să alegem tunsoarea perfectă.

1. Berbec.

Protejat de Marte Berbecul își determină singur propriul stil. Personalitatea sa dinamică nu percepe monotonia, chiar și atunci când este vorba de tunsoare. Prin urmare acestor nativi le place să experimenteze și chiar să-și schimbe radical stilul. Luând în considerare aceste caracteristici, tunsorile asimetrice și scurte sunt cea mai bună alegere pentru ei.

2. Taur.

Reprezentanții semnului Taur nu sunt atât de dispuși să facă schimbări ca Berbecul. Deși îi plac tunsorile scurte, le este dificil să se decidă. Ei preferă să poarte părul de lungime medie și să aleagă un stil clasic și simplu. Bretonul asimetric îi va avantaja.

3. Gemeni.

Gemenii acceptă cu entuziasm schimbarea stilului nu doar pentru că urăsc monotonia, ci și deoarece le place să fie diferiți de ceilalți. Chiar și cel mai conservator nativ din zodia Gemeni este un pic excentric. Ei iubesc să poarte atât părul scurt cât și lung, atât timp cât coafura lor are ceva original, cum ar fi, de exemplu, șuvițele luminoase etc.

4. Rac.

Nativele feminine și romantice din zodia Rac nu trebuie să uite de lungimea medie a părului. Tunsoarea Bob este una perfectă pentru ele. În plus ele pot alege un stil clasic, dar este de dorit ca vârfurile părului să fie tăiate în formă de „V” sau semicerc.

Leul alege un singur tip de tunsoare, care să-l pună în evidență, să fie în centrul atenției. Tunsoarea Bob șic cu accente asimetrice într-o nuanță intensă este exact ceea de au nevoie nativele din această zodie.

6. Fecioara.

Femeile născute sub acest semn al zodiacului sunt adevărate campioane ale perfecțiunii. Tunsorile nepotrivite le pot aduce chiar până la depresie. Dar pentru a evita problemele, ele ar trebui să renunțe la părul prea lung și nici să-l taie prea scurt.

7. Balanță.

Echilibrul, armonia și simetria sunt foarte importante pentru balanțe. Le place să iasă în evidență, dar cel mai important lucru este să se simtă bine. Prin urmare ar trebui să evite tunsorile complexe și să aleagă părul drept și lung.

8. Scorpion.

Nativele din Scorpion sunt curajoase, pasionale și foarte active. De aceea tunsorile scurte și îndrăznețe li se vor potrivi de minune, accentuând puterea și încrederea lor.

9. Săgetător.

Pline de viață și sociabile femeile Săgetător aleg tunsorile jucăușe și îndrăznețe, ideale pentru firea lor energică. Li se potrivește perfect tunsoarea Bob sau Punk.

10. Capricorn.

Nativele din Capricorn sunt organizate, profesioniste și pregătite mereu pentru orice. Acest semn este guvernat de Saturn, de aceea reprezentantele aceste zodii optează pentru tunsorile scurte sau pentru Carre îngrijit.

11. Vărsător.

Aceste native sunt boeme, excentrice și adoră să se distreze, iar coafura lor reflectă acest lucru. Pot încerca diferite stiluri, dar pentru că gusturile lor se schimbă rapid, ar trebui sa evite tunsorile prea scurte.

12. Pești.

Reprezentantele acestui semn se pot plictisi cu ușurință de stilul pe care îl au, de aceea nu se tem să experimenteze și să-și schimbe culoarea, fără a ține cont de opinia altora. Ar trebui să aleagă părul drept și bretonul drept.