Horoscop special. Soarele si Mercur se intalnesc in Taur.

536

Pe 19 aprilie Mercur intra in zodia Taur si sta aici pana pe 4 mai. In astrologie, Mercur conduce comunicarea noastra, de la gandire la rostire verbala sau scrisa. Mercur inseamna gandire rapida, logica si ratiune si cand se combina cu sensibilul Taur, gandirea noastra devine practica, iar noi suntem cu picioarele pe pamant.

De asemenea, din 19 aprilie Taur gazduieste si Soarele pana pe 20 mai. Soarele in Taur semnifica un timp in care primavara este bine instalata in drepturi totale si lumea noastra este in deplina inflorire. Soarele este o sursa de energie constanta si de incredere. Orientarea in viata, data de Soare in Taur, se caracterizeaza prin dorinta de a stapani lumea materiala si de a o subordona propriilor nevoi.

Iata cum este influentata fiecare zodie de energia Soarelui si a lui Mercur in Taur 2021:

Berbec
Veți simți nevoia să mai domoliți ritmul alert în care ați muncit în ultima vreme și să vă orientați atenția mai mult către ceea ce este cel mai important pentru voi: poate un proiect personal, un anumit parteneriat sau un plan de afaceri pe viitor. Cu cât lucrați mai focusat, cu atât veți avea rezultate mai bune și mai rapide.

Taur
Vă veți retrage puțin mintea din activitățile curente și să veți gândi mai degrabă la sensul vostru în viață, la ceea ce ați dori cu adevărat să faceți și sunteți dispuși să analizați atent șansele de reușită pe care le aveți. V-ați propus ca, încet-încet, să vă îndreptați spre meseria care vă aduce fericire și împlinire.

Gemeni
Veți avea tendința să faceți alageri din grabă sau din încăpățânare, de aceea este recomandat ca în această perioadă să încercați să vă dați timp, să nu vă grăbiți, să ascultați cu luare-aminte sfaturile persoanelor în care aveți încredere.

Rac
Simțiți nevoia să vă organizați munca astfel încât să nu vă depășiți orele legale de lucru. Doriți să aveți mai mult timp pentru voi și cei dragi, așadar sunteți dispuși să găsiți soluții care să vă vina în ajutor. În plan personal, aveți nevoie de mai multa odihnă, iar un concediu ar veni la fix pentru a vă reîncarcă bateriile.

Leu
Doriți să puneți în practică planuri mai vechi ce vă pot aduce câștiguri financiare suplimentare, peste cele obișnuite. Daca aveți o afacere, veți dori să vă extindeți într-o noua zonă, fie cu vânzările, fie cu proiectul. Astrele vă susțin în evaluările și planurile financiare pe care le faceți, iar cei harnici vor avea de câștigat.

Fecioară
Iți propui să iți organizezi mai bine timpul liber, să te bucuri mai mult de viață, poate chiar să faci schimbări în rutina zilnică, mergând către un stil de viață mai sănătos. Este posibil să iți dorești să urmezi cursuri de perfecționare într-un domeniu.

Balanță
Vei avea prilejul să finalizezi un plan la care muncești de ceva timp. Acum informațiile se clarifică, sunt complete și în sfârșit le poți organiza într-o formă coerentă, obținând rezultatul pe care îl căutai. Cu puțin noroc, poate chiar reușești să monetizezi acest plan și să obții, pe viitor, noi câștiguri.

Scorpion
Vă hotărați să vă exprimați nemulțumirile către șefii voștri, strângând argumente, dar totodată venind cu soluții, ca profesioniști ce sunteți. Este posibil chiar să fiți avansați în cariera sau să fiți mutați pe alte responsabilități. În viața de familie veți reuși să vă organizați timpul astfel încât să vă bucurați mai mult de prezența celor dragi.

Săgetător
Sunteți dispuși să renunțați la sacrificiile pe care le făceați în unele relații, căutând în special să vă puneți pe voi pe primul loc. Aveți unele lucruri ramase nerezolvate și v-ați propus să nu mai amânați nimic. În schimb, sunteți hotărât să vă faceți și propriile pofte, să vă acordați timp pentru hobby-urile voastre și să investiți mai mult în propria persoană.

Capricorn
Este posibil să luați unele decizii importante, în special de renunțare sau continuare a unor relații sau parteneriate. Fie vă gândiți daca mai rămâneți la locul actual de muncă sau nu, fie este vorba despre continuarea relației de dragoste în care sunteți implicați. Veți putea gândi limpede și veți reuși să faceți cea mai buna alegere.

Vărsător
Sunteți hotărâți să descurcați nodurile din viața voastră, legate în special de modul în care evoluează (lent am putea spune sau incert) unele aspecte cu care vă confruntați de ceva timp. Fie este vorba despre schimbarea carierei, fie de acte, moșteniri sau vânzări de bunuri. În tot cazul, sunteți hotărați să rezolvați toate restanțele și să nu mai amânați nimic.

Pești
Constatați că aveți nevoie de ajutorul celor din jur, iar o comunicare mai buna vă ajuta să primiți ajutorul acestora. De asemenea, este timpul să vă uitați mai atent spre sănătatea voastră și să faceți câteva schimbări în bine. Puteți alege să adoptați o dieta mai sănătoasă, să faceți mai multa mișcare sau chiar să vă preocupați de unele afecțiuni pe care le-ați cam neglijat în ultimele luni sau ani de zile.