Înger sau demon? Află ce spune zodia ta!

1290

Ești înger sau demon? În fiecare dintre noi există o parte bună și una rea, dar sigur una dintre ele va fi predominantă. Află ce spune zodia ta despre personalitatea ta ascunsă.

Berbec

Înger: amabil din fire și mereu săritor. Blândul Berbec nu poate fi altceva decât un înger păzitor pentru toți cei dragi.

Taur

Înger: încerci să-i înțelegi pe toți cei din jur și să le alini suferințele. Nu judeci oamenii, te pui mai întâi în pielea lor și vezi că nimic nu este așa simplu.

Gemeni

Înger și Demon: aici este foarte greu de decis. Schimbătoarea zodie Gemeni se mulează pe situație, se dă după vânt sau își alege partea avantajoasă.

Rac

Demon: îți place să ai mereu dreptate și ești greu de înduplecat. Pentru a ajunge unde îți dorești, de cele mai multe ori calci chiar și pe cadavre.

Leu

Înger și Demon: Leul îți poate fi cel mai bun prieten și cel mai mare ajutor, asta dacă nu-l calci pe coadă. Îndată ce îl deranjezi, răzbunătorul Leu va face tot posibilul să-l ții minte.

Fecioară

Demon: pare mereu o persoana foarte drăgută și plină de viață, însă în spatele amabilităților se ascunde multă bârfă și prejudecată. Puțini reușesc să le fie cu adevărat pe plac.

Balanță

Înger: Balanța este cea mai nevinovată zodie. Orice ajutor oferit va fi răsplătit înzecit de această zodie.

Scorpion

Înger: cu toate că oamenii îi judecă și se îndepărtează foarte ușăr de Scorpioni, acești nativi au un suflet curat, plin de intenții bune. Defectul? Sunt prea nehotărâți.

Săgetător

Înger: pentru un săgetător, iubirea este cea care face lumea să se învârte, ei urăsc minciuna și ipocrizia.

Capricorn

Demon: Capricornul nu creează probleme, căci el în sine reprezintă o problemă! Pentru ce să se chinuie să facă bine, dacă pot face rău mult mai ușor?

Vărsător

Înger: Vărsătorul este gata să ajute pe oricine la nevoie. Știu a zâmbi sincer, atrăgând astfel foarte multe persoane în jurul lor.

Pești

Înger: Peștii sunt ființe care te susțin, te ajută și vor fi alături de tine orice s-ar întâmpla. Sunt adevărați camarazi la bine și la greu.