Zodiile si JOCUL IUBIRII. Cum se comporta nativii in fata dragostei.

8926

Cand vine vorba de dragoste suntem persoane putin mai dificile. Afla cum reactioneaza fiecare zodie in fata iubirii, cum se comporta zodiile cu partenerii lor si cum ar trebui tu sa te porti in fata fiecare zodii.

Berbecilor le place sa fie „obraznici” si „jucausi” intr-o relatie. Sunt plini de energie. Nu te vei plictisi langa un Berbec. Ai grija doar sa-i faci tu „jocul iubirii” interesant, ca sa nu plece.

Taurii sunt foarte „jucausi” atunci cand cineva le starneste interesul cu adevarat. „Jocul iubirii” la tauri este unul pasional si foarte senzual.

Gemenii sunt asemanati cu argintul viu. La ei totul este viu, atentia, gandirea. Gemenii sunt cei care se joaca cu idei, cu teorii. „Jocul iubirii” la gemeni este mai mult un joc al mintii. Nu-l lasa sa te „citeasca” usor si o sa fie al tau!

Racii sunt mai melancolici din fire. Ei cauta un partener in care sa aiba incredere si care sa-i ocroteasca.

Leii sunt cei mai jucausi nativi ai zodiacului. Sunt foarte creativi si adora sa fie admirati.

Fecioara este serioasa,nu-i prea place sa se joace. Fecioarele au nevoie de reguli si de perfectiune.

Balantele, fiind foarte sociabile, se integreaza repede in orice mediu. Pentru ele nu prea exista reguli si bariere.

Scorpionii isi fac jocul lor propriu prin care incearca sa-i manipuleze pe ceilalti. Le place sa fie in centrul atentiei si cauta pasiune si experiente noi mereu.

Sagetatorii sunt „focosi” si sunt foarte energici. Au nevoie de un partener pe masura pentru ca focul sa nu se stinga.

Capricornii analizeaza si apoi trec la actiune,de aceea „jocul iubirii” la ei va fi unul mai retinut. Trebuie sa ai rabdare cu capricornii, sa-i lasi sa te cunoasca, sa te descopere.

Varsatorii vor incalca orice regula a oricarui joc. Asta inseamna ca trebuie sa aiba libertate. Fara constrangeri la Varsatori.

Pestilor le place intimitatea. Astfel va fi si „jocul” lor: romantic, poetic, magic.