JUNONA, astrul casatoriei, in tranzit prin VARSATOR. Cum ne vor fi influentate relatiile!

447

Junona tranziteaza zodia Varsatorului pana pe data de 20 aprilie 2022. 

In astrologie, astrul Junona reprezinta casatoria. Simbolismul acestuia ne spune ce fel de partener preferam in dragoste din prisma caracteristicilor care ne fac sa ne gandim sa pastram persoana iubita mai mult timp langa si noi si  poate chiar sa ajungem sa o cerem in casatorie. Energia lui Junona vine sa delimiteze ceea ce este mai important de ceea ce este mai putin important in povestile noastre de iubire, ea reprezentand un teren bun pentru a testa cat de mult, cat de bine si cat de fericite pot trai doua persoane indragostite una langa alta.

Cu Junona in Varsator, vom avea o atitudine mai relaxata fata de casnicie, pe care o vom vedea ca pe o uniune fara restrictii, fara obligatii. De asemenea, vom fi mai corecti si mai rationali si ne va deranja daca nu vom fi tratati in mod egal si nu ne va fi recunoscuta valoarea. In urmatoarea perioada este posibil sa contestam regulile traditionale si sa incercam sa le schimbam pe cele pe care le consideram nedrepte. Independenta in relatii si egalitatea intre parteneri vor deveni mult mai importante.

Junona in Varsator ne aduce aminte ca o relatie este formata din doi oameni care trebuie sa isi respecte unicitatea si spatiul personal. Din acest motiv ar putea aparea probleme daca o persoana este posesiva si dependenta de partenerul sau.

Iata cum vor fi influentate zodiile:

Berbec Aveti sansa de a initia anumite activitati care sa aduca distractie si armonie in relatie. S-ar putea ca planurile spontane sau iesite din comun sa atraga atentia partenerului si sa adauge un plus de entuziasm. Posibil ca in acest proces atat voi cat si persoana iubita sa invatati mai multe lucruri despre fiecare in parte si e o rampa de lansare spre o intimitate mai profunda.

Taur S-ar putea ca o atentie profunda acordata chestiunilor sentimentale sa va fie de folos, dar cu o limita. Posibil sa fiti nevoiti sa aveti o perspectiva lansata in viitor pentru a intelege mai bine ce isi doreste partenerul vostru acum. Clipele in care sunteti prezenti alaturi de persoana iubita, fie ca e vorba doar de a le asculta confesiunile sau a va implica mai mult in mod practic, sunt importante in strangerea legaturii dintre voi.

Gemeni In cazul in care sunteti singuri si ati renuntat la speranta de a intalni persoana potrivita pentru voi s-ar putea sa aveti o surpriza. Atat pentru cei singuri cat si pentru cei care sunteti intr-o relatie, momentele pline de pasiune, entuziasm si o comunicare dezvoltata sunt calea sigura catre evolutia unei posibile relatii sau a relatiei actuale.

Rac Sunteti promotorii abundentei, a lipsei de griji si a gandurilor pozitive in aceasta perioada in planul sentimental. Persoana iubita se bucura de sprijinul vostru, aveti capacitatea de a-i oferi motivatie si inspiratie. V-ar avantaja sa pastrati lucrurile cat mai simple, fara complicatii.

Leu Aveti capacitatea de a crea o balanta intre entuziasm si simtul raspunderii. Spontaneitatea voastra caracteristica poate fi exact ceea ce este nevoie in relatia cu partenerul de cuplu sau un potential partener. Reusiti sa aduceti bucurie si armonie in relatia de cuplu, iar persoana iubita se indragosteste si mai mult de voi.

Fecioara S-ar putea sa va cuprinda un sentiment de nostalgie asupra vremurilor trecute si a amintirilor cu persoana iubita. Cel mai benefic pentru voi ar fi sa culegeti din aceste sentimente o modalitate de a crea si in prezent o atmosfera placuta si sa profitati de ceea ce va ofera momentul actual in acest sens.

Balanta Posibil sa fiti cuprinsi de un spirit de aventura si spontaneitate. Aveti o minte deschisa si s-ar putea sa incercati lucruri noi pe care nu le-ati face in mod obisnuit. Atat cei singuri dintre voi cat si cei care sunteti intr-o relatie beneficiati de pe urma acestui impuls creativ si e posibil sa aveti surprize.

Scorpion S-ar putea ca in aceasta perioada sa beneficiati mai mult daca va concentrati pe ceea ce va doriti, nu pe golurile pe care le simtiti. Parerea voastra este importanta pentru partener si chiar si pentru persoana alaturi de care va doriti sa aveti o relatie. Sunteti dispusi sa oferiti toata dragostea pe care o aveti daca observati ca persoana cealalta este receptiva.

Sagetator Posibil sa existe anumite chestiuni si sentimente pe care le pastrati doar pentru voi. Acesta nu este un lucru negativ, totusi, pentru ca aveti posibilitatea de a va descoperi mai bine si de a constientiza care sunt dorintele voastre legat de viata amoroasa. Este cunoscut faptul ca sansele de reusita ale unei relatii se bazeaza pe cunoasterea de sine.

Capricorn S-ar putea sa simtiti nevoia sa va rasfatati partenerul mai mult decat de obicei si poate-i oferiti si sustinere sau ajutor acolo unde are nevoie. Posibil sa fiti persoana care ia atitudine legat de o chestiune din viata partenerului care trebuie rezolvata. Veti fi apreciat pentru atentia profunda pe care o oferiti.

Varsator Atitudinea voastra unica legat de ceea ce inseamna distractie si lipsa de griji poate fi o provocare pentru partener sau un potential partener, dar este una placuta. S-ar putea sa aveti inspiratia de a va aventura pe un teritoriu nou. Din fericire pentru voi este foarte posibil sa gasiti ceea ce cautati.

Pesti Posibil sa aveti dorinta de a impartasi bucuria pe care o aveti in relatia de cuplu si cu cei apropiati, in special familia, oferindu-le mai multe detalii, sau poate faceti introducerile. Desigur ca acest lucru este valabil doar in cazul in care aveti incredere ca nu veti fi subiectul discutiilor ulterioare.