JUPITER retrograd în VĂRSĂTOR până la sfârșitul anului. Ce energii ne trimite planeta oportunităților.

360

Jupiter, planeta expansiunii, supranumită marele benefic, aflată în retrogradare, revine astazi, 28 iulie, în semnul Vărsătorului după o incursiune de câteva luni în semnul sensibil și artistic al Peștilor, în care se va întoarce pe 28 decembrie.

Vărsătorul guvernează prieteniile, grupurile, masele, iar odată cu revenirea lui Jupiter în acest semn, am putea simți că există lumină la capătul tunelului! Vărsătorul este un semn inteligent și social și susține cauzele, așa că ne putem aștepta să fim mai caritabili și să luăm în considerare binele colectiv, nu doar pe cel personal sau al familiei noastre. Vom fi independenți, inovatori, inventivi și personali, vom dori să ne eliberăm și să fim mândri de excentricitățile noastre.

Exista un puternic indemn de a merge mai departe, de a imbunatati lucrurile, de a avea mai mult individualism, mai multa libertate, etalitate si drepturi ale omului. Este posibil sa existe o crestere a numarului de persoane care vad lucrurile diferit, care isi doresc reforme, care vor schimbari si care sunt dispusi sa experiemnteze ceva iesit din comun. Totul este in cautarea unei vieti noi, mai bune.

Ce vesti aduce Jupiter pentru nativi:

Berbecii vor fi puși să aleagă în dragoste, Jupiter reușind să le deschidă ochii în legătură cu anumite iluzii care până acum erau totul pentru ei.

Taurii, Capricornii și Vărsătorii tatonează cu tot felul de upgradări la noile tehnologii și sunt puși pe studiat, pe analizat, pe verificat. E o perioadă a (re)descoperirilor pentru ei.

Gemenii schimbă foaia în această perioadă. Un prieten sau o rudă le arată cât de mult pierd cu atitudinea lor și sunt puși pe fapte mari de data aceasta.

Racii sunt într-o pasă proastă, însă încep și ei să vadă câteva soluții salvatoare, în timp ce Leii și Fecioarele intră într-o perioadă a recompenselor, primind mult bine din partea sorții.

Balanțele sunt și ele puse pe schimbări, în special în casă. Unii vor să schimbe mobilierul, în timp ce alții s-ar putea să-și schimbe chiar domiciliul.

Scorpionii au probleme financiare, iar Săgetătorii se simt în sfârșit liniștiți, căci se așterne armonia în viața lor.

Capricornii continuă să fie pe val, iar lucrurile cu adevărat fantastice abia de acum vin în viața lor, în timp ce Peștii trebuie să fie atenți la toate tipurile de excese.