ASTROLOGIE: Luna noua in FECIOARA. Ce efecte nebanuite se petrec asupra zodiilor?

458

Pe data de 27 august avem parte de Luna Noua in FECIOARA. Cand luna nu este luminata sau nu poate fi vazuta, atunci este luna noua. Faza Lunii noi este atunci cand, in cursul orbitei sale, satelitul se intrepune intre Pamant si Soare. In timpul acestei faze nu este posibila vederea Lunii deoarece ea este prezenta „pe cerul zilei”, la mica distanta de Soare.

O Luna Noua este asociata tot timpul cu o idee noua, o atitudine noua, ambitii si obiective noi. In semnul de pamant al Fecioarei, aceste “inceputuri” sunt legate de crearea ordinii in tot ce este “ dezordonat” in viata noastra. Semnul Fecioarei, semnul care imbraca aceasta luna noua, vine cu fel de fel de metode necesare unei mai bune organizari, pentru vindecare. Fecioara se refera la solutii practice si aceasta lunatie ne poate ajuta sa decoperim cateva solutii mai bune. Posibilitatea de a gasi „solutia perfecta” pentru problemele pe termen lung va fi mai mare. Aceasta Luna Noua ne poate ajuta sa vedem toate detaliile, sa vedem unde gresim si ce trebuie “curatat, vindecat” intr-un mod nou.

Iata cum vor fi influentate zodiile de aceasta Luna Noua in Fecioara:

Berbec Trebuie sa muncesti mai mult, sa eficientizezi munca, sa simplifici ceva acolo. Iti vei da seama ca vrei sa lucrezi diferit cu Luna Noua in casa a 6-a. Posibil sa aduci mai mult efort acolo, dar gandeste-te ca e munca si atat, nu trebuie sa te implici emotional. Ai grija la rutina si la sanatate, mai ales!

Taur Luna Noua se petrece in casa a 5-a, ai nevoie sa schimbi ceva in relatia cu copiii, ce anume din tine ii face sa reactioneze asa. Totodata, este nevoie sa fii mai atent cu investitiile tale sau cu banii pe care ii cheltuiesti pentru bucuriile tale.

Gemeni Luna Noua in casa a 4-a aduce situatii noi legate de familie. Apar anumite conflicte, fiind vorba de Luna Noua in careu cu Marte. La orice stimul legat de casa sau de familie, e posibil sa te enervezi. Va trebui sa iti schimbi comportamentul.

Rac Luna Noua iti prieste pentru ca s-ar putea sa porti unele discutii pe care le-ai tot amanat. S-ar putea sa fii deschis, sa fii empatic, sa nu te mai comporti la fel cu ceilalti, sa fii mai intelegator, desi initial ai avut o tendinta sa ii judeci.

Leu E momentul sa faci cheltuieli pentru sanatate, pentru propria persoana, insa nu oricum. Incearca sa te gandesti sa cumperi lucruri pentru tine, lucruri care in viitor isi vor dovedi utilitatea. Ai mare nevoie sa investesti in ceva care sa aduca valoare.

Fecioara E un moment ideal pentru un nou inceput in viata voastra, Luna Noua se petrece chiar in semnul vostru. Asadar, schimbarile pe care vreti sa le faceti au legatura de zona profesionala, e nevoie de ceva nou in viata voastra, in special la serviciu.

Balanta E nevoie din nou de curatenie. Daca ati mai facut din curatenie, mai faceti o data. Scapati de lucrurile care nu sunt bune in viata voastra. Alegeti sa nu mai criticati atat de mult trecutul vostru, nu va mai pedepsiti pentru ce a trecut deja.

Scorpion E cazul sa faceti curatenie printre prieteni, sa nu incercati sa va faceti prieteni doar de dragul de a simti ca aveti prieteni, ca nu sunteti singuri si ca va e teama sa va auziti propriile ganduri. E nevoie de sinceritate acolo si e mare nevoie de schimbarea atitudinii fata de prieteni.

Sagetator Luna Noua din casa a 10-a va spune sa schimbati locul de munca, poate ca e cazul sa munciti mai mult decat o faceati inainte. Fecioara e un semn al obtinerii succesului prin munca, deci puteti sa depuneti efort daca vreti sa obtineti ceva.

Capricorn Cu Luna Noua in casa a 9-a aveti un moment bun sa studiati ceva, sa va ganditi la principiile voastre. Totodata este prielnic pentru cei care au de sustinut examene, pentru cei care incep sa invete lucruri noi. Schimbare de perspectiva si asupra calatoriilor.

Varsator Este vorba despre bani, trebuie sa va uitati in contul de economii, cati bani se duc aiurea pe saptamana, e un moment bun sa va ganditi la siguranta financiara, la veniturile in comun cu partenerul. Sa faceti economii, sa aveti o pusculita.

Pesti Cu Luna Noua in casa a 7-a puteti sa va ganditi la o noua relatie, un partener nou. Daca sunteti deja intr-o relatia, atunci este vorba despre a face lucruri impreuna, de a vorbi, de a munci, Creati ceva alaturi de partener, va sugereaza astrologul Daniela Simulescu.

Sursa: astrosens.ro – Astrolog Daniela Simulescu