Luna Plina a Florilor in Sagetator pe 23 mai. Cum este influentata fiecare zodie

38

Luna plina in Sagetator de pe 23 mai este o luna plina mangaietoare, cu o energie a sperantei, inaltatoare si luminoasa, care vine sa aduca un pic de alinare, usurinta si spirit ludic acolo unde existau greutati apasatoare.

Luna in Sagetator ne va incuraja sa ne ascultam intuitia si sa avem in vedere proiectele de anvergura. Vom deveni constienti de ceea ce ne lipseste, in special in legatura cu educatia, aventura, comunicarea si deplasarile. Aceasta Luna Plina ne va vorbi despre comunicare, atutidine, aventura. In ultima perioada in noi a avut loc o acumulare de energie care trebuie acum sa fie eliberata.

Sa vedem cum sunt influentate zodiile:

Berbec
Pregatiti-va pentru un moment important. Acum este momentul sa va eliberati de orice sisteme de credinte sau filozofii pe care le simtiti ca fiind inabusitoare sau limitative.

Taur
Luna plina in Sagetator va va lumina dorinta de adevar, cunoastere si iluminare legata de resursele si responsabilitatile comune. Poate fi momentul in care veti lua in considerare cat de mult acces le permiteti altora la timpul, energia si posesiunile voastre.

Gemeni
Veti fi chemat sa acceptati o onestitate franca referitoare la relatiile si parteneriatele romantice. Asteptati-va ca altii sa va lumineze astazi cu propriile lor adevaruri si acceptati-le punctul de vedere lipsit de prejudecati si partinire.

Rac
Rutina si obiceiurile zilnice vor fi plasate in centrul atentiei, pe masura ce Luna Plina din Sagetator se va desfasura in casa muncii zilnice. In calitate de semn al zodiacului guvernat de Luna, prosperati atunci cand programul va permite sa progresati si sa va adaptati, iar in aceasta zi veti fi dornici sa acceptati mai multa aventura si spontaneitate.

Leu
Pasiunile si hobby-urile va vor da un sentiment de eliberare. Ca semn de foc, aveti nevoie sa va exprimati cat mai indraznet posibil, iar aceasta lunatie va incurajeaza sa va aratati creatiile in stil mare.

Fecioara
Sunteti chemati sa explorati noi orizonturi aventuroase in propria acasa si in mediul vostru privat. Desi de obicei va respectati obiceiurile, aceasta lunatie va incurajeaza sa explorati diferite posibilitati.

Balanta
Luna Plina din Sagetator va va orienta atenta catre studiile, hobby-uri si abilitatile proprii, invitandu-va sa acumuulati cunostinte si adevar. Acesta este un moment potrivit pentru a va extinde cunostintele, prin intermediul unui nou prieten, podcast sau curs online.

Scorpion
Libertatea si oportunitatea de extindere a finantelor vor iesi in evidenta. Este important ca banii si resursele voastre sa va permita dezvoltarea, iar in aceasta zi va veti simti inspirati de ceea ce aveti. Este important sa remarcati ce oportunitati aveti la dispozitie si sa le folositi.

Sagetator
Asteptati-va sa ajungeti in centrul atentiei, deoarece Luna Plina din Sagetator lumineaza identitatea si exprimarea voastra de sine. Acesta nu va fi doar un moment in care veti fi recunoascuti pentru calitatile voastreci veti dori sa raspandi intelepciune si cunoastere in jurul vostru.

Capricorn
Veti simti nevoia de a va retrage. Desi de obicei sunteti o persoana care se bucura de multa structura si disciplina, aceasta Luna Plina va crea dorinta de a va eliberare prin deconectarea de restul lumii. Nu trebuie sa va grabiti intotdeauna spre atingerea unui obiectiv.

Varsator
Viata sociala va fi in centrul atentiei. Acesta ar putea fi un moment in care formati legaturi si aliante esentiale sau puneti la punct ultimele detalii ale unui proiect de grup sau ale unei colaborari. S-ar putea, de asemenea, sa dati o mana de ajutor unui prieten care are nevoie de asta.

Pesti
Luna Plina in Sagetator va aminteste de dorinta voastra de libertate in cariera si viata profesionala. In acest domeniu va place sa evoluati fara constrangeri, dar, de aceasta data, veti avea niste momente esentiale de claritate cu privire la directia spre care doriti sa va indreptati.