HOROSCOP SPECIAL: Astazi va fi lună plină in CAPRICORN. Cum sunt influentate zodiile.

343

Atunci când Soarele și Luna se află exact la 180 de grade distanță unul de celălalt, sau în părți complet opuse ale cerului, avem Lună plină.

Din punct de vedere astrologic, luna plină este un moment în care putem avea revelații despre noi înșine și despre circumstanțele noastre, precum și să vedem cum intențiile (sau lipsa de intenții) pe care le-am stabilit în trecut se materializează.

Nu putem vorbi de acesta Luna plina in Capricorn fara sa vorbim de solstitiul de vara din Rac, de acum doua zile. Capricornul este Nordul, zona vizibila, expusa total. Racul este Sudul, zona ascunsa. Racul este familiar, Capricornul este nefamiliar. Racul este zona de confort. Capricornul este zona de incertitudine.

De aceea, Luna plina in Capricorn este o reconciliere intre trecut si comorile sale pe care le purtam si posibilitatile viitorului despre care nu stim nimic. În general, această oportunitate este o șansă nu doar de a ne realinia cu cele mai înalte obiective ale noastre, ci și de a ne corecta cursul dacă ne-am dezechilibrat pe parcurs.

Luna plină în Capricorn sub zodia Racului: Zodiile își găsesc drumul în viață

Conducătorul lunii pline 24 iunie 2021 – Saturn în Vărsător, planeta limitărilor, regulilor și reglementărilor, stăpânește timpul și este cunoscut în astrologie sub numele de Domnul Karmei, învățătorul strict. În următoarele două săptămâni, este mai bine să lucrați cu precizie la acele obiective care au fost stabilite cu mult timp în urmă.

Prin analogie, Luna Plină corespunde energiei lui Marte, adică este o forță și resurse uriașe, activitate maximă. Marte se mișcă de-a lungul semnului Leului, unde se simte confortabil, ajută la direcționarea constructivă a energiei sale, promovează o activitate eficientă și manifestarea maximă a talentelor și abilităților.

Luna plină din Capricorn îi ajută pe mulți să își găsească drumul în viață, să găsească noi oportunități și să consolideze legăturile cu familiile lor. Dar pentru aceasta trebuie să echilibrați interesele externe și interne, sociale și personale, deoarece vizavi de Lună în Capricorn se află Soarele în Rac (opoziția luminilor este o condiție pentru debutul Lunii Pline).

Semnul zodiacal Rac este familia din care am venit, iar Capricornul este poziția sau pasul din cariera pe care o ascendem. Fără rădăcini puternice și o familie bună, de regulă, nu există o carieră bună. Structura familială este cea mai simplă structură. În ceea ce privește construirea unei cariere și ascensiunea în carieră, totul este mult mai complicat, ierarhia liderilor include un element de continuitate. Prin urmare, temele părinților, acasă și de lucru sunt întotdeauna împletite și se influențează reciproc. Și pe această lună plină, ei vin în prim plan.

Ce aduce Luna plină din 24 iunie pentru fiecare zodie 

Berbec 

În orice activitate, va trebui să depuneți eforturi semnificative, să aplicați un aspect neconvențional și soluții extraordinare. Dar totul va merge bine în viața  personală.

Taur 

Nu lăsați nicio veste neplăcută sau gânduri apăsătoare să vă tulbure pacea interioară! Dacă tot nu puteți face acest lucru, atunci o plimbare sau o călătorie interesantă vă poate ajuta.

Gemeni

Moment favorabil pentru activități profesionale, propuneri de afaceri. Sunt probabil date comerciale și personale, precum și executarea documentelor importante. Este, de asemenea, o zi de dragoste, noi cunoștințe și muncă creativă.

Rac

Gândurile copleșitoare te pot împiedica să te relaxezi. Petreceți weekendul următor departe de casă pentru a vă înțelege mai bine sentimentele și a vă ameliora confuzia.

Leu

Începe o perioadă de testare intensă. Fii pregătit să depui eforturi considerabile. Sunt posibile schimbări neplăcute în viața personală, dar nu vă supărați, deoarece aveți noi cunoștințe în față.

Fecioară 

Achiziția făcută în această zi va avea succes. Petreceți seara cu familia sau vizitați împreună. Unii reprezentanți ai semnului zodiacal așteaptă un act romantic sau o manifestare a sentimentelor cuiva.

Balanță

Orice afacere în această zi vă va fi ușoară. Cu toate acestea, evitați îngăduirea de sine și dominația. De asemenea, această zi nu este cel mai bun moment pentru a rezolva lucrurile cu cei mai apropiați oameni.

Scorpion

Pregătește-te pentru provocări. În același timp, soarta vă este favorabilă: în ciuda diverselor complicații, aflându-vă într-o situație nouă, vă veți găsi rapid rulmenții și veți reuși chiar.

Săgetător

Ziua nu e una prea fericită. Toate eforturile depuse probabil nu vor da rezultatele scontate. În plus, posibilele știri neplăcute vor supăra echilibrul intern și un mediu favorabil în familie.

Capricorn

În această zi, diverse achiziții, acumulări de proprietăți, investiții de bani vor avea succes. Poate că trebuie să fii bine pregătit pentru implementarea planurilor tale pentru săptămâna viitoare.

Vărsător

O zi bună te așteaptă. Poate fi răsfățat de o ușoară indispoziție sau de o ceartă cu familia. Încearcă să arăți înțelepciune și dragoste, astfel încât conflictul să nu dureze mult.

Pești 

Probabilitatea testelor serioase este mare și orice activitate necesită o mare concentrație de forțe. Nu fi prea credul, pentru că sunt posibile înșelăciunea și provocarea.

Sursa articol: stiridiaspora.ro , Sursa foto: sfatulparintilor.ro