LUNĂ PLINĂ în PEȘTI pe 21 septembrie 2021. Influente majore pentru fiecare zodie.

292

Luna Plină în Pești, cunoscută și sub numele de Luna plină a recoltei, are loc pe 21 septembrie 2021.

Lunile pline in Pesti aduc ceva special, un subiect existential misterior, intrigant care are neaparata nevoie de raspunsuri.

Pestii sunt cel de-al 12-lea semn din zodiac. Le-au vazut pe toate, au facut de toate. De aceea Pestii sunt de obicei resemnati in fata destinului. Nu doar ca inteleg cum lucreaza Universul, dar stiu si cand sa renunte. Pestii actioneaza mai repede decat orice alt semn zodiacal, apoi lasa lucrurile sa se intample, permitandu-i Universului sa isi concretizeze creatia.

Luna plina in Pesti – conjunctura astrala actuala

Luna plina din 21 septembrie 2021 face conjunctie cu Neptun, planeta iubirii neconditionate si opozitie cu Marte, planeta actiunii. Ca orice Luna plina, si aceasta isi propune sa reconcilieze energiile complementare ale celor doua semne de pe axa: Luna si Neptun in Pesti – “sa ne predam” si Soarele in Fecioara – “sa facem ce trebuie!”

Soarele face si el cojunctie cu Marte, adaugand gaz pe foc: Sa fac ce face un Peste (adica ce e corect) sau ce face o Fecioara (adica sa fac corect ce fac)? Raspunsul nu este nici pe departe simplu. Mai ales ca avem o Luna plina in Pesti. Mai mult, pentru ca Luna plina este intotdeauna in semnul opus sezonului astrologic in care ne afla, niciodata nu va fi Luna plina in alta zodie decat Pesti, in timpul sezonului Fecioarei. De aceea avem opozia Ordine (Fecioara) vs. Haos (Pesti).

Nu putem ajunge la esenta Fecioarei fara sa imbratisam polaritatea ei, Pestii.

Luna plina in Pesti aduce o energie puternica. Trebuie sa stii cand sa te predai si cand sa te impotrivesti sortie. Luna si Neptun in Pesti vor sa se faca voia Domnului/Universului, dar, de cealalta parte a centurii zodiacale, Soarele si Marte reamintesc faptul ca suntem parte acestei creatii. Iar actiunile noastre pot modela viitorul in fiecare zi.

Este posibil ca acest curs al actiunii sa nu fie intotdeauna simplu, dar Universul ne trimite mesaje ascunse. Ori de cate ori esti ocnfuz, ai incredere ca intuitia te va indruma.

Lasa iubirea sa iti ghideze drumul, sa iti deschida calea!

CUM SUNT INFLUENTATE ZODIILE:

Berbec

Pregătește-te pentru descoperiri și progrese în ceea ce privește visele tale. Meritați să aveți acest progres, deoarece ați depus eforturi pentru a pune bazele în rutina zilnică. Luna plină în Pești din 2021 îți activează ideile și viziunile și le permite acum să se manifeste. În timp ce această manifestare vă va cere să munciți, puteți experimenta, de asemenea, descoperiri motivante și mișcări în direcția corectă. Acum este momentul să luați o pauză pentru a primi ceea ce universul are pregătit pentru voi.

Taur

Creativitatea ta va fi activată și vei avea un imbold practic spre speranțele, visele și dorințele tale. Vei pune la punct un proiect, o idee sau o viziune, astfel încât să o poți împărtăși cu ceilalți. Pregătește-te pentru o elevație neașteptată, dar mult meritată, în viața ta profesională și în carieră. Fii încrezător în ideile tale și împărtășește-le deschis cu ceilalți. Un alt domeniu al vieții care va cunoaște o mișcare înainte este în materie de romantism și fertilitate pentru unii Tauri. O nouă oportunitate romantică ar putea începe să se aprofundeze pentru persoanele singure.

Gemeni

Pregătește-te pentru o curățare a carierei și a casei. O promovare, o înălțare sau o schimbare în ceea ce privește munca și casa se poate manifesta pentru tine. Acest lucru ar putea include schimbarea poziției sau a mediului de acasă pentru ceva care este mai în concordanță cu viziunea de viitor pentru viața ta. Nu uitați să vă verificați pe voi înșivă pentru a vă asigura că luați cele mai bune decizii pentru voi înșivă în această perioadă. Noile contracte și investiții sunt, de asemenea, în centrul atenției pentru voi, poate unele internaționale pentru unii. Dacă ați investit finanțe, timp și sudoare în obiectivele voastre, acum este momentul în care puteți experimenta progrese și câștiguri. Rămâi organizat și pune întrebările potrivite.

Rac

Ciclurile Lunii vă afectează cel mai mult dintre celelalte semne, deoarece este guvernatorul vostru planetar. Așteaptă-te la mișcare în domeniul proiectelor tale creative, al ideilor și al investițiilor. Universul vă oferă o doză de abundență ca o recompensă pentru munca dvs. Acest lucru ar putea fi sub forma unei lansări sau a acceptării unui contract care te plasează mai mult în concordanță cu visele și dorințele tale viitoare. Împărtășirea sau extinderea înțelepciunii tale cu alții este, de asemenea, o oportunitate pentru tine în această perioadă. Acest lucru ar putea include predarea, comunicarea, un efort de scriere sau chiar căutarea unui curs pentru a vă ajuta să vă consolidați cunoștințele.

Leu

Relațiile și contractele vor fi în centrul atenției energetice pentru tine. Acordurile, discuțiile și negocierile transformatoare se vor încheia. Poți primi sprijin financiar, bani sau investiții dintr-o sursă exterioară pentru a merge mai departe cu viziunea ta în această perioadă. Așteaptă-te ca o potențială perspectivă amoroasă sau relația ta actuală să se aprofundeze și să treacă printr-o transformare în această perioadă. Se pot dezvolta discuții în jurul nivelului de angajament. Pentru a vă asigura că aceasta se îndreaptă spre o cale satisfăcătoare, asigurați-vă că vă comunicați nevoile, echilibrându-l în același timp pe celălalt.

Fecioară

Aceasta este o lună plină importantă, deoarece îți energizează semnul zodiacal. Când se întâmplă acest lucru, vă puteți simți împuternicit să faceți schimbări personale. Luna plină în Pești din 2021 servește ca o curățare energetică pentru tine și un moment de auto-evoluție prin intermediul relațiilor tale cu ceilalți. Ai putea decide să schimbi un aspect important din tine și să schimbi anumite tipare de gândire care te-au ținut pe loc. Comunicarea în parteneriatele tale – atât de dragoste, cât și platonice – este, de asemenea, o temă pentru tine. Datorită propriilor tale realizări de sine, o conversație transformatoare poate duce la schimbări care să te alinieze cu un parteneriat mai bun. Noi contracte și acorduri se pot manifesta și în viața profesională, oferindu-ți o doză pozitivă de câștig financiar.

Balanță

Rutina ta zilnică, munca și starea de bine vor fi în centrul atenției pentru tine. Poate că o mică ajustare legată de sănătate va evolua în ceva care va declanșa o întreagă schimbare a stilului de viață. Nu uitați să ascultați de ceea ce are nevoie corpul vostru fizic și să încorporați obiceiurile necesare pentru a practica îngrijirea de sine în această perioadă. Acesta este, de asemenea, momentul în care puteți începe să observați schimbări în viața de zi cu zi la locul de muncă, cum ar fi câștigarea sau pierderea unui membru în echipa dvs. sau schimbarea birourilor. De asemenea, vă puteți simți împins să schimbați modul în care vă desfășurați activitatea zilnică și să vă revizuiți programul. Ca urmare, așteptați-vă la o schimbare pozitivă a veniturilor dumneavoastră. Transformarea prin care treceți acum vă va aduce în cele din urmă beneficii în viitor.

Scorpion

Creativitatea ta și modul în care îți abordezi ideile de proiect se schimbă într-un mod semnificativ în timpul acestei Luni pline în Pești din 2021. Acest lucru ar putea fi printr-o oportunitate de lucru care îți permite să te exprimi mai autentic. Îți poți regândi viziunea și poți începe să o comunici online și în întreaga ta rețea. Nu uita să rămâi fidel la ceea ce se aliniază cu tine și la modul în care vrei să modelezi acest nou vis. Aceasta este, de asemenea, o perioadă de câștiguri pentru tine din punct de vedere financiar. Investițiile în care ați investit timp, efort și resurse pot începe acum să dea roade.

Săgetător

Cariera ta este în centrul atenției, iar creșterea este la orizont pentru tine. Primești energie pozitivă în acest domeniu al vieții în timpul Lunii pline în Pești din 2021. Este un moment în care poți primi un impuls bine meritat, ceea ce ar putea implica faptul că trebuie să sortezi diverse contracte și să programezi întâlniri, dar energia încărcată se va atenua după câteva săptămâni.Așteaptă-te la descoperiri bruște, schimbări și noi acorduri care să se dezvolte pentru a te face să avansezi. Nu uitați să citiți printre rânduri.

Capricorn

Casa este, de asemenea, un punct de interes pentru mulți Săgetători. Dacă vă mutați sau achiziționați o casă nouă, puteți începe să vedeți cum procesul se accelerează și ajunge la o concluzie pozitivă. Dacă nu vă mutați, îmbunătățirile aduse casei sau înfrumusețarea spațiului privat pot fi, de asemenea, ceva care vă îmbunătățește viața de zi cu zi. Dacă sănătatea ta a fost un punct de interes pentru tine, o ușurare în acest domeniu este, de asemenea, o schimbare pozitivă. Noi oportunități pot apărea în realitatea ta din partea unei persoane influente din rețeaua ta. Acest lucru ar putea veni, de asemenea, prin intermediul unui prieten sau al unei rețele de socializare. Noi contracte, întâlniri și discuții legate de acest lucru vor avea loc în timpul portalului de Lună Plină. Așteptați-vă ca această schimbare să vă transforme și finanțele.

Vărsător

Schimbări în cariera și calea ta de viață se află în stele, iar acesta este, de asemenea, un moment în care pot avea loc negocieri pentru a introduce noul. Țineți cont de faptul că, având în vedere că urmează perioada de retrogradare a lui Mercur în această zonă a vieții, este important să citiți și să analizați totul cu atenție. Dacă te-ai confruntat cu întârzieri, universul oferă acum mișcare și încheiere. Aceasta este o perioadă pozitivă pentru tine din punct de vedere financiar, Vărsătorule. Luna plină activează această zonă a vieții pentru tine și poți primi un aflux de sprijin financiar. Venus în Scorpion, care reprezintă bogăția ascunsă și datoriile, influențează luna plină și activează energia pozitivă. Așteptați-vă să vă simțiți ușurați și stabilizați de această energie.

Pești

Exploatează-ți intuiția și emoțiile în timpul lunii pline, Pești. Acesta va fi un moment intensificat pentru tine, mai ales ca semn de apă. Universul vă va încuraja să onorați ceea ce aveți nevoie personal în relațiile cu ceilalți, fie ele romantice sau platonice. Aveți grijă să nu vă grăbiți cu comunicarea, rămânând în același timp fidel față de voi înșivă. Dacă ai fost implicat în negocieri contractuale sau în chestiuni legale, acum este momentul să energizezi mișcarea înainte. Nu uitați să rămâneți răbdători. Rezolvarea poate fi bruscă, dar în cele din urmă în favoarea ta datorită influenței pozitive a astrelor.

Sursa:
astrobutterfly.com
fresh24.ro
sfatulparintilor.ro