HOROSCOP SPECIAL: Luna plina in RAC. Se produc lucruri nebanuite asupra zodiilor

19827

Luna este cea care ne guverneaza emotiile, gandirea si sanatatea mentala. In general Luna plina este cea care in general are tendinta de a inflama, acutiza si scoate la iveala tot ce era ascuns in organism, in gand si fapta. Unele persoane nu se pot odihni bine in saptamana in care aceasta are loc, altele sunt mai energice sau mai emotionale. Fiecare om reactioneaza diferit.

O luna plina intr-un semn de apa precum este semnul Racului ne vorbeste despre un timp al emotiilor, despre un timp al detasarii de atasamente, despre un timp al relatiilor (si al echilibrarii lor) si despre un timp al vindecarii.

Racul este semnul guvernat de luna in astrologie, asa ca imbratiseaza-ti sentimentele si accepta-ti latura sentimentala sub aceasta lunatie.

Sa vedem cum este influentata fiecare zodie:

Berbec Luna Plina se va produce chiar in sectorul familiei voastre, venind cu o energie proaspata care va avea capacitatea sa creeze o atmosfera efervescenta o perioada mai lunga de timp.

Taur Relatiile cu familia extinsa, cu fratii, verii, unchii, precum si cu membrii anturajului apropiat vor fi dinamizate de Luna Plina. Pot aparea idei noi, interesante, bazate pe intuitie, comunicarea va fi in crestere, inclusiv cu oameni noi, atmosfera va fi placuta.

Gemeni Aceasta lunatie se va produce in sectorul banilor si va favoriza o raportare noua, inovatoare, fata de modul in care castigati banii, mai ales daca o faceti impreuna cu membri ai familiei, dar nu numai.

Rac Va urma o perioada extrem de emotionala pentru voi, avand in vedere ca Luna Plina va avea loc chiar in semnul vostru. Veti avea mai mult ca oricand disponibilitatea de a ajunge la noi forme de relationare in cadrul familiei si al anturajului apropiat voua.

Leu Emotiile aduse de Luna Plina in Rac vor fi in mare parte interiorizate, va fi o perioada in care va veti gandi noi la modalitati de comunicare in familie. Empatia voastra va fi in crestere si va veti dovedi dragostea oferind sprijin emotional si practic celor care au nevoie de voi. Vor fi sustinute toate activitatile care au legatura cu ingrijirea persoanelor.

Fecioara Va urma o perioada de comunicare intensa, atat cu prietenii cat si in cadrul unor organizatii sau grupuri. Vor aparea idei sau proiecte caritabile, cu caracter social, iar empatia voastra va fi la cote ridicate.

Balanta Pozitia sociala sau cariera voastra vor primi un impuls de energie creativa, proaspata. Veti descoperi noi modalitati de exprimare a personalitatii voastre, in care sentimentele si capacitatea voastra de relationare vor avea un rol important.

Scorpion Preocuparile voastre se vor orienta mai mult spre lumea spiritualitatii, iar intuitia va fi in crestere. Veti dori sa va extindeti orizonturile prin intermediul cunoasterii, iar aceasta cautare va avea un caracter preponderent emotional.

Sagetator Emotiile crescute aduse de aceasta Luna Plina in Rac vor avea legatura in mod special cu relatiile intime, in care vor aduce o nevoie sporita de apropiere sufleteasca. In cazul existentei unor probleme in acest domeniu, Luna Plina si Uranus vor avea puterea sa produca niste transformari profunde.

Capricorn Luna Plina in Rac lumineaza in cazul vostru parteneriatele de lunga durata, respectiv casatoriile si relatiile profesionale, aducand un suflu proaspat, evenimente interesante sau abordari noi. Intuitia va juca un rol important.

Varsator Aceasta lunatie va influenta activitatile de rutina si pe cele de serviciu, fiind posibil sa aduca surprize, intamplari neasteptate, cel mai probabil fericite, idei noi, interesante. Va exista o tendinta sa va lasati dominati de emotii.

Pesti Pentru voi, Luna Plina in Rac va aduce mai mult ca orice dragoste romantica, posibilitatea de a spulbera plictiseala intr-o relatia de iubire mai veche sau de a va scoate in cale o persoana atragatoare. Ideile voastre vor fi creative, intuitive. In relatiile cu copiii veti fi mai iubitori ca de obicei.