Lună plină în Vărsător. Cum este afectată fiecare zodie?

317

Prima Lună plină în Vărsător din 2021 are loc pe 24 iulie la ora 5:37, fiind urmată de o a doua, pe 22 august. Dat fiind că avem două Luni pline în semnul Vărsătorului, energia acestui semn este amplificată și ne cheamă la conștientizare și schimbare în stilul radical care îi este caracteristic (semn fix, de aer, guvernat de Uranus).

Luna plină în Vărsător ne pune față în față cu cine suntem în lume, ce rol avem, care este atitudinea noastră față de ceilalți, din ce spațiu creăm și ne arătam, cum contribuim. Suntem concentrați doar pe noi înșine și pe interesele noastre sau ne considerăm parte din comunitate și din lume, iar astfel acțiunile noastre devin altruiste și conștiente?
E un moment în care putem conștientiza că nu suntem prea mici pentru a schimba ceva, ci fiecare poate contribui la schimbarea colectivă prin energia sa, alegerile sale, respectul pe care îl manifestă pentru mediul înconjurător, pentru natură și pentru oameni.

Luna plină în Vărsător pune lupa și pe limitările noastre. Ne ajută să vedem, prin contextul energetic creat, unde ne limităm, cum ne oprim să fim mai mult, care sunt structurile pe care le hrănim cu atenția noastră, astfel încât ne simțim prinși că într-o închisoare, în ce mod birocrația, dar și o serie de informații sau legi ne limitează. E vorba însă și despre propriile crezuri, despre teoriile pe care le glorificăm și cunoașterea pe care uneori o folosim doar pentru a crea sisteme rigide de gândire.

Așadar, e un moment de contemplare, de confruntare cu consecințele alegerilor și acțiunilor noastre din ultimele luni și, probabil, un spațiu extraordinar de revelator și deșteptător pentru cei atenți și sinceri cu ei înșiși.

Luna plină poate marca un final de etapă, o completare a unui process, încheierea unui blocaj în care mulți (mai ales cei născuți în semne fixe: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) s-au simțit captivi în ultima vreme.

Berbec

Astrele îți recomandă să eviți pe cât posibil conflictele cu șefii sau colegii mai rigizi. Este una dintre acele zile tensionate.

Taur

Orice cuvânt dur poate avea repercusiuni neașteptate. De aceea, ar fi bine să nu te implici în discuțiile colegilor sau ale prietenilor.

Gemeni

Vei încerca să găsești vinovați pentru cheltuielile nechibzuite din ultimele zile. Dar, în adâncul sufletului, știi bine cine este responsabil.

Rac

Simți că unele persoane vor prea mult de la tine, deși nu ți-au spus niciodată asta. Este vorba de o nesiguranță interioară.

Leu

Prietenii si familia vor fi reticenți la propunerile tale și vor încerca pe căi indirecte să te facă să renunți. Însă tu te vei ține tare și nu vei accepta.

Fecioară

Te vezi nevoit să faci pe profesorul. Fie pentru unii apropiați, fie pentru colegi. Dar ai adevărate calități pedagogice.

Balanță

Ți se pare că oamenii sunt prea duri și că tu nu meriți un asemenea tratament. Însă este nevoie să accepți că așa le este comportamentul.

Scorpion

Apropiații nu vor fi foarte convinși de cuvintele și calitățile tale oratorice. Vor crede că sigur ai tu un interes ascuns.

Săgetător

Ești prea curios spre neplăcerea partenerului și a colaboratorilor. Pui prea multe întrebări și ceri permanent argumente.

Capricorn

S-ar putea ca partenerul să îți respingă orice inițiativă. Nu are încredere în tine și ai face bine să afli de ce.

Vărsător

Începi ziua destul de obosit. Îți poți prioritiza mai bine proiectele pentru că altfel vei face multe și nimic.

Pești

Copiii vor avea un comportament ciudat. Recomandabil ar fi să îi întrebi care este problema și să nu te lași până nu afli.

Sursa articol: dcnews.ro , astrocafe.ro