Horoscop VOROPCHIEVICI: lunile norocoase ale anului 2023 pentru fiecare zodie

2922

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, in emisiunea „Adevaruri Ascunse” de la Antena 3, despre cele mai norocoase luni ale anului 2023 pentru fiecare zodie.

Taurul se va simti excelent in lunile aprilie si mai. Este una dintre cele patru zodii care va incepe cu dreptul in noul an. Trebuie sa profite de aceasta perioada mai ales in sectorul dragostei. Armonia in cuplu ii poate influenta pozitiv in toate sectoarele de viata.

Berbecul nu va avea noroc doar la bani, ci si la dragoste in lunile iulie si august. Sa profite la maxim de aceste perioade. Anul 2023 nu va fi atat de bun pe ramura iubire. Se pot confrunta cu probleme in relatia de cuplu. Pot ajunge chiar si la despartire.

Lunile norocoase pentru Gemeni sunt mai si iunie. Sunt cele mai norocoase. Este perioada in care isi pot indeplini cu usurinta toate proiectele. In lunile ianuarie si octombrie sa nu faca risipa de energie. Se vor bucura de inspiratie.

Energie, pofta de viata si mult noroc in lunile iunie si iulie pentru nativii din zodia Rac. Ar fi bine sa se bucure de aceste luni, avand in vedere ca fac parte din ghinionistii anului 2023. Multe lucruri nu vor functiona cum isi doresc.

Leii vor avea sansa lor de reusita in noiembrie si decembrie 2023. Pot profita din plin de aceasta situatie pentru ca nu vor avea un an usor. In cariera si sanatate se pot confrunta cu obstacole.

Fecioarele vor avea luni de bucurie, in septembrie si august. Va fi un an fabulos din punct de vedere financiar. Vor avea capacitatea de a-si transforma defectele in calitati.

Balantele sunt cele mai norocoase. Se vor simti in largul lor toamna. Vor beneficia de sprijinul astrelor in septembrie si octombrie. Vor primi cele mai bune vesti. Pot obtine si o promovare la locul de munca. Se pot indragosti nebuneste. Au noroc la bani si in dragoste. Se vor bucura de un an excelent.

Scorpionii vor fi extrem de norocosi, dar in octombrie si noiembrie. Din punct de vedere financiar, norocul lor se extinde pe parcursul intregului an. Nu vor avea blocaje care sa-i impiedice sa-i actioneze.

Sagetatorii pot da lovitura in martie si aprilie. Universul ii va recompensa in 2023 pentru toata munca depusa. Vor avea un an excelent din punct de vedere financiar.

Capricornii sunt loviti de ghinion in dragoste, vor fi totusi feriti de necazuri in lunile ianuarie si decembrie. In rest, vor avea un an bun. Sectorul dragostei va trebui bine consolidat. Cei singuri pot intalni multe obstacole si vor fi nelinistiti sufleteste.

Varsatorii vor avea mai mult noroc in ianuarie si februarie. Vor trece mai usor peste obstacole si vor da dovada de eficienta si concentrare. Se vor bucura de armonie in viata de cuplu. Se vor simti mai increzatori. Sfatul este sa profite din plin de aceste oportunitati.

Pestii vor avea luni bune in februarie si martie. Sunt creativi, iar asta va fi o calitate pe care o vor sustine in acest an. Lunile mai si aprilie sunt doua luni in care trebuie sa-si pune la contributie imaginatia si creativitatea. Vor avea sansa sa intalneasca marea dragoste sau sa-si consolideze relatia.

Sursa: antena3.ro/adevaruri-ascunse