Mariana Cojocaru prezinta horoscopul SFINTILOR. Afla cine te ocroteste, in functie de zodia ta

242

Astrologul Mariana Cojocaru prezinta horoscopul sfintilor, in cadrul rubricii AstroSpecial, in exclusivitate pentru Playtech Stiri

Berbec: zodie ocrotita de Sfantul Apostol Petru
Zodia Berbecului este ocrotita de Sfantul Apostol Petru, unul din primii discipoli ai lui Iisus si fratele mai mare al Apostolului Andrei. Este cel pe care Dumnezeu l-a ales sa decida cine poate pasi pe Portile Raiului si cine nu. In timpul vietii, avea calitati de lider, de aceea se spune ca a fost asociat cu zodia Berbec.

Taur: zodie ocrotita de Sfantul Apostol Simion Zilotul
Zodia Taurului este ocrotita de Sfantul Apostol Simion Zilotul, numit si Randuitorul. El a fost mire la nunta din Cana din Galileea, unde Hristos si ucenicii sai au participat si au prefacut apa in vin. Vazand minunea, sfantul a slavit numele lui Iisus in lume si a devenit mirele sufletelor curate si pure.

Gemeni: zodie ocrotita de Sfantul Apostol Iacob
Zodia Gemeni este ocrotita de Sfantul Apostol Iacob care s-a dovedit a fi, in timpul vietii, o fire intelectuala si destul de schimbatoare, foarte asemanatoare zodiei Gemeni. Apostolul a fost prezent la Schimbarea la Fata de pe Muntele Tabor si de cele intamplate Mantuitorului in Gradina Ghetsimani.

Rac: zodie ocrotita de Sfantul Apostol Andrei
Zodia Rac este ocrotita de Sfantul Apostol Andrei, ocrotitorul Romaniei, care a manifestat in timpul vietii un comportament tipic acestor nativi. Dragoste de oameni, de familie, de patrie, de sensibilitate, introspectie si iubire neconditionata.

Leu: zodie ocrotita de Sfantul Apostol Ioan
Zodia Leu este ocrotita de Sfantul Apostol Ioan, unul dintre cei mai apropiati apostoli ai lui Iisus. Se spune ca, in evanghelia sa, se numeste ucenicul pe care il iubea Iisus pentru fecioria si darurile lui. Era iubitor de cuvantari, orator si mereu dornic sa atraga atentia publicului. Sf. Apostol Ioan reprezinta cu brio aceasta zodie.

Fecioara: zodie ocrotita de Sfantul Apostol Filip
Zodia Fecioara este ocrotita de Sfantul Apostol Filip, un exemplu de rabdare si meticulozitate, si care si-a trait viata in cumpatare si intelepciune. E praznuit in biserica ortodoxa pe 14 noiembrie.

Balanta: zodie ocrotita de Sfantul Apostol Bartolomeu
Zodia Balanta este ocrotita de Sfantul Apostol Bartolomeu, a luptat in timpul vietii pentru dreptate, pentru eradicarea minciunii si a inselaciunii dintre oameni.

Scorpion: zodie ocrotita de Sfantul Apostol Toma
Zodia Scorpion este ocrotita de Sfantul Apostol Toma, care s-a remarcat in timpul vietii ca fiind o fire apriga, pasionala si instinctiva. Este cunoscut in popor ca fiind apostolul care nu crede pana nu vede, caracteristica specifica a Scorpionilor de a fi sceptici, uneori retinuti sau vulcanici.

Sagetator: zodie ocrotita de Sfantul Apostol Iacob
Zodia Sagetator este ocrotita de Sfantul Apostol Iacob, unul dintre cei trei mari apostoli care au intemeiat institutia bisericii. Pastorind turma lui Iisus in Ierusalim, a intors multi evrei la Domnul.

Capricon: zodie ocrotita de Sfantul Apostol Matei
Zodia Capricon este ocrotita de Sfantul Apostol Matei, unul dintre cei 12 apostoli alesi de Hristos. Este autorul primei Evanghelii si al Cartii Sfinte.

Varsator: zodie ocrotita de Sfantul Apostol Tadeul
Zodia Varsator este ocrotita de Sfantul Apostol Tadeul, protectorul cauzelor nobile si ocrotitorul celor neajutorati.

Pesti: zodie ocrotita de Sfantul Apostol Iuda Iscarioteanul
Zodia Pesti este ocrotita de Sfantul Apostol Iuda Iscarioteanul, care s-a remarcat ca fiind o fire timida, retrasa, sensibila si usor influentabila. Nu este Iuda, cel care l-a tradat pe Iisus. Dupa rastignirea Mantuitorului, a regretat faptul ca acesta a fost tradat.

Sursa: playtech.ro/stiri