MARTE a intrat in SAGETATOR pana pe 4 ianuarie. Cum sunt influentate zodiile de acest eveniment astral

2322

Marte tranziteaza Sagetatorul intre 24 noiembrie 2023 si 4 ianuarie 2024.

Marte, cunoscuta in astrologie ca planeta razboiului, a confruntarilor, aduce de fiecare data clarificari si pune in lumina lucrurile pe care oamenii tind sa le ascunda sub pres. Prezenta intr-un semn de foc, cum este Sagetatorul, nu doar ca va aduce clarificari, dar il va pune pe fiecare in locul lui. Cu Marte in Sagetator, pur si simplu vrem sa simtim din nou ca traim. Astfel ca e posibil sa fim mai activi, mai dinamici si mai dispusi sa actionam spontan intr-o anumita directie, chiar daca nu am analizat atent alternativele si riscurile. Vom fi tentati sa incalcam regulile si sa facem fix ceea ce simtim intr-un anumit moment.

Ce inseamna Marte in Sagetator pentru toate semnele zodiacale:

Berbec Pentru Berbeci, Marte in Sagetator aduce o dorinta puternica de aventura si explorare. Este momentul perfect sa va dedicati proiectelor ambitioase si sa explorati noi orizonturi.

Taur Taurii pot simti o crestere a energiei in sfera relatiilor. Este momentul sa va exprimati sentimentele si sa va implicati activ in relatiile personale sau profesionale.

Gemeni Gemenii pot simti o energie crescuta in sfera muncii si sanatatii. Este timpul sa va concentrati asupra obiectivelor profesionale si sa va dedicati mai multa atentie starii voastre de bine.

Rac Pentru Racii sensibili, Marte in Sagetator aduce o pasiune crescuta in sfera creativitatii si a activitatilor de petrecere a timpului liber. Este timpul sa va exprimati creativitatea in moduri neconventionale.

Leu Leii pot resimti o energie sporita in sfera caminului si familiei. Este momentul sa va implicati mai activ in problemele domestice si sa acordati atentie relatiilor familiale.

Fecioara Pentru Fecioarele organizate, Marte in Sagetator aduce o dorinta de comunicare si socializare crescuta. Este timpul sa va extindeti retelele sociale si sa va implicati in activitati comunitare.

Balanta Balantele pot simti o crestere a energiei in sfera financiara. Este timpul sa va gestionati resursele cu atentie si sa luati decizii financiare indraznete.

Scorpion Pentru Scorpionii intensi, Marte in Sagetator aduce o dorinta puternica de autoexprimare si afirmare personala. Este timpul sa va asumati riscuri si sa va implicati in proiecte personale ambitioase.

Sagetator Sagetatorii, fiind gazdele lui Marte, pot simti o crestere a energiei si a dorintei de a actiona. Este momentul sa va urmati pasiunile si sa va implicati in proiecte care va aduc satisfactie personala.

Capricorn Capricornii pot resimti o energie sporita in sfera relatiilor si parteneriatelor. Este timpul sa va implicati activ in colaborari si sa cautati oportunitati de extindere a retelei sociale.

Varsator Pentru Varsatori, Marte in Sagetator aduce o dorinta puternica de a va concentra pe sanatate si bunastare. Este timpul sa va dedicati activitatilor fizice si sa acordati atentie starii voastre generale de bine.

Pesti Pentru Pesti, aceasta perioada poate aduce o crestere a energiei in sfera creativitatii si a activitatilor recreative. Este timpul sa va bucurati de pasiunile voastre si sa explorati laturi artistice si ludice ale vietii.