HOROSCOP SPECIAL: Marte in BERBEC pana pe 5 iunie. Acest tranzit contureaza linii majore pentru viitorul nostru.

506

Marte tranziteaza zodia Berbec intre 25 mai si 5 iunie. Marte se simte ca acasa in Berbec, semn pe care il guverneaza, asa ca puterea sa va fi amplificata.
Marte in Berbec este energie pura, neobosit in aventuri, dornic sa exploreze si se incumeta sa deschida drumuri in situatii aparent fara sanse. Spiritul competitiv va fi la un nivel crescut, iar obiectivul nostru va fi victoria. Vom fi increzatori in fortele proprii, activi si concentrati pe obiectiv. Multe dintre lucrurile pe care le credeam intr-un fel se vor dovedi a fi eronate. Unele convingeri se vor intari, iar pozitiile din anumite conflicte se vor intensifica.

Partea negativa a tranzitului lui Mare prin semnul Berbecului este tendinta spre nerabdare, aroganta, impulsivitatea si egoismul. Sunt posibile conflicte la nivel personal sau colectiv, pentru ca nu va fi loc de compromisuri.

Iata cum este afectata fiecare zodie:

Berbec Berbecii primesc multa originalitate, idei bune si reusite. Traiesc totul la intensitate maxima si iau decizii foarte rapid, dar si gandesc inainte de a face cate un pas. Vor renunta, insa, la anumite proiecte, dar le vor relua pe parcurs.

Taur Taurii incep sa aiba curajul renuntarii. Renunta foarte usor la idei, proiecte, obiceiuri proaste si chiar relatii care simt ca nu le fac bine si nu se modeleaza pe placul lor. Isi dau seama unde nu mai este locul lor si pleaca.

Gemeni Gemenii se inspira mult din mediul in care isi petrec timpul, din grupul de prieteni, colegi de munca. Nativii se pot simti singuri, desi sunt foarte puternici. Sunt afectati de faptul ca nu primesc atentia pe care o vor.

Rac Acest tranzit este un moment de putere si responsabilitate pentru Raci. Racii vor deveni mai asumati si vor lua decizii care sa surprinda pe toata lumea, mai ales pe superiori, care aveau alte asteptari.

Leu Leii au nevoia de a spune mereu adevarul, dar si de a-l auzi de la ceilalti. Acestia au puterea de a schimba lucrurile, dar doar acolo unde sunt stapani pe situatie, unde stiu toate detaliile necesare pentru a face o miscare.

Fecioara Fecioarele devin mai curajoase decat niciodata. Se mobilizeaza, mai ales daca vor sa atraga atentia cuiva. Dau tot ce au si, chiar daca au partea lor de castig, ideea principala este sa ii ajute pe ceilalti.

Balanta Balantele vor avea parte de scandaluri si confruntari libere. Balantele vor sa dea cartile pe fata si nu vor sa mai ascunda nimic, tot ce isi doresc este sa afle adevarul si sa clarifice situatia.

Scorpion Marte se adreseaza pentru Scorpioni in planul sanatatii. Si profesional vor avea parte de schimbari, dar cel mai mult vor observa miscari in plan medical. Acesti nativi isi vor schimba de acum stilul de viata.

Sagetator Pentru Sagetatori este un moment de eliberare. Nativii isi pun creativitatea in aplicare si vor gasi solutii originale. Au nevoie de timp si spatiu si le dovedesc tuturor ca prezenta lor nu este deloc placuta.

Capricorn Capricornii au foarte multe de facut, mai ales cei care vor sa renoveze, sa se mute. Acesti nativi se mobilizeaza doar daca sunt impinsi de cineva, dar se pare ca vor reusi. Se simt, totusi, ciudat cand vine vorba despre locul lor de munca.

Varsator Varsatorii primesc multa energie mentala, multe opinii, idei speciale. Au nevoie, totusi, sa fie mai organizati, mai ordonati si sa isi faca ordine in planuri, sa le inceapa pe rand.

Pesti Acest Marte in Berbec le aduce Pestilor dorinta de a avea bani. Au multe talente si vor profita de ele pe cat de mult pot. Acesti nativi vor reusi lucruri marete.

Sursa: fresh24.ro Astrolog: Camelia Patrascanu