MARTE IN CAPRICORN. Schimbari pe toate planurile pana pe 6 martie.

521

Marte, planeta actiunii si a razboiului, a intrat pe 24 ianuarie in Capricorn, pe care il va tranzita pana pe 6 martie.
Capricornul este unul dintre cele mai calculate si muncitoare semne zodicale, iar tranzitul planetei actiunii prin acesta va fi benefic pentru mare parte dintre noi, pentru ca ne va face sa fim realisti si stabili. Marte in Capricorn are o energie echilibrata si perseverenta. Ne vom gandi la viitor si la consecinte inainte de a intreprinde o actiune.

Sa vedem cum este influentata fiecare zodie de acest fenomen astral:

Berbec Acest tranzit al lui Marte poate da lucrurile peste cap pentru nativii nascuti in Berbec. Intrucat Marte este conducatorul zodiei Berbec, antreprenorii si cei care sunt in domeniul creativ pot avea un timp benefic. In ceea ce priveste sanatatea, iti poti mentine sanatatea si forma fizica. Pot exista promovari la locul de munca in zilele urmatoare. Ar fi un moment bun pentru dragoste si relatii.

Taur Persoanele din zodia Taur vor vedea Marte tranzitand in casa norocului (casa a noua). Prin urmare, este probabil ca nativii sa aiba norocul de partea lor. In ceea ce priveste sanatatea, persoanele in varsta se pot recupera de problemele de sanatate. Oamenii de afaceri care fac calatorii in strainatate este probabil sa obtina rezultate pozitive. Nativii care sunt intr-o relatie romantica pot avea probleme cu partenerii lor.

Gemeni Nativii din zodia Gemeni vor avea tranzitia lui Marte in a opta casa. Prin urmare, poate fi necesar sa ti cont de sanatatea ta. Trebuie sa fii atent cand vine vorba de chestiuni financiare in curs. Profesionistii, oamenii de afaceri si antreprenorii sunt sfatuiti sa fie atenti la munca lor. In caz contrar, puteti suferi pierderi. Este posibil sa nu obtineti profit in aceasta perioada. Nativii casatoriti ar trebui sa se abtina de la a se implica in conflicte.

Rac A saptea casa va fi ocupata de Marte in tranzit. Din punct de vedere financiar, proprietarii de afaceri pot castiga profituri mari datorita strategiilor lor nou dezvoltate. Profesionistii ar putea avea un timp bun pentru cresterea in cariera. Ar fi un moment potrivit pentru sanatatea ta. Nativii Rac casatoriti sau in relatii sunt sfatuiti sa aiba rabdare, altfel s-ar putea sa va certati cu partenerii.

Leu Nativii zodiei Leu vor vedea Marte trecand prin a sasea lor casa. Din punct de vedere al sanatatii, este posibil sa aveti o suisuri si coborasuri din cauza infectiilor virale. Profesionistii pot trece printr-o perioada dificila la locul de munca. Lucrarile in desfasurare ale proiectului pot ramane nefinalizate. Cei care doresc sa ia un imprumut pentru afaceri pot avea succes. Acesta ar fi momentul perfect pentru a va imbunatati jocul dragostei. In general, ar fi o perioada benefica pentru Lei.

Fecioarei Pentru nativii zodiei Fecioara, tranzitia lui Marte va fi in casa a cincea. In acest timp, este posibil sa aveti o perioada normala in ceea ce priveste sanatatea dumneavoastra. Pe plan financiar, ar fi o perioada moderata. Profesionistii si proprietarii de afaceri vor trebui sa faca eforturi serioase sau, altfel, s-ar putea sa nu va atingeti obiectivul. Indragostitii pot fi dezamagiti de partenerul lor de intalnire.

Balanta Persoanele nascute sub semnul Balanta vor avea a patra casa tranzitata de Marte. Acest eveniment astrologic poate avea un impact negativ asupra sanatatii voastre mintale. Ar fi o crestere a stresului dvs. mental. Din punct de vedere financiar, puteti avea castiguri banesti bruste. Proprietarii de afaceri pot avea mai multe venituri decat de obicei, deoarece ar fi un moment potrivit pentru ei. Nativii aflati in relatii pot avea neintelegeri cu partenerii lor de intalnire.

Scorpion Nativii din zodia Scorpion vor vedea tranzitia lui Marte in a treia casa. Acesta ar fi un moment potrivit pentru sanatatea dvs. Din punct de vedere financiar, s-ar putea sa incercati sa gasiti o noua sursa de venit, la care poate fi necesar sa fiti atent. Proprietarii de afaceri cu semne Scorpion sunt probabil sa aiba succes in munca lor. Ar fi un moment grozav din punct de vedere al dragostei si al relatiilor.

Sagetator Nativii care poarta semnul Sagetator sunt probabil sa aiba o perioada moderata in ceea ce priveste sanatatea lor. Din punct de vedere financiar, ar putea exista cheltuieli de bani nesteptate. Acest lucru va poate afecta si obiectivele de economisire a banilor. Profesionistii pot avea un timp decent pentru a progresa in cariera. Indragostitii, precum si nativii casatoriti, ar putea fi nevoiti sa fie atenti la viata lor personala.

Capricorn Nativii nascuti sub zodia Capricorn vor avea tranzita lui Marte in prima lor casa. Din punct de vedere al sanatatii, este posibil sa va mentineti o sanatate buna. Este posibil sa aveti probleme de sanatate mintala. Profesionistii sau proprietarii de afaceri pot obtine promovari sau clienti noi in domeniile lor respective. Indragostitii se pot distra cu partenerii lor. Celibatarii pot intalni pe cineva special in viata lor.

Varsator Pentru nativii din zodia Varsator, Marte in tranzit va ocupa casa a XII-a. Din punct de vedere financiar, este posibil sa aveti cheltuieli de bani bruste. Veti fi mai ingrijorat de sanatatea membrilor familiei voastre. Proprietarii de afaceri ar putea avea nevoie sa depaseasca ceva obstacolele pentru a obtine profit. Nativii casatoriti pot crea conflicte inutile. Este posibil ca cei singuri sa primeasca propuneri din orasul lor natal. In general, ar fi un timp potrivit pentru tine.

Pesti Nativii zodiei Pesti vor vedea Marte tranzitand in casa a unsprezecea. In acest moment, este posibil sa aveti o crestere brusca a cheltuielilor de bani. Puteti continua sa va mentineti nivelul de fitness. Profesionistii sau proprietarii de afaceri pot obtine un profit decent. Nativii casatoriti sau in relatii pot avea intimitate cu partenerii lor. Pe scurt, ar fi o faza moderata pentru Pesti.

Sursa: Citeste articolul integral pe sfatulparintilor.ro
tarotexpert.ro