MARTE in FECIOARA aduce schimbari in viata zodiilor. Cum sunt afectati nativii?

326

Planeta Marte intră în zodia Fecioară joi, 29 iulie 2021.

Fecioara este caracterizată de o nevoie puternică de puritate și perfecțiune și, implicit, de capacitatea extraordinară de a vedea imperfecțiunile, de unde și spiritul critic atât de bine cunoscut.
Odată cu intrarea lui Marte în acest semn zodiacal, până la jumătatea lunii septembrie, vom avea tendința să vedem ce nu funcționează în diferite domenii din viața noastră și vom căuta să reparăm, să îmbunătățim acele aspecte care ne deranjează. Deoarece Fecioara este un semn practic, de pământ, acțiunile noastre vor fi destul de ancorate în realitate și cu scopuri bine definite.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) pot întâmpina anumite dificultăți în felul în care comunică. Lucrurile sunt în general bune, însă Marte, planeta războiului și a disensiunilor îi poate tulbura puțin. Leii și Berbecii trebuie să fie extrem de atenți cum se adresează celor din jur. Săgetătorii se concentrează pe ceea ce trebuie să facă și se consultă cu persoanele potrivite în luarea anumitor decizii.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) trec prin tot felul de stări contradictorii. Gemenii nu sunt în cea mai bună formă. Marte îi împinge să intre în bătălii cu ei înșiși, dar și în conflicte cu persoanele din jurul lor. Simt că nu sunt pe deplin înțeleși și fac tot felul de alegeri greșite. Balanțele trebuie să evite scandalurile și să nu se abată de la drumul pe care au pornit. Vărsătorii sunt feriți de probleme.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) petrec timp calitativ cu cei din jur. Nu sunt excluse micile certuri pe te-miri-ce mai ales dacă vorbim despre Tauri și Fecioare. Nativii de pământ vor simți nevoia să spună răspicat ceea ce au pe suflet fără să mai menajeze pe nimeni. Iau tot felul de decizii importante cu privire la viitorul lor. Unele hotărâri ar putea să le vizeze următorii 5 ani. Important e să nu se pripească.

Nativii de apă (Rac, Scorpion, Pești) sunt încurajați de Marte să nu renunțe la visele lor și să profite de porțile care li se deschid în perioada următoare. Racii își revin din toate punctele de vedere și primesc încurajări în legătură cu anumite planuri investiționale. Scorpionii și Peștii pun umărul la treabă și ei. Pentru acești nativi, Marte poate să aducă mici dispute în legătură cu modul în care aleg să abordeze niște probleme. Nu toată lumea are aceeași perspectivă privind rezolvarea anumitor situații.

Sursa: fanatik.ro