MARTE a intrat in GEMENI timp de 7 luni. Cum sunt influentate zodiile de acest eveniment astral.

578

Pe 20 august, Marte isi incepe tranzitul in Gemeni. Marte sta de obicei aproximativ doua luni intr-un semn, dar de data aceasta va ramane in Gemeni pana pe 25 martie 2023.

Cand vorbim despre Marte ne gandim la energie, agresivitate, lupta si control. Marte vizeaza foarte mult relatiile si sexualitatea. Marte este o planeta care reprezinta energia, curajul, increderea in sine si puterea. De asemenea, Marte joaca un rol foarte important in fericirea conjugala. Gemenii sunt inteligenti si comunicativi, sarmanti si indrazneti. Gemenilor le place mai mult sa vorbeasca, sa iti expuna povestile si sunt curiosi sa afli secretele din viata celorlalti. Unii ar putea spune ca prefera sa vorbeasca mai mult despre dragoste decat sa o faca!

Marte in Gemeni farmeca pe potentialii iubiti, dar s-ar putea sa nu vrea sa mearga pana la capat. O mare parte din ceea ce le place este sa flirteze si sa fie vazuti, admirati. In aceasta perioada va fi favorizata atractia si sexualitatea, mai ales cea la nivel mental. Incitarea, flirtul, exprimarea dorintelor si a fanteziilor, mesaje de dragoste, acum e momentul pentru toate acestea. De asemenea, cu Marte prin Gemeni, vom cauta solutii prin care sa facem mai multi bani si sa ne punem la munca si pasiunile. Ca sa nu mai spunem ca va incepe o perioada minunata pentru cei care isi doresc de mult timp o reconversie profesionala.

Cum va influenta trecerea lui Marte prin Gemeni fiecare semn zodiacal:

Berbec Marte activeaza in primul si in primul rand relatiile cu anturajul si rudele, dar si toate formele de comunicare. Este posibil ca in perioada urmatoare sa comunicati mai intens, prin toate mijloacele, si sa faceti nenumarate drumuri scurte. Sunt sustinute in mod special activitatile intelectuale, de invatare, si cele legate de acte si contracte.

Taur Ideile, spiritul de initiativa si flexibilitatea adusa de Marte in Gemeni vor sustine activitatile aducatoare de bani, interviurile de angajare si semnarea de contracte financiare. Nu va implicati in prea multe proiecte insa, pentru ca exista riscul sa va risipiti energia si sa nu le finalizati asa cum ar trebui.

Gemeni Marte in semnul vostru va va amplifica calitatile si defectele. Partea buna va fi reprezentata de gandirea rapida, spiritul de initiativa, farmecul si atractivitatea mai mare, iar cea negativa de implicarea dezordonata in prea multe activitati.

Rac Dispozitia voastra se va indrepta catre interior, veti gandi mult, veti avea idei, veti face planuri, dar nu le veti dezvalui si celorlalti, nu pana cand nu veti pune la punct toate detaliile.

Leu Urmeaza o perioada agitata, cu multe intalniri cu prietenii, activitati de grup si multe discutii. Veti face planuri cu mult optimism, dar este posibil sa va si razganditi pe parcurs sau sa nu le finalizati pe toate.

Fecioara Marte in Gemeni sustine sectorul carierei si al imaginii voastre publice, unde aveti sanse de reusita datorita capacitatii bune de comunicare, de exprimare in public. Mintea voastra va fi iute, ideile se vor succeda cu rapiditate si va veti putea adapta din mers la schimbari.

Balanta Bune capacitati de invatare, memorie, reusite la examene. Sunt sustinute indeosebi activitatile din domeniul educatiei, justitiei, cele care implica gandirea, exprimarea publica, acumularea de cunostinte. Veti fi interesati de calatorii, unele cu tenta spirituala, inclusiv in strainatate, sau de activitati din care puteti invata ceva.

Scorpion Veti putea depasi cu relativa usurinta situatii complicate sau dificile datorita gandirii flexibile, a capacitatii de adaptare la schimbarile neasteptate. In dragoste veti avea tendinta de a flirta, veti dori sa aduceti ceva nou in relatiile intime. In domeniul financiar veti fi inclinati spre speculatii.

Sagetator O perioada foarte buna pentru cupluri si toate tipurile de parteneriate, datorita sociabilitatii si a disponibilitatii de adaptare. Veti avea nevoie de o comunicare la nivel intelectual, bazata pe idei, si de activitati interesant, care sa va scoata din rutina.

Capricorn Marte in Gemeni va va impulsiona sa deveniti mai sociabili, sa comunicati mai bine cu colegii. In cazul negocierilor, gandirea voastra va deveni mai flexibila, veti prinde ocaziile din zbor. Dispozitia voastra la serviciu va deveni mai deschisa si mai relaxata.

Varsator In relatiile romantice veti aprecia libertatea si comunicarea, schimbul de idei interesante. Veti dori sa va distrati mai mult, sa nu luati toate lucrurile in serios. Marte in Gemeni va sustine activitatile intelectuale si flexibilitatea. Relatiile cu copiii vor fi placute, iar artivitatile amuzante.

Pesti Urmeaza o perioada buna in relatiile de familie, pentru ca veti fi comunicativi, veti vorbi mai mult si nu veti lua lucrurile prea in serios. Marte in Gemeni va aplana conflictele si va aduce dorinta de a petrece mai mult timp unii cu altii.

Sursa: tarotexpert.ro