MARTE in Varsator pana pe 22 martie. Cum sunt influentate zodiile de acest eveniment astral

128

Marte isi incepe tranzitul prin zodia Varsator in 13 februarie si continua pana pe 23 martie, cand ajunge in zodia Pesti. Marte iti da un impuls puternic sa mergi inainte. Nu te lasa sa stai pe loc. Varsatorul reprezinta progresul, originalitatea, inovatia, toleranta si umanitatea, dar are si aspecte negative, precum intransigenta, incapatanarea si haosul.

Daca esti obosit de situatia actuala, acum vei avea oportunitatea de a avansa la un nivel superior. Nu trebuie sa astepti ca viata sa iti fie schimbata de altcineva. Tu poti fi acea persoana care sa aduca schimbarea.

Iata previziunile pentru fiecare zodie:

Berbec Pentru impulsivii si aventurosii Berbeci, Marte in Varsator starneste dorinta de inovatie si originalitate. Este posibila o concentrare sporita asupra activitatilor de grup si a proiectelor colaborative. Persoanele nascute in Berbec pot simti dorinta de a conduce initiative sociale si de a milita pentru cauze progresiste.

Taur Taurul, cunoscut de obicei pentru natura sa practica si stabila, s-ar putea simti atras de strategiile financiare si investitiile neconventionale. Marte in Varsator ii inspira pe Tauri sa exploreze noi moduri de gestionare a resurselor.

Gemeni Gemenii mercuriali se potrivesc bine cu energia intelectuala a Varsatorului. Acest tranzit favorizeaza comunicarea deschisa si ii incurajeaza pe Gemeni sa-si impartaseasca ideile inovatoare. Networkingul si conexiunile sociale joaca un rol crucial, conducand la colaborari interesante si cautari intelectuale.

Rac Racul, cu natura sa grijulie si intuitiva, poate simti dorinta de a contribui la cauze sociale in timpul acestui tranzit. Marte in Varsator ii indeamna pe acesti nativi sa participe activ la proiecte comunitare si sa sustina eforturile umanitare.

Leu Leul indraznet si carismatic poate canaliza energia sa in proiecte creative si neconventionale. Marte in Varsator alimenteaza dorinta Leilor de recunoastere si leadership, impingandu-i sa iasa in evidenta in moduri unice si sa imbratiseze individualitatea.

Fecioara Practica Fecioara se poate concentra asupra solutiilor inovatoare la provocarile cotidiene. Marte in Varsator incurajeaza Fecioarele sa gandeasca neconventional, in special in munca sau eforturile lor legate de sanatate.

Balanta Balanta, orientata catre viata sociala, se poate dezvolta in timpul acestui tranzit, deoarece Marte in Varsator sustine dragostea lor pentru colaborare si parteneriate. Este posibila o concentrare asupra problemelor de justitie sociala si dorinta de a contribui la schimbari pozitive in cercul lor social.

Scorpion Intensul si pasionatul Scorpion poate simti o schimbare in accentul asupra obiectivelor si aspiratiilor lor personale. Marte in Varsator ii incurajeaza pe Scorpioni sa-si urmeze pasiunile cu un spirit rebel, sa rupa limitele si sa accepte transformarea.

Sagetator Sagetatorul, deseori in cautarea aventurii, poate simti o crestere a energiei pentru a explora noi filosofii si pentru a-si largi orizonturile. Marte in Varsator ii indeamna pe nativii acestui semn sa caute experiente neconventionale si sa-si puna la indoiala credintele prin cautari intelectuale.

Capricorn Ambitiosii Capricorni se pot simti atrasi de abordari inovatoare in viata lor profesionala. Marte in Varsator alimenteaza dorinta de succes, impingandu-i sa adopte strategii progresiste si sa imbratiseze schimbarea in eforturile lor din sectorul carierei.

Varsator Pe masura ce Marte tranziteaza semnul vostru natal, veti simti o crestere a energiei si asertivitatii. Este un moment sa preluati controlul asupra obiectivelor voastra, sa imbratisati individualitatea si sa aveti un impact indraznet asupra lumii.

Pesti Sensibilii Pesti pot simti chemarea de a contribui la cauze umanitare si de a sustine bunastarea colectiva in timpul acestui tranzit. Marte in Varsator va inspira sa va folositi creativitatea si compasiunea pentru a face o schimbare pozitiva in lume.

Sursa: tarotexpert.ro