Marte RETROGRAD in Gemeni ne zguduie vietile. Schimbarea este aproape

517

Marte si-a inceput calatoria retrograda prin Gemeni. Intre 30 octombrie 2022 si 12 ianuarie 2023 avem parte de acest tranzit, considerat unul dintre cele mai importante ale intregului an. Marte in mers retrograd aduce una dintre cele mai provocatoare perioade din viata noastra. Poate aduce o multitudine de efecte de dezorientare si iritare.

Gemenii sunt asociati in primul rand cu miscarea. Marte este sinonim cu „actiune”. Marte este trenul de viteza. Arma noastra in toata aceasta perioada va fi cuvantul. Toti ne vom gandi cum anume sa facem astfel incat sa nu suferim de pe urma anumitor hotarari care ne-ar putea afecta viata, afacerile, buzunarele. Cu Marte retrograd in Gemeni nu mai trebuie sa facem lucrurile la fel. Nu mai trebuie sa repetam ​​aceleasi greseli. Putem anula lucrurile. Putem schimba lucrurile.

Citeste AICI despre toata calatoria planetei Marte prin Gemeni

Sa vedem cum este influentata fiecare zodie de Marte retrograd:

Berbec Marte este planeta voastra guvernatoare, iar intrarea sa in retrogradare poate fi o ocazie pentru niste abordari total opuse felului vostru direct de a fi. Ar putea avea loc niste reconcilieri sau explorarea unor activitati noi, care necesita multa rabdare. Activitatile vor incetini, dar va trebui totusi sa va canalizati undeva energia.

Taur Norocul vostru este ca va dati seama cand trebuie sa luati o pauza. De fapt, veti da impresia ca retrogradarea lui Marte in Gemeni va face placere. Cu toate acestea, nu trebuie sa nu mai faceti nimic, mai ales daca asta va afecteaza potentialul financiar. Daca sunteti obositi, incercati sa va eficientizati activitatile.

Gemeni Retrogradarea lui Marte in semnul vostru este o ocazie pentru a reflecta asupra identitatii voastre. Cum va definiti, ce cuvinte ati folosi? Daca ati ramas in urma cu definitia, daca ati evoluat si nu v-ati dat seama, acum este momentul sa o faceti, sa aflati cine sunteti cu adevarat.

Rac Cand ati luat o pauza ultima oara? Incetinirea activitatilor fizice poate fi o sansa pentru o conectare mai buna la latura voastra spirituala. Daca nu se vor intampla prea multe in lumea reala, veti putea medita mult mai usor. In urmatoarele luni, intuita va fi punctul vostru forte.

Leu Urmatoarele luni vor reprezenta o ocazie pentru a va rupe de oamenii sau grupurile care va fac mai mult rau decat bine. Folositi-va de aceasta oportunitate pentru a va analiza relatiile sociale, inclusiv prin retelele de socializare. Evitati sa aveti o viziune pesimista asupra viitorului.

Fecioara Cum v-ati simti daca nu ati mai avea termene limita de indeplinit? Usurati sau anxiosi? Imaginati-va o lume in care puteti sa includeti in program doar activitatile care va fac placere. Folositi-va de retrogradarea lui Marte pentru a va reseta angajamentele profesionale, pentru ca oamenii va privesc ca pe niste exemple de eficienta.

Balanta Marte retrogradeaza prin sistemele voastre de valori, va pune la incercare capacitatea de a va scrie scenariul vietii. Poate fi momentul potrivit acum sa va verificati sistemul intern de valori, etica, conceptiile de viata. Dupa ce veti obtine o claritate mai mare, veti deveni mai puternici.

Scorpion Marte, mai vechiul vostru guvernator, va va ajuta sa va indreptati atentia asuma convingerilor voastre secrete, profunde. Veti avea sansa cosmica sa eliminati blocajele legate de bani si valoarea personala.

Sagetator A venit momentul sa va reevaluati parteneriatele. Aveti tendinta sa va imitati unii pe altii, sau fiecare isi exprima puternic individualitatea? Cat de uniti si egali sunteti in cuplul sau parteneriatul vostru si cum este fluxul de energie care circula intre voi? Daca exista dezechilibre, ar trebui sa le corectati.

Capricorn Aceasta retrogradare a planetei actiunii va va ajuta sa va dati seama cat de mult tineti la persoana proprie. Asta se refera la minte, corp si spirit. Ati putea aborda obiceiuri, rutine care sa contribuie la sanatatea voastra mintala. La serviciu activitatile s-ar putea derula intr-un ritm mai lent.

Varsator Ce visati in copilarie sa deveniti cand veti fi mari? Permiteti ca retrogradarea lui Marte in Gemeni sa va readuca in copilarie, cand viata era mai simpla si nu existau obstacole in calea obiectivelor voastre. Acest exercitiu va poate reconecta la o stare de bucurie pura.

Pesti Retrogradarea lui Marte in casa caminului poate avea un efect de raceala, de distantare, cu efecte negative asupra comunicarii si relatiilor intre membrii familiei, Puteti contracara aceasta energie negativa prin organizarea unor seri placute, fie intre voi, fie prin invitarea unor prieteni apropiati. Mentinerea unei atmosfere placute, pozitive, va fi importanta.

Sursa: tarotexpert.ro