MERCUR a intrat in BERBEC pana pe 9 aprilie. Cum sunt influentate zodiile de acest eveniment astral.

447

Mercur, planeta comunicarii si gandirii, a intrat pe data de 27 martie in zodia Berbec, pe care o va tranzita pana pe 9 aprilie.

Vom ajunge cu totii direct in punctul in care Mercurul mental este intr-un Berbec asertiv! Berbecul nu asteapta pe nimeni, asa ca acest tranzit este un moment in care mintea noastra poate deveni putin (sau mult) mai agitata si nerabdatoare. Nu vom sta pe loc si nu ne vom gandi prea mult la ce a fost deja infaptuit. Vom dori sa trecem mai departe la urmatorul pas.

Mercur in Berbec este, de asemenea, grozav pentru a deschide liniile de comunicare si pentru a ne oferi incurajarea de care avem nevoie pentru a spune exact ceea ce gandim si simtim. Deoarece Berbecul este semnul pentru „eu!”, vom avea incredere sa ne spunem parerea. Cu toate acestea, dorinta noastra de a spune exact ceea ce gandim ar putea deveni o problema atunci cand sunt necesare cooperarea, compromisul si chiar sensibilitatea.

Cum este influentata fiecare zodie de tranzitul Mercur in Berbec 2022

Berbec Veti lupta sa deveniti cei mai buni, incepeti o noua calatorie. Veti fi vocali, deschisi, veti spune in mod direct ceea ce doriti si ceea ce ganditi.

Taur Intuitie mare si o capacitate extraordinara de intelegere a situatiilor. Sentimentele vor fi ascunse, nu va va fi usor sa spuneti ce ganditi.

Gemeni O perioada de comunicare efervescenta cu prietenii, precum si in cadrul grupurilor si al asociatiilor. Veti face planuri inteligente, de perspectiva.

Rac Mercur va sustine in saptamanile urmatoare comunicarea publica si sociala, avand un efect benefic asupra carierei. Veti avea mai mult curaj si mai multe idei indraznete, dar rabdarea va fi limitata.

Leu Creste interesul pentru educatie, acumularea de cunostinte si extinderea orizonturilor. Veti studia cu placere, dar nu din obligatie ci din dorinta de a sti mai multe. Posibile contacte cu strainatatea.

Fecioara Cunoasteti valoarea si forta cuvintelor. Veti fi foarte sensibili, interiorizati si veti sti ceea ce gandesc oamenii despre voi. Spiritul comercial va fi in crestere.

Balanta Veti discuta si veti dezbate cu mare placere, dar va fi dificil sa luati decizii pentru ca veti oscila intre solutii. Comunicarea cu partenerul de viata sau cu partenerul profesional va fi rapida, intensa, uneori aprinsa.

Scorpion Veti tine seama de toate detaliile, pa care altii din jurul vostru le ignora. Mintea voastra va fi mereu in priza, ceea ce v-ar putea da o stare de agitatie sau de stres.

Sagetator In urmatoarea perioada veti dori sa va exprimati in mod creativ, oral sau prin intermediul scrisului. Veti fi vorbareti, amuzanti si prietenosi. In dragoste veti avea nevoie de comunicare intelectuala.

Capricorn Gandirea voastra ar putea deveni cam subiectiva sau partinitoare. Unii dintre voi vor dori sa lucreze de acasa sau sa intretina o atmosfera placuta, vesela in cadrul familiei.

Varsator Veti deveni mai interesati de discutii, de schimburile de idei, veti dori sa fiti la curent cu toate stirile si informatiile. Interesele voastre vor fi mai numeroase. Veti fi insa mai putin concentrati pe ceea ce faceti si mai repeziti.

Pesti Gandirea voastra va fi rapida, logica si practica. Veti fi inclinati sa faceti speculatii financiare fara sa va ganditi la riscuri, sau sa prindeti ocaziile din zbor.

Sursa:
tarotexpert.ro
tarot.com