Horoscop SPECIAL: Mercur in Gemeni. Descopera ce te asteapta in perioada 11-27 iunie

220

Mercur va incepe sa tranziteze semnul Gemeni pe data de 11 iunie. Aceasta miscare va dura pana pe 27 iunie.

Mercur este legat de comunicare, gandire, invatamant si modul cum ne exprimam. In semnul Gemeni, Mercur este intr-o stare de bine si putem observa o imbunatatire semnificativa a abilitatilor de comunicare, precum si o dorinta de a-i face pe ceilalti fericiti. Acest tranzit ne invita sa exploram idei noi, sa avem conversatii sincere si profunde cu oamenii din jurul nostru si sa imbratisam puterea vorbelor.

Iata influenta acestui tranzit pentru fiecare zodie:

Berbec Energie mintala, spirit de initiativa, relatii publice favorabile, comunicare buna cu rudele si anturajul apropiat. Capacitate buna de invatare.

Taur Va concentrati pe problemele financiare, aveti sansa incheierii unor contracte avantajoase. Gandirea voastra va fi mai flexibila, astfel ca veti avea o capacitate mai mare de a profita de oportunitatile care vor aparea.

Gemeni Mercur se va afla chiar in semnul vostru, trebuie sa profitati de ajutorul lui pentru a va dezvolta viata sociala si a va transmite mai bine ideile.

Rac Interiorizare, planuri ascunse. Veti gandi, analiza, dar nu veti spune inca celorlalti ce puneti la cale. Unele persoane ar putea sa va vorbeasca de ru pe la spate, atentia la prietenii falsi.

Leu O perioada sociala efervescenta. Sunt favorizate intilnirile cu prietenii, acctivitatile din cadrul organizatiilor. Optimismul va fi in crestere.

Fecioara Capacitate buna de convingere si de transmitere a ideilor, care va contribui la imaginea voastra publica si la succesul in cariera.

Balanta Talentul vostru oratoric va fi remarcat, mai ales daca activati in domeniul educatiei si al justitiei. Sunt favorizate si comunicarea la distanta, prin intermediul mijloacelor electronice.

Scorpion Comunicarea buna va contribui imbunatatirea relatiilor intime. Mercur va aduce si un spirit speculativ si tentatia de a cheltui sub impulsul momentului.

Sagetator Relatiile de cuplu si cele profesionale vor avea de castigat de pe urma tranzitului lui Mercur in Gemeni. Conflictele se vor aplana, datorita comunicarii veti ajunge la solutii creative.

Capricorn Mercur in Gemeni va sustine colaborarile profesionale, activitatile din servicii si vanzari, tot ceea ce are legatura cu comunicare si schimburile.

Varsator Flirturile vor fi la ordinea zilei, sun posibile mici aventuri, dar relatiile respective nu vor tine. Comunicarea cu copiii va fi foarte buna, veti avea activitati comune, placute, distractive.

Pesti Urmatoarele saptamani vor aduce relatii bune in familie, veti discuta si veti vorbi mai mult, veti face planuri, veti fi mai agitati decat de obicei.

Sursa: tarotexpert.ro