MERCUR in LEU. Un tranzit de bun augur, cu vesti bune pentru majoritatea nativilor. Iata cum va fi afectata fiecare zodie

68

Planeta Mercur intra in zodia Leu pe 2 iulie si va sta aici pana pe 25 iulie 2024.

Leului ii place comunicarea directa, iar acest lucru se va vedea in timpul tranzitului planetei Mercur prin acest semn fierbinte. Daca am avut ceva in minte dar nu am indraznit sa spunem, pana la sfarsitul lunii iulie vom avea in sfarsit curajul sa o facem. Trebuie sa fim totusi precauti, pentru ca Mercur este iute, iar Leul expresiv, asa ca vorbele ar putea sa fie pe masura!

Mercur in Leu ne ofera ocazia sa stralucim. Leul este unul dintre semnele cele mai amuzante si care ies puternic in evidenta, asa ca in urmatoarea perioada ne putem astepta la mai multe glume si buna dispozitie, la mai multa socializare. Vom iesi mai mult in evidenta, vom fi mai personali si mai expresivi.

Efectele resimtite de zodii

Berbecii sunt predispusi la a se certa cu cei din jur din motive financiare. Depasesc anumite obstacole cu chiu, cu vai si sunt extrem de intransigenti cand vine vorba de apararea imaginii lor.

Taurii nu sunt nici ei cei mai calmi din lume. Vor fi pusi in situatii incordate. Tensiunea va fi la tot pasul.

Gemenii trebuie sa aiba discutii serioase cu oamenii de care se inconjoara zi de zi. Unele lucruri nu mai pot fi trecute cu vederea.

Racii stau bine la toate capitolele. Trebuie doar sa fie ceva mai atenti la cum se pozitioneaza fata de problemele celorlalti.

Leii sunt dispusi sa ierte anumite greseli facute de prieteni sau rude. Sunt pe pace.

Fecioarele isi stabilesc noi prioritati si vor sa faca o schimbare uriasa in viata lor. Nu este exclus sa se mute in alta casa ori chiar in alta tara.

Balantele poarta si ele discutii interesante prin care se lamuresc cu privire la viata lor sentimentala si deciziile pe care trebuie sa le ia.

Scorpionii nu sunt cea mai buna companie. Fenomenul din 2 iulie ii pune in dificultate mai ales daca sunt nevoiti sa se adreseze publicului.

Sagetatorii au tot felul de regrete, insa incep sa vada si partea plina a paharului. Reusesc sa realizeze ca unele lucruri nu sunt chiar atat de tragice pe cat par.

Capricornii muncesc mult si sunt recompensati pentru eforturile pe care le depun. Intra in atentia celor din jur cu succesele lor.

Varsatorii petrec de dimineata pana seara. Sunt in forma maxima si profita din plin de efectele fenomenului din 2 iulie.

Pestii fac promisiuni si se implica in anumite activitati prin care ii pot ajuta pe cei din jur. Devin extrem de saritori si de implicati pentru familie.