HOROSCOP SPECIAL: Mercur isi reia mersul direct in Fecioara. Nativii primesc raspunsuri si clarificari

123

Pe 15 septembrie Mercur isi reia mersul direct prin zodia Fecioara. Mintea ni se limpezeste si gasim un sens chiar si provocarilor cu care ne-am confruntat in ultimele saptamani. Este posibil sa primim raspunsul pe care il asteptam de multa vreme si care ne aduce solutii la unele probleme pe care nu le-am putut gestiona pana acum.

Aceasta schimbare astrala are un impact semnificativ asupra modului in care gandim, comunicam si luam decizii.

Iata cum sunt influentati nativii de acest eveniment astral:

Berbec Pentru Berbeci, Mercur direct in Fecioara aduce claritate in ceea ce priveste responsabilitatile lor de la locul de munca. Veti primi raspunsuri la intrebarile legate de proiectele in curs si veti putea face planuri mai solide pentru viitor. Este momentul potrivit pentru a va organiza si a va concentra pe indeplinirea obiectivelor profesionale.

Taur Taurii pot beneficia de pe urma lui Mercur direct in ceea ce priveste relatiile personale. Comunicarea cu cei dragi va deveni mai clara si mai eficienta, ceea ce poate ajuta la rezolvarea neintelegerilor din trecut. Este momentul potrivit pentru a va exprima sentimentele si a clarifica orice ambiguitati.

Gemeni Pentru Gemeni, Mercur direct in Fecioara aduce claritate in ceea ce priveste sanatatea si rutina zilnica. Veti gasi solutii pentru a va imbunatati bunastarea si veti putea sa va organizati mai bine timpul. Este momentul potrivit pentru a va concentra pe dezvoltarea personala si pe adoptarea unor obiceiuri sanatoase.

Rac Tranzitul direct al lui Mercur direct in Fecioara poate aduce claritate in ceea ce priveste proiectele creative si relatiile romantice. Veti gasi solutii creative la problemele artistice si veti putea comunica mai eficient cu partenerul de viata. Este momentul potrivit pentru a va exprima pasiunile si pentru a va urma visurile.

Leu Leii pot primi clarificari in ceea ce priveste aspectele legate de casa si familie. Este momentul potrivit pentru a rezolva problemele legate de locuinta sau pentru a face planuri pentru renovari. Comunicarea cu membrii familiei va deveni mai usoara, ceea ce poate ajuta la rezolvarea conflictelor.

Fecioara Pentru Fecioare, acesta este un moment important, deoarece Mercur isi reia mersul direct in propria zodie. Veti primi clarificari asupra planurilor si obiectivelor personale. Este momentul potrivit pentru a va face planuri de viitor si pentru a va exprima gandurile si ideile cu incredere.

Balanta Balantele pot primi clarificari in ceea ce priveste comunicarea si relatiile cu cei din jur. Veti putea sa va exprimati mai eficient si sa clarificati orice neintelegeri. Este momentul potrivit pentru a face noi conexiuni si pentru a comunica deschis cu ceilalti.

Scorpion Pentru Scorpioni, Mercur direct in Fecioara aduce claritate in ceea ce priveste finantele si resursele personale. Veti putea sa va gestionati mai bine banii si sa faceti planuri pentru viitor. Este momentul potrivit pentru a va concentra pe dezvoltarea financiara si pe investitii.

Sagetator Sagetatorii pot primi clarificari in ceea ce priveste cariera si obiectivele profesionale. Veti putea sa va faceti planuri mai solide pentru avansarea in cariera si veti primi raspunsuri la intrebarile legate de directia voastra profesionala. Este momentul potrivit pentru a va concentra pe obiectivele profesionale.

Capricorn Tranzitul direct al planetei Mercur direct in Fecioara poate aduce claritate in ceea ce priveste relatiile si parteneriatele. Veti putea sa comunicati mai eficient cu partenerii de afaceri si sa clarificati orice neintelegeri. Este momentul potrivit pentru a face planuri si acorduri solide.

Varsator Odata cu revenirea lui Mercur in mers direct in semnul Fecioarei, nativii din Varsator pot primi raspunsuri si clarificari asupra unor idei sau proiecte pe care le-au considerat indraznete sau neconventionale. Este momentul potrivit pentru a pune in aplicare aceste idei si pentru a le comunica celorlalti intr-un mod mai concret si eficient. Mercur in Fecioara ii ajuta sa-si aduca viziunile in realitate si sa fie mai organizati in procesul lor de gandire.

Pesti Acesti nativi pot primi raspunsuri si clarificari in ceea ce priveste relatiile lor. Mercur in Fecioara promoveaza comunicarea deschisa si sincera in relatii, iar Pestii pot beneficia de pe urma acestei influente pentru a rezolva neintelegerile din relatiile lor. Este momentul potrivit pentru a-si exprima sentimentele si pentru a se conecta mai profund cu cei dragi. Mercur in Fecioara ii ajuta sa fie mai atenti la detalii si sa comunice intr-un mod practic si eficient.