Mercur în mers direct prin Gemeni încă o săptămână. Iată cum vor fi afectate zodiile.

284

Până pe 11 iulie Mercur este mișcare directă în Gemeni. Apoi, planeta va intra in Rac, unde va poposi pana pe 28 iulie. 

Mercur în Gemeni este extrem de jucăuș, amator de flirt, curios, agil. Dar poate fi și indiscret și distrat. Cuvintele și informațiile se dezleagă mult mai ușor acum, iar planurile, proiectele și obiectivele pe care le-am revizuit, reanalizat, reevaluat încep să capete un nou sens. Este important să rămânem în poziția de observator, să verificăm informațiile primite de 2 ori înainte de lua o decizie, să ne asigurăm că ne-am făcut bine înțeleși în interacțiunea cu ceilalți și nu în ultimul rând să acordăm o atenție majoră ofertelor/propunerilor primite.

Berbec

Aveți grijă să nu expuneți sentimente impulsive sau comportamente explozive cu cei din jurul vostru, acțiuni sau cuvinte care pot răni sau supăra oamenii cu care sunteți prieteni sau cu care vă înconjurați. Dacă nu sunteți atenți la ceea ce spuneți, atunci există o mare probabilitate de a crea o dramă inutilă cu cei la care țineți. Alegeți în schimb să vă folosiți cuvintele cu înțelepciune, cu bunătate și o să fie bine.

Taur

Vă surprinde faptul că în această perioadă socializați și flirtați mai mult decât de obicei, îmbrățișând sentimentele și dorințele voastre senzuale, tandre sau chiar și ascunse în adâncul vostru. În loc să vă rețineți nevoia de afecțiune, lăsați acest aspect și aceste emoții să fie cunoscute. Atâta timp cât vorbiți din inimă, atunci veți putea răspândi și primi iubirea.

Gemeni

În sfârșit vă gândiți mai mult la voi și vă spuneți ce aveți în minte și în suflet, pentru ca lumea să vă audă. Vestea bună este că toată lumea ascultă în cele din urmă. Nimeni nu vă va ignora și nu veți rămâne neauziți sau neînțeleși. De fapt, acestea vă oferă oportunitatea și motivația de a-vă face cunoscute toate gândurile. Lumea este a voastră acum, profitați de tot ce vă înconjoară și nu dați înapoi.

Rac

Secretele celorlalți sunt total sigure cu voi în acest moment, deoarece folosiți discreția și emanați un sentiment de siguranță, pentru a fi un confident loial pentru cei din jurul vostru. Avertismentul este că există o întorsătură în acest sens, ceea ce înseamnă că nu sunteți dispus să vă împărtășiți sentimentele în mod deschis. Aveți și gânduri ascunse, pe care nu le împărtășiți celorlalți, aspect la care ar trebui să meditați, astfel încât să existe un echilibru.

Leu

În acest moment, sunteți mai puțin egoiști ca niciodată. Aceasta înseamnă că vă acordați timp, energie și gânduri eforturilor umanitare și caritabile sau prietenilor. Pledarea pentru oameni va veni natural pentru voi, deoarece aveți o inimă mare, cu multă dragoste de oferit celorlalți. Deschideți-vă inima și alegeți să faceți tot ce vă împlinește și vă aduce fericire.

Fecioară

Discutarea viselor profesionale vă poate duce cariera la noi limite și înălțimi. O dată ce alegeți să spuneți superiorilor despre planurile pe care le aveți pentru viitor, aceștia vor dori să vă ajute, să realizați planurile viziunile pe care v-ați dorit întotdeauna să le atingeți. Apoi, puteți manifesta succesul profesional, abundența și prosperitatea. Aveți încredere în tot ce vă așteaptă.

Balanță

Vă este „foame” de cunoștințe în acest moment, ceea ce înseamnă că mintea voastră curioasă vrea să exploreze noi subiecte și filozofii. Evoluați și vă deschideți palatul intelectual, permițându-vă să căutați și să primiți informații interesante, care vă vor ajuta să deveniți ceea ce vă doriți acum, o persoană foarte capabilă și inteligentă. Deschideți-vă mintea!

Scorpion

Ca de obicei, investigați problemele pentru a ajunge la capătul lucrurilor, aspect care vă definește ca fiind adevăratul Scorpion care sunteți. Acest lucru poate crea conflicte cu ceilalți, deoarece primiți informații și aspecte pe care alții nu doresc neapărat să le împărtășească cu voi, despre ei înșiși. Lăsați-vă intuiția să vă ghideze spre înțelegerea situațiilor și a relațiilor și o să fie bine.

Săgetător

Este cu adevărat cunoscut faptul că vă place o dezbatere bună, însă limita subțire dintre argumentativ și ce nu este serios, va fi testată în această perioadă. Înainte de a lua o conversație la nivelul următor și a începe lupta, asigurați-vă că doriți să purtați o discuție intensă și directă, care va fi constructivă. Abordați situația cu calm și toate se vor încheia cu succes.

Capricorn

Tensiunile cu colegii pot fi expuse în această perioadă, făcându-vă să vă întrebați în cine puteți avea încredere la locul de muncă. Împărtășiți noile viziuni profesionale pe care le aveți pentru echipă în timpul întâlnirii de dimineață de la birou, înainte ca acestea să le fure și să le folosească ca pe ale lor, ceea ce se poate întâmpla dacă nu sunteți vocal. Fiți vigilenți și aveți grijă în cine vă încredeți.

Vărsător

Dacă vă gândiți să anunțați pe cineva special din viața voastră, cât de mult vă pasă, atunci acesta este momentul perfect pentru a vă face cunoscute sentimentele pe care le aveți. Nu fiți timizi în a vă reține sentimentele, ci alegeți să vă deschideți. Acestea vor întâmpina gândurile tale minunate cu tandrețe și cu inima și brațele deschise.

Pești

Nu sunteți dornici să vă sporiți planurile pentru viitor în acest moment, dar sunteți deschiși să auziți ideile pe care vi le sugerează cei din jurul vostru. Ascultați cuvintele lor și încercați să luați aceste sfaturi la inimă, pentru că vă vor ajuta. S-ar putea să vă placă unele dintre ideile lor și să vă gândiți să le folosiți la timp, ceea ce vă va aduce beneficii.

Sursă articol: ce-spun-astrele.ro