MERCUR a luat o turnura RETROGRADA. Ce vor avea de infruntat zodiile.

567

Despre tranzitul direct al planetei Mercur in Balanta am vorbit AICI. Din 10 septembrie, Mercur devine retrograd; in Balanta pana pe 23 septembrie, apoi se va muta in Fecioara, unde isi va continua tranzitul retrograd pana pe data de 2 octombrie.

Perioada in care Mercur este retrograd in Balanta nu este deloc una nefasta, ci din contra, pe termen lung ea ne aduce beneficii. Desi in aceasta perioada putem simti ca lucrurile se misca mai anevoie sau mai lent decat ne-am dori, ca suntem poate confuzi in privinta anumitor decizii sau nu ne putem hotari intre alternativele disponibile, este minunat si bine-venit sa facem un pas in spate si sa vedem lucrurile dintr-o perspectiva mai ampla.

Fiindca Balanta este o zodie care guverneaza emotiile, parteneriatele si relatiile de orice natura, Mercur retrograd chiar in acest semn poate veni la pachet cu reconsiderarea anumitor atitudini mai vechi fata de anumite relatii si persoane din trecutul nostru.

Odata cu mutarea lui Mercur retrograd din Balanta in Fecioara , vom deveni un pic mai rationali, mai lucizi si mai analitici si atunci cand ne vom uita in urma, vom realiza ca am luat cele mai bune decizii pentru noi cu toata cunoasterea pe care am avut-o in acel moment din trecut. Este bine ca in perioada cu Mercur retrograd in Fecioara sa incercam sa fim mai intelegatori si mai toleranti, mai atenti la indeplinirea propriilor nevoi.

Mercur retrograd in Balanta si apoi in Fecioara, ne da un ragaz sa ne gandim mai bine la ceea ce vrem sa facem pe viitor. Multi dintre noi vor avea sansa sa se intereseze de o cariera noua, de cursuri profesionale si noi posibilitati de avansare.

Sa vedem cum este influentata fiecare zodie:

Berbec Mercur se intoarce din casa a 7-a a relatiilor in casa a 6-a a muncii, deci sectorul relational si cel al muncii vor fi luate in vizor. Poate ca ai gresit si acolo si acolo. Poate ca trebuie sa mai muncesti in ambele directii. Nu lua decizii de a intra intr-o relatie, nici decizii de a pleca de la munca. Nu te grabi cu niciun fel de decizie pana la finalul lunii octombrie.

Taur Mercur se intoarce din casa a 6-a a rutinei, a lucrului, in casa a 5-a a copilului, a bucuriei. E posibil sa va confruntati cu decizii legate de copii. Sa vorbiti, sa aranjati, sa fie putin stresant. Pe de alta parte, undeva nu ati fost seriosi, nici sinceri cu voi. Ati facut ce a vrut societatea, sau ce au zis ceilalti. E momentul sa va ascultati copilul interior si sa vedeti ce puteti face pentru a repara.

Gemeni Mercur retrograd va reveni in casa a 4-a, a familiei. Apar tot felul de cheltuieli neasteptate acolo, nu prea intelegeti ce se intampla. Apar tot felul de vesti la care nu v-ati fi gandit. Va intalniti cu anumiti membri ai familiei. Totodata, va loviti de necesitatea de a repara anumite obiecte, apar intarzieri, amanari.

Rac Retrogradarea lui Mercur din casa a 4-a in casa a 3-a va pune pe drumuri: drumuri pentru cei dragi, drumuri si placute si neplacute. E posibil sa fie nevoie sa rezolvati anumite probleme. Veti avea discutii cu persoane din familie, in special cu fratii si surorile. E o perioada buna pentru a studia, va ajuta sa gasiti solutii.

Leu Mercur retrograd merge in casa a 2-a si va da resursele peste cap. O sa stati si o sa adunati si o sa scadeti si impartiti si nu stiti de unde sa luati, unde sa puneti. Chiar daca economisiti, o sa faceti alte cheltuieli. Oamenii din jur s-ar putea sa vina cu solutii, sa vi se ofere informatii, ascultati-i. Va ies lucrurile pana la urma.

Fecioara Mercur retrograd se va intoarce in semnul vostru. Astrologul Daniela Simulescu va recomanda ca intre 10 septembrie si 2 octombrie sa luati decizii cu impact, mai ales acolo unde nu mai merge. Atingeti o limita si constientizati ca trebuie sa schimbati ceva. Mai degraba sa va ganditi la binele vostru. Vor fi decizii legate de propriul comportament, de propriile idei.

Balanta Cu Mercur retrograd in casa a 12-a nu va fi foarte confortabil, probabil ca veti avea un somn agitat. Mercur va readuce oameni din trecut, proiecte din trecut. Aglomeratie, proiecte date peste cap, amanari. Mare atentie la sanatate! Daca primiti un diagnostic, reverificati-l. Poate ca ati ignorat anumite simptome, nu mai amanati, mergeti la medic.

Scorpion Cu Mercur retrograd intrand in casa a 11-a este vorba despre cercul de prieteni. Vedeti cu ce prieteni pierdeti timpul. Daca va provoaca, daca va supara, daca va enerveaza. Aveti grija la prietenii care nu fac decat sa va aprobe. Mai bine gasiti unii care chiar sa va dea sfaturi utile. E bine sa aveti si oameni care sa va provoace. E vorba de impacare cu voi insiva, luati lucrurile asa cum sunt si nu va mai victimizati.

Sagetator Cu Mercur retrograd in casa a 10-a, unele decizii profesionale revin. Poate ca vi s-a spus ca o sa fiti promovati si nu se intampla. Poate ar fi bine sa va duceti sa intrebati. Nu credeti orice promisiune care vi se face in aceasta perioada cu Mercur retrograd. Daca vreti sa schimbati locul de munca, s-ar putea sa va aruncati degeaba si sa nu va convina. Nu va grabiti cu procesul de angajare.

Capricorn E cazul sa testati piata, mai ales ca la serviciu lucrurile nu mai merg asa cum doriti. Trebuie sa va ganditi daca nu cumva doriti o alta functie. Intrebati, cititi, verificati, depuneti-va CV-urile. Incercati sa va reconectati cu anumiti oameni. Calatoriile sunt interesante pentru voi, avand in vedere retrogradarea lui Mercur in casa a 9-a.

Varsator Mercur retrograd in casa a 8-a vorbeste din nou despre bani. Mosteniri, negocieri, dar si cheltuieli, ajustari, alte taxe, alte impozite. Depindeti financiar de anumiti oameni si orice faceti, parca nu va ies lucrurile. Nu va grabiti sa luati un imprumut in aceasta perioada.

Pesti Mercur retrogradeaza in casa a 7-a. Apar cheltuieli pe care le faceti alaturi de partener. Sunt multi bani dati in legatura cu partenerul. Vine cu tot felul de razgandiri. Ma despart, nu ma despart. Plec, nu plec. Revin oameni din viata voastra, revin parteneri din trecut.

Sursa: astrosens.ro