Încă o săptămână de Mercur retrograd în Gemeni. PATRU zodii sunt cele mai afectate.

356

Mercur retrograd si-a inceput mersul inapoi prin Gemeni in data de 29 mai si va dura pana pe 22 iunie. Inca o saptamana zodiile vor fi confuze, lucrurile nu se vor sincroniza si vor fi probleme de comunicare. Fiecare va experimenta retrogradarea într-un mod unic, în funcție de modul în care interacționează planetele din harta astrologică personală.

Berbec

Răbdarea nu este punctul forte al unui Berbec, prin urmare această retrogradare te va pune la încercare. Vei fi mai confuz în comunicare, în interacțiunile zilnice și în deplasările scurte, dar soluția este să nu vă grăbiți. S-ar putea să depui eforturi și lucrurile tot să iasă greșit ori mesajele să fie interpretate greșit, deci acordă mai mult timp pentru a te asigura că îți sunt clare. Vor fi întârzieri, blocaje, probleme tehnice. Verifică informațiile de mai multe ori și acordă-ți mai mult timp pentru a înțelege care sunt obstacolele.

Leu 

Această retrogradare lovește partea din astrograma ta care guvernează prietenii, colaborarea și comunitatea, așa că va trebui să fii foarte atent pentru a evita dramatismul în viața ta socială. Va fi ușor să faci greșeli de comunicare cu colegii tăi, iar proiectele de grup de la locul de muncă ar putea suferi și de confuzii. Pe deasupra, planeta Marte, orientată spre acțiune, intră în semnul tău la mijlocul acestei retrogradări, ceea ce te-ar putea face mai nerăbdător. Provocarea ta este să reziști dorinței de a-ți consolida planurile mari de vară cu prietenii tăi sau de a lua decizii majore cu privire la viața ta profesională. Ia lucrurile încet și ai încredere că ritmul va crește la sfârșitul lunii iunie.

Fecioara

Dacă este dezordine la locul de muncă, nu-ți face griji. Mercur retrograd afectează casa carierei și vieții publice. Din acest motiv, s-ar putea să te lupți pentru a progresa profesional. Toate acestea sunt agravate și de faptul că Neptun, planeta iluziei și fanteziei, formează o cuadratură cu Mercur, care trage dinamica relației tale în confuzia care îți afectează comunicarea, programarea și logistica la servicu. Folosește acest timp pentru a te ocupa de proiecte vechi în loc să începi altele noi și să te organizezi astfel încât să fii gata să o iei de la capăt la sfârșitul retrogradării.

Sagetator

Simți puternic confuziile retrogradării în relațiile tale, ceea ce ar putea genera o confuzie majoră cu privire la angajamentele pe care vrei să le iei în dragoste. Fă un efort conștient pentru a fi sincer cu partenerul tău și încearcă să nu citești printre rânduri și nu face presupuneri despre sentimentele altor oameni. Vor fi niște schimbări dar nu face vreo mișcare rapidă. Este mai bine să-ți păstrezi inima deschisă și să vezi cum se desfășoară lucrurile.

 

Sursa foto: Daily Express
Sursa articol: jurnalul.ro