ASTROLOGIE: Mercur reintra in Balanta. Un tranzit de bun augur, cu vesti bune pentru majoritatea zodiilor.

285

Pe 11 octombrie Mercur isi incepe tranzitul in zodia Balanta, semn pe care il va traversa pana pe data de 29 octombrie. Mercur reprezinta modul in care comunici. Planeta guverneaza latura ta intelectuala si modurile in care vorbesti, scrii si asculti. In Balanta, semnul relatiilor, vibratiile lui Mercur te sprijina sa fii un ascultator mai activ si iti faciliteaza cooperarea si raporturile cu ceilalti. Cu Mercur in Balanta, lumea este mai dispusa sa discute, sa negocieze, sa indrepte lucrurile, sa gaseasca o solutie in care toate partile au de castigat.

Sa vedem cum este influentata fiecare zodie:

Berbec Comunicarea va trece pe primul, plan, asa ca veti avea sansa sa discutati cu partenerul de viata sau profesional si sa aplantati problemele cu care v-ati confruntat in ultima perioada. O perioada luminoasa, in care veti fi sociabili si placuti. Sunt favorizate negocierile si parteneriate.

Taur Mercur in Balanta va sustine la serviciu, unde va veti intelege bine cu colegii. Veti juca rolul de mediatori in eventualele conflicte, pentru ca veti avea nevoie de o atmosfera placuta, armonioasa. In cazul negocierilor veti gasi cuvintele potrivite pentru a ajunge la o intelegere.

Gemeni O perioada favorabila relatiilor de dragoste, veti pune pret nu doar pe atractia fizica ci si pe comunicarea verbala, pe schimbul de idei. Este posibil sa flirtati, sa apara in viata voastra o persoana noua, care va va atrage datorita inteligentei. De asemenea, Mercur va sustine in tot ce are legatura cu educatia si acumularea de cunostinte. Veti fi creativi si ingeniosi, plini de energie mentala.

Rac Relatii armonioase in familie, inclusiv cu parintii. Comunicarea va va da sansa sa dezbateti si sa gasiti solutii. Atmosfera va fi placuta, interesanta, dinamica. Posibile drumuri, calatorii de familie. Pot avea loc discutii sau negocieri referitoare la proprietatile familiei.

Leu Mercur in Balanta va sustine in cazul vostru relatiile publice, comunicarea scrisa sau verbala. Este posibil sa calatoriti mai mult ca de obicei, dar drumurile vor fi pe distante scurte sau medii. Relatiile cu fratii, verii, vecinii sau alte persoane din anturajul apropiat vor fi armonioase, iar voi veti avea grija sa aplanati eventualele conflicte.

Fecioara Acest tranzit va ajuta in rezolvarea unor probleme financiare si in investitii. Veti avea inteligenta speculativa si veti putea prinde ocaziile din zbor. De asemenea, sunt favorizate negocierile legate de salariu, de vanzari, tranzactii comerciale si pentru incheierea unor contracte.

Balanta O perioada in care atractivitatea voastra va fi in crestere, veti fi placuti, amuzanti, interesanti, oamenii vor gravita in jurul vostru. Veti dori sa mediati conflictele, asperitatile care apar in relatiile personale sau profesionale, pentru ca va fi important pentru voi sa creati o atmosfera placuta. In plus, creativitatea voastra va fi in crestere.

Scorpion Interiorizare si introspectie. Preferati o atmosfera privata, linistita, departe de agitatia lumii. Gandurile voastre se vor indrepta spre voi insiva si veti evita sa va exprimati sentimentele, pentru a nu da dovada de slabiciune. In schimb, activitatea mentala va fi intensa. Evitati pesimismul si sa va faceti prea mult griji.

Sagetator Activitati intense, dinamism, energie maxima. Ideile si comunicarea vor fi rapide, nu veti sta prea mult pe ganduri. Comunicarea la nivel spiritual, intelectual va fi mai importanta decat romantismul. Asta nu inseamna ca nu veti putea sa cunoasteti oameni noi, dar libertatea personala va fi primordiala.

Capricorn Mercur va ajuta in special in afirmarea personala, in prestigiul social si in cariera. Buna capacitate de comunicare va fi un atuu atunci cand veti dori sa va impuneti ideile si sa va promovati proiectele. Pragmatismul Capricornului cuplat cu talentul de negociator al lui Mercur in Balanta va va conferi inteligenta si flexibilitatea necesare sa va impuneti planurile cu succes.

Varsator Pentru Varsator, Mercur in Balanta va sustine proiectele legate de educatia superioara, justitie si dreptate sociala, precum si cele din domeniul spiritualitati. De asemenea, sun posibile calatorii in strainatate, sau comunicarea scrisa si verbala in probleme legate de strainatate.

Pesti Pot iesi la iveala secrete, lucruri ascunse, Mercur se va concentra in cazul vostru pe lucrurile nestiute, intunecate. Atentie la tendinta de manipulare prin puterea mintii pe care o veti primi din partea lui Mercur. La polul opus, s-ar putea sa deveniti cam banuitori fata de partenerul vostru.

Sursa: tarotexpert.ro