MERCUR tranziteaza zodia BALANTA timp de o luna. Ce surprize si ce schimbari sa astepte fiecare zodie?

506

Incepand cu data de 26 august 2022, Mercur intra in zodia Balanta, pana pe data de 23 septembrie. De precizat faptul ca pana pe data de 9 septembrie, Mercur va fi in tranzit direct prin Balanta, apoi va capata o directie retrograda.

In timp ce Mercur este un simbol al logicii si al intelectualitatii, Balanta este guvernata de Venus si reprezinta dragostea, stabilitatea, echilibrul si securitatea. Intalnirea acestor elemente extrem de calme si de admirabile ne influenteaza viata. Vorbim despre un tranzit diplomat, fermecator, manierat si simpatic. Comunicarea va fi mai corecta si concreta ca niciodata, deoarece vom purta discutii semnificative si concise. Stilul nostru de comunicare va capata un ton mai prietenos, mai binevoitor in timpul trecerii lui Mercur prin Balanta. Cand Mercur isi va incepe tranzitul in Balanta zodiile vor fi diplomate si creative. Nativii din zodiac cauta solutii pentru a negocia lucrurile in favoarea lor.

Sa vedem cum este influentata fiecare zodie:

Berbec Comunicarea va trece pe primul, plan, asa ca veti avea sansa sa discutati cu partenerul de viata sau profesional si sa aplantati problemele cu care v-ati confruntat in ultima perioada. O perioada luminoasa, in care veti fi sociabili si placuti. Sunt favorizate negocierile si parteneriate.

Taur Mercur in Balanta va sustine la serviciu, unde va veti intelege bine cu colegii. Veti juca rolul de mediatori in eventualele conflicte, pentru ca veti avea nevoie de o atmosfera placuta, armonioasa. In cazul negocierilor veti gasi cuvintele potrivite pentru a ajunge la o intelegere.

Gemeni O perioada favorabila relatiilor de dragoste, veti pune pret nu doar pe atractia fizica ci si pe comunicarea verbala, pe schimbul de idei. Este posibil sa flirtati, sa apara in viata voastra o persoana noua, care va va atrage datorita inteligentei. De asemenea, Mercur va sustine in tot ce are legatura cu educatia si acumularea de cunostinte. Veti fi creativi si ingeniosi, plini de energie mentala.

Rac Relatii armonioase in familie, inclusiv cu parintii. Comunicarea va va da sansa sa dezbateti si sa gasiti solutii. Atmosfera va fi placuta, interesanta, dinamica. Posibile drumuri, calatorii de familie. Pot avea loc discutii sau negocieri referitoare la proprietatile familiei.

Leu Mercur in Balanta va sustine in cazul vostru relatiile publice, comunicarea scrisa sau verbala. Este posibil sa calatoriti mai mult ca de obicei, dar drumurile vor fi pe distante scurte sau medii. Relatiile cu fratii, verii, vecinii sau alte persoane din anturajul apropiat vor fi armonioase, iar voi veti avea grija sa aplanati eventualele conflicte.

Fecioara Acest tranzit va ajuta in rezolvarea unor probleme financiare si in investitii. Veti avea inteligenta speculativa si veti putea prinde ocaziile din zbor. De asemenea, sunt favorizate negocierile legate de salariu, de vanzari, tranzactii comerciale si pentru incheierea unor contracte.

Balanta O perioada in care atractivitatea voastra va fi in crestere, veti fi placuti, amuzanti, interesanti, oamenii vor gravita in jurul vostru. Veti dori sa mediati conflictele, asperitatile care apar in relatiile personale sau profesionale, pentru ca va fi important pentru voi sa creati o atmosfera placuta. In plus, creativitatea voastra va fi in crestere.

Scorpion Interiorizare si introspectie. Preferati o atmosfera privata, linistita, departe de agitatia lumii. Gandurile voastre se vor indrepta spre voi insiva si veti evita sa va exprimati sentimentele, pentru a nu da dovada de slabiciune. In schimb, activitatea mentala va fi intensa. Evitati pesimismul si sa va faceti prea mult griji.

Sagetator Activitati intense, dinamism, energie maxima. Ideile si comunicarea vor fi rapide, nu veti sta prea mult pe ganduri. Comunicarea la nivel spiritual, intelectual va fi mai importanta decat romantismul. Asta nu inseamna ca nu veti putea sa cunoasteti oameni noi, dar libertatea personala va fi primordiala.

Capricorn Mercur va ajuta in special in afirmarea personala, in prestigiul social si in cariera. Buna capacitate de comunicare va fi un atuu atunci cand veti dori sa va impuneti ideile si sa va promovati proiectele. Pragmatismul Capricornului cuplat cu talentul de negociator al lui Mercur in Balanta va va conferi inteligenta si flexibilitatea necesare sa va impuneti planurile cu succes.

Varsator Pentru Varsator, Mercur in Balanta va sustine proiectele legate de educatia superioara, justitie si dreptate sociala, precum si cele din domeniul spiritualitati. De asemenea, sun posibile calatorii in strainatate, sau comunicarea scrisa si verbala in probleme legate de strainatate.

Pesti Pot iesi la iveala secrete, lucruri ascunse, Mercur se va concentra in cazul vostru pe lucrurile nestiute, intunecate. Atentie la tendinta de manipulare prin puterea mintii pe care o veti primi din partea lui Mercur. La polul opus, s-ar putea sa deveniti cam banuitori fata de partenerul vostru.

Sursa: tarotexpert.ro