MERCUR tranziteaza zodia GEMENI. Cum sunt influentati nativii de acest eveniment astral.

521

Mercur, planeta care reprezinta comunicarea va tranzita zodia Gemeni in perioada 29 aprilie – 22 mai 2022. Acest tranzit ne face foarte atenti, curiosi, vrem sa stim multe lucruri, dar in acelasi timp ne face si un pic nervosi, un pic mai temperamentali, mai ales in functie de elementul zodiei noastre. Mercur in Gemeni ne confera o inteligenta activa si ne ajuta sa avem agilitate, usurinta in a manui cuvintele pentru a rezolva imediat tot ce apare.

Mercur este despre fapte si idei, despre modul in care comunici informatia. Gemenii sunt semn de Aer, asociat cu detasarea si ratiunea. Mercur in Gemeni inseamna o idee care va genera o alta idee, care va duce intr-o alta idee si tot asa. De asemenea, acest tranzit stimuleaza interesul pentru calatorii, studii,citit, iesiri in aer liber, comunicarea cu ceilalti se intensifica.

Iata cum sunt influentate zodiile:

Berbec Energie mintala, spirit de initiativa, relatii publice favorabile, comunicare buna cu rudele si anturajul apropiat. Capacitate buna de invatare.

Taur Va concentrati pe problemele financiare, aveti sansa incheierii unor contracte avantajoase.

Gemeni Mercur se va afla chiar in semnul vostru, trebuie sa profitati de ajutorul lui pentru a va dezvolta viata sociala si a va transmite mai bine ideile.

Rac Interiorizare, planuri ascunse. Veti gandi, analiza, dar nu veti spune inca celorlalti ce puneti la cale.

Leu O perioada sociala efervescenta. Sunt favorizate intilnirile cu prietenii, acctivitatile din cadrul organizatiilor. Optimismul va fi in crestere.

Fecioara Capacitate buna de convingere si de transmitere a ideilor, care va contribui la imaginea voastra publica si la succesul in cariera.

Balanta Talentul vostru oratoric va fi remarcat, mai ales daca activati in domeniul educatiei si al justitiei. Sunt favorizate si comunicarea la distanta, prin intermediul mijloacelor electronice.

Scorpion Comunicarea buna va contribui imbunatatirea relatiilor intime. Mercur va aduce si un spirit speculativ si tentatia de a cheltui sub impulsul momentului.

Sagetator Relatiile de cuplu si cele profesionale vor avea de castigat de pe urma tranzitului lui Mercur in Gemeni. Conflictele se vor aplana, datorita comunicarii veti ajunge la solutii creative.

Capricorn Mercur in Gemeni va sustine colaborarile profesionale, activitatile din servicii si vanzari, tot ceea ce are legatura cu comunicare si schimburile.

Varsator Flirturile vor fi la ordinea zilei, sunt posibile mici aventuri, dar relatiile respective nu vor tine. Comunicarea cu copiii va fi foarte buna, veti avea activitati comune, placute, distractive.

Pesti Urmatoarele saptamani vor aduce relatii bune in familie, veti discuta si veti vorbi mai mult, veti face planuri, veti fi mai agitati decat de obicei.

Sursa: tarotexpert.ro