MERCUR tranziteaza zodia PESTI. Incepe aventura emotionala pentru nativi!

475

Intre 10 si 27 martie, Mercur va tranzita zodia Pesti. Fenomenul astrologic ne determina sa actionam prompt, sa muncim mai mult si sa ne lamentam mai putin. Acest tranzit ne va indemna la mai multa creativitate, mai multa imaginatie, mai multe emotii.

Cand Mercur este in Pesti, procesele noastre de gandire devin mai vizuale, intuitive si cu imaginatie bogata. Suntem in special conectati la lumea emotiilor care ne coloreaza mult atat gandurile cat si stilul de comunicare. Pestii sunt cunoscuti pentru emotii, creativitate si intuitie, iar cu Mercur aici vom fi foarte visatori si sentimentali, cu capacitatea mentala ascutita puternic scazuta.

Ce inseamna pentru fiecare zodie tranzitul Mercur in Pesti:

Berbec Introspectie, ganduri private, intuitie sporita si sensibilitate. Veti fi lipsiti de egoism si dispusi sa va sacrificati interesele pentru altii.

Taur Comunicare buna, intuitiva cu prietenii, empatie, compasiune, activitati caritabile, posibile deziluzii.

Gemeni Nesiguranta, temeri legate de cariera si directia catre care vreti sa va indreptati.

Rac Doriti sa va pierdeti in lumea imaginatiei, preocupari legate de religie si spirituaitate, menirea voastra in viata. Posibile drumuri in apropierea unei ape.

Leu Intuitie puternica in problemele intime si in cele legate de sectorul financiar. Lipsa de simt practic sau tentatii.

Fecioara Credeti mai mult ca oricand in dragostea ideala si daca nu aveti parte de ea o veti cauta sau doar veti visa la ea.

Balanta Tindeti sa va ingrijorati prea mult in privinta activitatilor de serviciu. Daca va veti surmena prea mult riscati sa va fie afectata sanatatea.

Scorpion Sentimentalism, romantism in relatiile de dragoste. Creativitate sporita, dar si lipsa de pragmatism. Mai mult veti visa decat veti actiona.

Sagetator Veti dori sa ii ajutati pe cei dragi cat mai mult posibil, de aceea interesele voastre vor trece pe planul al doilea.

Capricorn Veti fi curiosi, veti dori sa aflati toate detaliile despre problemele celorlalti. Comunicarea voastra va fi cam neclara.

Varsator Atitudinea voastra fata de bani va fi flexibila, adaptabila, veti fi generosi cu cei aflati in nevoie. In schimb, veti fi usor de pacalit.

Pesti Veti fi mai creativi si mai romantici ca de obicei, dar ar trebui sa va dati dovada de mai multa siguranta de sine, de mai multa incredere in exprimarea opiniilor.

Sursa:
tarotexpert.ro