MERCUR tranziteaza zodia TAUR pana pe 11 iunie. Schimbari pe toate planurile pentru nativi

569

Planeta Mercur si-a inceput tranzitul in zodia Taur din data de 3 aprilie si ne va influenta de aici pana pe 11 iunie. Este un eveniment extrem de important in astrologie, care aduce schimbari mari. Astfel, vietile unora dintre zodii se vor schimba radical din aceasta data. Urmeaza o perioada in care unele zodii vor observa evolutii importante din toate punctele de vedere.
In astrologie, Mercur arata modul in care gandim si comunicam (verbal si non-verbal). Cum semnul Taurului este unul de pamant, pana pe 11 iunie cu totii vom invata sa comunicam diferit. In ultima vreme, tranzitul lui Mercur prin Berbec ne-a facut directi, repeziti si destul de agresivi in gestionarea cuvintelor. Dar acum, Mercur va deveni un contabil. Va masura, cantari, calcula si abia la urma va comunica decizia. Gandeste, socoteste si apoi scrie. Vom fi interesati de calcule, de partea pecuniara, de a monetiza. Ne vom extrage din discutiile care nu ne ajuta cu nimic.

Iata cum vor fi zodiile influentate:

Berbec Gandurile voastre se vor indrepta cu preponderenta asupra problemelor financiare. Veti face planuri, veti gandi si veti socoti rapid, veti putea prinde ocaziile din zbor si veti avea spirit comercial.

Taur O perioada foarte buna pentru Tauri, care vor avea o gandire echilibrata si pragmatica. Veti evita riscurile si veti urma cel mai probabil calea cunoscuta.

Gemeni Intrati intr-o perioada de introvertire, in care veti prefera sa va pastrati gandurile si ideile pentru voi. Avand in vedere ca si Venus se afla tot in Taur, aceasta tendinta va fi de doua ori mai mare.

Rac Interactiunile voastre cu prietenii si cu oamenii in general vor fi pe teme pragmatice, contrete. Va veti folosi de relatiile sociale pentru a obtine pozitie sociala sau avantaje materiale.

Leu In domeniul social sau al carierei veti adopta o atitudine serioasa, competenta si echilibrata. Veti munci constant, dar in ritmul propriu, iar ideile voastre vor fi destul de conservatoare.

Fecioara Atitudinea voastra va fi cea a unui profesor experimentat care doreste sa isi impartaseasca din experienta si intelepciunea sa de viata. Problemele legate de religie si viata spirituala le veti interpreta din punct de vedere pragmantic.

Balanta Veti avea nevoie de o comunicare cinstita, reala, cu partenerul de viata, iar aceasta va implica toate simturile voastre. In administrarea fondurilor comune veti da dovada de intelepciune si idei profitabile.

Scorpion Prezenta lui Mercur in Taur va fi benefica relatiilor de lunga durata, casatoriilor si parteneriatelor profesionale. Chiar daca veti avea abordari conservatoare si veti fi posesivi, partenerul de viata se va baza pe dragostea voastra, iar partenerul pe puterea voastra de munca.

Sagetator La serviciu veti munci in ritmul vostru. Poate ca ii veti exaspera pe unii colegi din acest motiv, sau din cauza incapatanarii, dar la sfarsitul zilei veti termina cu succes tot ceea ce aveti de facut.

Capricorn In relatiile de dragoste va veti dovedi iubirea prin fapte si mai putin prin vorbe. Cu copiii veti avea relatii bune si le veti asigura tot confortul. Gandirea voastra va fi creativa, dar veti analiza bine lucrurile inainte de a lua decizii.

Varsator Va veni momentul sa faceti planuri legate de familie si de locuinta. Poate va ganditi la o redecorare a locuintei sau chiar la o renovare. Oricum, interesele voastre vor fi legate mai mult de familie.

Pesti Urmeaza o perioada in care veti fi avizi sa acumulati informatii care sa va ajute sa va imbunatatiti bugetul. Acesta va fi principalul vostru gand atunci cand veti naviga pe internet sau cand veti face un drum.

Sursa: tarotexpert.ro