Ce iti este scris in Cartea Destinului: mesajul spiritual pe care trebuie să-l urmezi, in functie de zodie.

16234

Berbec „Cu iubire si rabdare, nimic nu este imposibil.” (Daisaku Ikeda) Misiunea ta este sa-ti pui iubirea in slujba celorlalti, iar virtutea pe care trebuie s-o dobandesti este rabdarea, pentru ca numai asa vei razbi peste toate obstacolele.

Taur „Daca omul este perfect in inima sa, el detine toate secretele ascunse ale Naturii.” (Paracelsus) Misiunea ta din partea Universului este de a te perfectiona incontinuu si a nu te lasa captiv in materie. Chiar daca luxul si confortul iti sunt dragi, trebuie sa cauti mai presus de ele.

Gemeni „Vei gasi usor o umbra acolo unde exista multa lumina.” (Vinko Buj) Ai o misiune speciala data de Univers, aceea de a te cunoaste pe tine insati pana in profunzimile tale si a-ti recunoaste partea ta de umbra, pentru a fi o persoana intreaga.

Rac „Daca tintesti catre stele si atingi luna, este bine. Dar trebuie sa tintesti inspre ceva. O multime de oameni nu fac asta.” (Confucius) Legatura dintre zodia ta si astrul noptii este bine cunoscuta. De fapt, misiunea ta este sa-ti gasesti un ideal si sa i te dedici cu toata fiinta. Numai astfel te vei simti implinita.

Leu „Cu toate ca are un singur ochi, soarele imbratiseaza cu privirea intreaga lume.” (William Shakespeare) Misiunea ta este de a pasi intotdeauna mai sus cu o treapta decat toti ceilalti. Anonimatul nu ti se potriveste, asa ca ridica-te si arata-le tuturor stralucirea ta.

Fecioara „Sa ajungi la desavarsire. Nimeni nu se naste perfect. Cu fiecare zi te desavarsesti in fiinta ta ca si in profesiunea ta.” (Baltasar Gracian) Intotdeauna ai simtit ca vrei sa creezi ceva perfect, iar Universul ti-a pus la dispozitie toate harurile sale. Indiferent de domeniul in care alegi sa actionezi, vei ajunge sa-ti dezvalui intregul potential, daca esti gata sa-ti sacrifici confortul.

Balanta „Aceasta stare de echilibru, de implinire si armonie nu poate fi realizata decat printr-un schimb constant, prin daruire si primire.” (Deepak Chopra) Misiunea ta este sa le daruiesti celor din jurul tau la fel de mult pe cat primesti de la ei. Considera fiecare persoana ca pe invatatorul tau si da-i in schimb o parte din inima ta.

Scorpion „Cu cat esti mai puternic, cu atat mai mult pui pe seama ta greselile. Ele iti slujesc drept invataminte pentru biruinta.” (Antoine de Saint-Exupery) Intotdeauna ai avut ambitia de a dobandi mai multa putere. Dar pentru asta trebuie sa-ti asumi responsabilitatea propriilor erori si sa vezi in orice esec o lectie pentru viitor. Aceasta este misiunea Universului pentru tine.

Sagetator „Libertatea omului e partea divina din el.” (Petre Tutea) Acest frumos citat pe care il vei gasi in Cartea Destinului arata ca te-ai nascut pentru a patrunde tainele Universului. Desi libertatea iti este mai draga decat orice altceva, nu uita s-o folosesti asfel incat sa nu ai niciun regret mai tarziu si sa poti spune ca ti-ai trait viata din plin.

Capricorn „Lucrurile mari se fac nu prin putere, ci prin staruinta.” (Samuel Johnson) Stii mai bine decat oricine care este sensul acestui citat. Misiunea ta este sa perseverezi, indiferent cat de multe obstacole ti se pun in cale. Daca ai un tel, nu te opri pana nu-l atingi, pentru ca Universul isi va deschide caile inaintea vointei tale.

Varsator „Oamenii vor sa schimbe totul, dar, in acelasi timp, ar dori ca totul sa ramana la fel.” (Paulo Coelho) Provocarea ta este sa te adaptezi la schimbare, sa intelegi ca numai astfel vei ajunge la echilibru. Daca vei continua sa te agati de trecut, vei rata prezentul si vei pierde sansa de a te bucura de viitor.

Pesti „Intuitia este trandafirul mistic care te va conduce la extazul suprem si la viata nemuritoare.” (Osho) Mai mult decat oricine, te bucuri de acest dar extraordinar, de a vedea dincolo de aparente. Nu-l risipi, ci foloseste-l spre binele tau si al celor pe care ii iubesti.