Momentul care îţi marchează viaţa, în funcţie de zodie

2429

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nativa din Capricorn trăieşte pentru a avea o familie, şi nu orice fel de familie, ci una perfectă. Momentul marcant al vieţii ei este acela în care va da naştere unui copil, moment care îi va schimba radical stilul, gândirea şi înfăţişarea

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativa din Vărsător vrea să fie unică, să fie altfel decât toţi ceilalţi şi să se facă ramarcată. Momentul care îi va rămâne tipărit în minte toată viaţa va fi acela în care va creea ceva cu adevărat special care îi va aduce notorietatea. O carte publicată sau un talent foarte bine şlefuit o poate aduce pe culmile succesului.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nativa din Peşti îşi doreşte să fie pricepută la toate şi să poată să dea răspunsuri la orice întrebare care i se pune. Momentul care îi va schimba viaţa va fi acela în care va reuşi să obţină o diplomă importantă care o va propulsa pe scara socială.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativa din Berbec este o luptătoare şi nu prea acceptă înfrângerea. Această caracteristică este valabilă atât profesional, cât şi sentimental. Momentul care îi va marca viaţa femeii din această zodie este un eşec în carieră: pierderea locului de muncă va fi fatală pentru ea şi îi va schimba total viaţa.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nativa din taur pune mare preţ pe bani, aşa că cel mai important lucru pentru ea este avuţia. Momentul care îi va marca viaţa poate fi un câştig primit pe neaşteptate, care o va face cu adevărat bogată. Acest lucru o va determina să ajute persoanele din jurul ei, şi astfel să se ajute pe ea însăşi să aibă o viaţă frumoasă.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativei din Gemeni îi place să îşi schimbe partenerii destul de des, din dorinţa de diversitate. Se plictiseşte destul de repede, acest lucru determinând-o să pună punct relaţiilor ei în diverse moduri. Momentul care o va marca va fi atunci când o decizie de-a ei îi va pune viaţa în pericol unui iubit. Din acel moment, femeia din această zodie se va schimba total.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nativa din Rac îşi doreşte cel mai mult să aibă o familie care să nu se destrame niciodată. Împinsă de frica de a nu avea acest lucru, femeia din această zodie renunţă la tot ce are de dragul de a se dedica trup şi suflet unui singur bărbat cu care să aibă mulţi copii. Din momentul în care ia această decizie, aceasta se schimbă total.

Leu (22 iulie – 22 august)

Nativa din Leu iubeşte să fie în centrul atenţiei, aşa că momentul în care va deveni celebră îi va marca viaţa. Aceasta este în stare de orice pentru a obţine ceea ce îşi doreşte şi se învârte numai în cercuri selecte. Atunci când îi va întrece pe toţi din jurul ei, de abia atunci se va declara mulţumită.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativei din această zodie îi place să deţină controlul absolut şi este foarte fixistă, aşa că momentul care îi va marca viaţa va fi unul care îi strică echilibrul şi o dă peste cap de tot. Obişnuită ca lucrurile să rămâne la fel mereu, pierderea unei persoane dragi o va traumatiza şi o va schimba total.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nativa din Săgetător nu suportă să fie constrânsă, aşa că momentul care îi va marca viaţa va fi acela în care îşi va da demisia şi va lua viaţa de la capăt aşa cum şi-a dorit mereu. Renunţarea la compromisuri îi va aduce liniştea şi nu va regreta niciodată clipa în care va renunţa la ceva ce nu îi provoca plăcere.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nativa din Scorpion este romantică şi pasională, aşa că dorinţa ei cea mai mare este să aibă parte de un bărbat care să îi ofere absolut totul. Vrea şi dragoste şi bani în egală măsură, aşa că momentul care îi va marca viaţa va fi acela în care se va căsători cu un bărbat potent din toate punctele de vedere.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativa din Balanţă iubeşte confortul şi luxul, aşa că momentul care îi va marca şi schimba total viaţa este acela în care o să poată să îşi permită tot ce pofteşte. Are ambiţie şi de cele mai multe ori îi iese. Faptul că va ocupa o poziţie importantă în societate, o va umple de satisfacţie şi se va declara împlinită.