Ne pregătim de cea mai NOROCOASĂ zi a anului. PORTALUL LEULUI – un moment cheie pentru destinul nostru.

729

Pe data de 8 august Soarele in Leu si stralucitoarea stea Sirius se aliniaza pentru a forma Portalul Leului. Aceasta vibratie spiritual este amplificata de Luna noua in Leu care are loc in aceeasi zi. Intre aceste evenimente astrologice intervine si magia cifrei 8 (a opta zi din a opta luna a anului). Acesta este motivul pentru care ziua de 8 august 2021 este considerata cea mai norocoasa zi din an. O zi numai buna pentru a manifesta abundenta in viata ta.

Ce este portalul Leului?

Dar ce este mai exact portalul Leului? Este o combinatie intre Soare, aflat in semnul sau de origine – Leu, si steaua Sirius care se ridic ape cer si care devine vizibila in jurul datei de 8 august in fiecare an. Cumulat cu energia vibratiei 8, acesti factor canalizeaza o energie de bun augur care face din ziua de 8 august una deosebit de norocoasa pentru manifestarea succesului si transformarea viselor in realitate.

8 august 2021 are o insemnatate aparte. Este un moment prielnic pentru a-ti stabili noi proiecte, de a incepe actiuni noi pentru prosperitate si abundenta.

Din punct de vedere astrologic, steaua Sirius (cea de-a doua ca stralucire de pe cer, dupa Soare) este denumita Soarele spiritual. Ea este considerate steaua iluminarii, a ascensiunii spiritual, a stabilirii telurilor si obiectivelor inalte. In sezonul Leului, Sirius urca pe cer si devine vizibila la est de linia orizontului.

Portalul Leului se deschide cand Pamantul si Sirius se aliniaza. Energia zodiei Leului simbolizeaza puterea, curajul, mandria, regalitatea. Pentru ca si Soarele este aici, aceste caracteristici se amplifica.

Ziua de 8 august este considerata varful de putere al acestui portal, cu atat mai mult cu cat in acest an are loc si Luna noua tot in Leu. Aceasta lunatie sporeste pasiunea si abilitatea de a o lua din nou de la inceput.

Portalul Leului in numerologie

Opt este considerat cel mai norocos din numerologie si corespunde bunastarii si abundentei. Din punct de vedere vizual, opt este un infnit ridicat la verticala, deci este simbolul potentialului nelimitat. Fiind a opta zi din a opta luna a anului, aceasta energie se dubleaza.

Mai mult, Sirius este asociat in astrologie cu onoarea, bunastarea, faima si pasiunea. In timp ce Soarele reprezinta exprimarea de sine, dorinta si increderea de sine. Combinatia dintre cele doua aprinde focul pasiunii, al actiunii inspre dobandirea abundentei.

Ritual pentru portalul Leului

Incearca acest ritual pentru activarea portalului Leului si atragerea abundentei si prosperitatii. Il poti incepe la ora 8.08 dimineata sau la ora 8.08 seara cu meditatia preferata. Concentreaza-te pe potentialul nelimitat pe care il simbolizeaza cifra 8. Dupa meditatie noteaza-ti telurile inalte si o lista cu 8 pasi concreti pentru realizarea acestora. Luna noua are puterea de a transforma aceste visuri in realitate. Tine in apropiere cristale terapeutice  pentru a-ti seta noile intentii. Poti folosi cristale galbene/aurii pentru sporirea energiei prosperitatii. Astrologii recomanda pirita, cuart lemurian sau citrin.

Iată câteva lucruri pentru care ne putem seta intenția sub influența Portalului Leului:

Vindecarea inimii: Portalul leului activează chakra inimii. Răni ale inimii, vechi sau noi, este posibil să ridice pentru a fii vindecate. Este posibil să ne simțim în sfârșit liberi de orice supărare sau tristețe ce ne-a împovărat inima.

Deschiderea celui de-al treilea ochi: Portalul Leului activează și chakra celui de-al treilea ochi. Este posibil să ne simțim mai intuitivi sau să învățăm ceva nou despre felul în care intuiția ne vorbește. Este foarte posibil ca intuiția noastră să fie puternică, dar dacă este ceva la care ne dorim să lucrăm, Portalul Leului reprezintă momentul perfect pentru a începe.

Deschiderea  mai profundă a Chakrelor: Deși avem șapte chakre principale în corp, mai avem și alte sute de alte chakre mai mici, mai sensibile, ce pot fii activate și trezite în timpul Portalului Leului. Acest lucru ne va ajuta să accesăm o nouă înțelepciune și cunoaștere spirituală superioară.

Mesaje primite prin clarviziune: Având în jur înalta vibrație a lui Sirius, suntem mult mai dispuși să primim mesaje prin clarviziune. Acestea pot veni în vise, viziuni, de la ghizii spirituali sau îngeri, sau pur și simplu auzind lucruri atunci când suntem extrem de relaxați. Meditația și scrierea intuitivă sunt metode grozave prin care te poți deschide acestei energii pentru a primi îndrumare.

Viziuni: Cei din antichitate credeau că Sirius era locul în care se afla raiul, îngerii dar și alte ființe înalte. Sub influența energiei Portalului Leului, este mult mai probabil să primim mesaje, vise, semne și vizite de la cei dragi ce nu mai sunt printre noi, dar și de la ghizii noștri spirituali și îngerii păzitori. Este mult mai probabilă și întâlnirea cu ființe extraterestre.

Libertate: Una dintre cele mai puternice vibrații ale lui Sirius estechiar această energie de libertate. Ideea este că, Soarele nostru luminează această lume fizică, ce este o iluzie. Dar Sirius iluminează sufletul nostru și corpurile spirituale, ele fiind adevărul. Înțelegând asta, câștigăm un simț al libertății.

Pace: Sirius are și vibrații extrem de pașnice, prin urmarea petrecerea timpului în natură sau meditația reprezintă metode grozave de accesare a acestei energii de pace, dar și de folosire a ei pentru a-ți reîncărca mintea, trupul și sufletul.

Tehnologie: Sirius este asociat și cu tehnologia extrem de avansată. Dacă ai o nouă inovație tehnologică sau îți dorești să începi un website, blog, aplicație, sau orice altceva are legătură cu tehnologia, aceasta este o energie minunată pe care o poți folosi în avantajul tău.

Creativitatea: Portalul Leului este o perioadă extrem de creativă, și reprezintă oportunitatea perfectă de a începe un nou proiect creativ sau de a reîncepe un proiect pe care îți dorești să îl lansezi.

Sursa:
sfatulparintilor.ro
hathorbooks.ro
foreverconscious.com