Ne pregatim de Mercur RETROGRAD. Ce surprize si ce schimbari sa astepte fiecare zodie

62

Mercur retrograd in Berbec in perioada: 2 – 26 aprilie 2024. Mercur ne ajuta sa gandim clar si sa comunicam concis. De asemenea, guverneaza tehnologia, transportul si toate formele de media. Mercur retrograd este un moment pentru a comunica mai intai cu noi insine si pentru a intelege cum gandim si simtim inainte de a le exprima altora. Avand in vedere ca retrogradarea are loc in Berbec, putem ajunge foarte usor la crize de furie extreme care pot fi generate de epuizare, de frustrare si de unele neintelegeri. Vom fi tentati sa facem doar ceea ce simtim sa facem si e important sa nu mai cautam cu orice pret sa-i multumim pe ceilalti sau sa-i facem fericiti. Suntem prioritatea numarul unu in viata noastra.

Berbec Pentru Berbeci, perioadele de retrogradare a lui Mercur pot aduce unele provocari in comunicare si in planurile lor de calatorie. Este posibil sa apara neintelegeri in conversatii sau dificultati in a transmite mesaje importante. Este recomandat sa fie atenti la detalii si sa isi organizeze bine activitatile pentru a evita confuziile sau intarzierile neasteptate.

Taur Pentru Tauri, perioada de retrogradare a lui Mercur poate aduce schimbari in planul financiar si in gestionarea resurselor. Este posibil sa apara intarzieri in procesul de obtinere a veniturilor sau dificultati in gestionarea cheltuielilor. Taurii ar trebui sa fie atenti la aspectele practice si sa isi revizuiasca strategiile financiare pentru a evita pierderile sau confuziile.

Gemeni Pentru Gemeni, retrogradarea lui Mercur poate afecta sfera relatiilor personale si comunicarea cu cei din jur. Este posibil sa apara neintelegeri sau conflicte in relatii, iar mesajele sau informatiile pot fi interpretate gresit. Gemenii ar trebui sa fie atenti la modul in care isi exprima gandurile si sentimentele si sa evite deciziile importante in aceasta perioada.

Rac Pentru Racii sensibili, perioada de retrogradare a lui Mercur poate aduce schimbari in planul personal si emotional. Este posibil sa apara confuzii sau indoieli legate de directia vietii lor si de relatiile cu cei din jur. Racii ar trebui sa isi acorde timp pentru reflectie si sa fie deschisi la schimbarile care vin in calea lor, pentru a putea gestiona eficient provocarile aduse de aceasta perioada de retrogradare.

Leu Pentru Leii plini de viata, perioada de retrogradare a lui Mercur poate aduce unele provocari in planul comunicarii si al proiectelor personale. Este posibil sa apara intarzieri sau blocaje in finalizarea unor proiecte importante, iar comunicarea cu cei din jur poate fi mai dificila. Leii ar trebui sa fie rabdatori si sa isi gestioneze bine timpul pentru a evita frustrarile si neintelegerile.

Fecioara Pentru Fecioarele atente la detalii, perioada de retrogradare a lui Mercur poate aduce schimbari in planul rutinei zilnice si al relatiilor personale. Este posibil sa apara confuzii sau intarzieri in rezolvarea unor probleme practice si sa fie nevoie sa fie mai flexibile in abordarea sarcinilor de zi cu zi. Fecioarele ar trebui sa isi prioritizeze sarcinile si sa fie deschise la solutii alternative pentru a gestiona eficient provocarile aduse de aceasta perioada.

Balanta Pentru Balantele preocupate de armonie, perioada de retrogradare a lui Mercur poate aduce schimbari in planul relatiilor personale si al comunicarii. Este posibil sa apara neintelegeri sau conflicte in relatii, iar comunicarea cu cei din jur poate fi mai dificila. Balantele ar trebui sa isi exprime clar gandurile si sentimentele si sa evite deciziile importante in aceasta perioada, pentru a evita confuziile sau neintelegerile.

Scorpion Pentru Scorpionii pasionali, perioada de retrogradare a lui Mercur poate aduce schimbari in planul creativitatii si al relatiilor romantice. Este posibil sa apara blocaje sau intarzieri in finalizarea unor proiecte creative si sa fie nevoie sa fie mai atenti la detaliile legate de relatiile lor romantice. Scorpionii ar trebui sa isi acorde timp pentru reflectie si sa isi exprime deschis dorintele si nevoile pentru a evita frustrarile si tensiunile in relatiile lor.

Sagetator Pentru Sagetatori aventurosi, perioada de retrogradare a lui Mercur poate aduce unele provocari in planul calatoriilor si al comunicarii. Este posibil sa apara intarzieri sau blocaje in planificarea calatoriilor sau in comunicarea cu cei din jur. Sagetatorii ar trebui sa isi gestioneze rabdator asteptarile si sa fie deschisi la solutii alternative pentru a depasi nevoia de adaptare la schimbarile neprevazute.

Capricorn Pentru Capricornii ambitiosi, perioada de retrogradare a lui Mercur poate aduce schimbari in planul carierei si al obiectivelor personale. Este posibil sa apara intarzieri sau blocaje in atingerea unor obiective profesionale sau in finalizarea unor proiecte importante. Capricornii ar trebui sa fie perseverenti si sa isi pastreze concentrarea pentru a depasi obstacolele si a-si atinge scopurile.

Varsator Pentru Varsatorii inovatori, perioada de retrogradare a lui Mercur poate aduce schimbari in planul relatiilor personale si al comunicarii. Este posibil sa apara neintelegeri sau confuzii in relatii, iar comunicarea cu cei din jur poate fi mai dificila. Varsatorii ar trebui sa isi exprime clar gandurile si sentimentele si sa isi foloseasca creativitatea pentru a gasi solutii la problemele aparute.

Pesti Pentru Pestii sensibili, perioada de retrogradare a lui Mercur poate aduce schimbari in planul intuitiei si al relatiilor emotionale. Este posibil sa apara confuzii sau indoieli legate de directia vietii lor si de relatiile cu cei din jur. Pestii ar trebui sa isi acorde timp pentru reflectie si sa isi foloseasca intuitia pentru a naviga prin aceasta perioada de schimbare si transformare.